Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

miodowocynamonowo

Zamienniki do drukarki.

Polecane posty

Ja podesz艂am kiedys do salonu sferis i tam mi fajnie dobrali, doradzili i teraz juz sobie zamawiam i jest spoko :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ParryHotter
Tak jak napisa艂 Kentar, wa偶ne to wybra膰 m膮drze. Nie wiem jak inne firmy, ale Asarto na pewno ma gwarancj臋 na swoje produkty, do tego opieka nad sprz臋tem w razie awarii z ich winy. Profesjonalne podej艣cie do klienta to dla mnie podstawa wyboru, nie tylko zamiennik贸w do drukarek ale wielu innych sprz臋t贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OrkaZMajorki
Nie wiem jak to jest, ale samo pude艂ko asarto jest du偶o lepsze ni偶 actis贸w. Numery seryjne, oznaczenia, instrukcje - wszystko to sk艂ada sie na maks pozytywny odbi贸r produktu. Ale abstrahuj膮c od tego to sama jako艣膰 sprz臋tu jest naprawd臋 dobra a to si臋 ostatecznie liczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opcjanek12
je艣li b臋dziesz kupowa膰 dobrej jako艣ci zamienniki to nie powinno nic si臋 sta膰 z drukark膮, od lat zamawiam te same w sferisie i wszystki mi dzia艂a bez zarzutu, a oszcz臋dno艣膰 naprawd臋 spora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania615
dok艂adnie optjanek, dlatego te偶 uwa偶am, 偶e w zamienniki Asarto warto zainwestowa膰 mo偶esz zostawi膰 drukark臋 bez u偶ytku na par臋 tygodni na tych zamiennikach, a g艂owica nie zaschnie, w przypadku s艂abych jako艣ciowo tuszy g艂owica drukuj膮ca nadaje si臋 do czyszczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
potwierdzam, dobry zamiennik drukarki nie uszkdozi, dlatego lepiej kupowa膰 te sprawdonyc producent贸w, kiedy艣 kupowa艂em active jety teraz tego samego producenta actisy i nic z艂ego z drukark膮 si臋 nie dzieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naivi
zamienniki to tylko asarto, lepszej jako艣ci na rynku nie znalaz艂em do tego maj膮 bardzo przyjaznych konsultant贸w na infolinii i niezwykle pomocnych

Udost臋pnij ten post

Ja kupuje czasami active jety albo actisy i te偶 z drukark膮 si臋 nic nie dzieje. I nawet wytrzymuj膮 troche drukowa艅. W sferisie maj膮 dobre ceny na nie albo na allegro oficjalny sklep active jeta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajanka2
Active jety nie s膮 偶adnym zagro偶eniem dla drukarki :) Ja je uwielbiam, idealnie drukuj膮 a o to przecie偶 chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrian555
Ja przerzuci艂em si臋 kilka miesi臋cy temu na zamienniki od producenta DobreTonery.pl :) S膮 w przyst臋pnych cenach a nie odbiegaj膮 jako艣ci膮 od activejet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mattes
S艂ysza艂em w艂a艣nie o tych zamiennikach, m贸j brat takich u偶ywa, osobi艣cie nie zna艂em wcze艣niej tej marki, ale on sobie bardzo chwali. U偶ywam HP a dobretonery.pl akurat ma do niego du偶o zamiennik贸w to mo偶e nied艂ugo gdy si臋 toner sko艅czy kupi臋 jeden na pr贸b臋 skoro tak ostatnio si臋 je chwali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enri26
Tak, kupuj 艣mia艂o. Kupowa艂em te tusze te偶 od dobretonery.pl , tanie i wydajne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Swoje active jety bez problemu znajduj臋 praktycznie wsz臋dzie, ale zazwyczaj przez internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamienniki do drukarek kupuj臋 w sklepie www.czarnynabialym.pl, s膮 艣wietnej jako艣ci i starczaj膮 na naprawd臋 d艂ugi czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tonery actis te偶 znajdziesz bez problemu, na pewno du偶o ta艅艣ze b臋d膮 od orygina艂贸w a jako艣膰 wed艂g mnie wcalenie gorsza ni偶 orygina艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Streamer
Moim zdaniem najbezpieczniejsze s膮 zamienniki Asarto. G艂贸wnie przekonali mnie gwarancj膮, 偶e stosowanie ich produkt贸w nie narusza warunk贸w gwarancji prawnych producenta drukarki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziaba1
ja u偶ywam zamiennik贸w z Asarto bo maj膮 najlepsz膮 jako艣膰 na rynku i obejmuj膮 gwarancj膮 urz膮dzenia korzystaj膮ce z ich zamiennik贸w, co jest dla mnie bardzo istotnym atutem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EzioFirenze
Gwarancja kt贸rej udziela Asarto jest rzeczywi艣cie super opcj膮. Korzystam ju偶 do艣膰 d艂ugo z ich produkt贸w i jeszcze ani razu mi nawet drukarka nie zapiszcza艂a, 偶e co艣 nie tak. A tusze starczaj膮 na d艂ugo. Bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Johnwall
Ja nie wiem jak mo偶na kupowa膰 orygina艂y. Przecie偶 to si臋 mija z celem. Dobre zamienniki s膮 wydajneijsze ni偶 orygina艂y, jako艣ciowo nie odbiegaj膮 a do tego cena jest ni偶sza. Po co wyrzuca膰 pieni膮dze w b艂oto? Sam korzystam od d艂u偶szego czasu z Asarto i nie wyobra偶am sobie przesiadania si臋 na ponad 2x dro偶sze orygina艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Logistyczny
Nie wiem czy 2x, bo sprawdzaj膮c koszt wydruku strony wychodzi cz臋sto dro偶ej. Wydruk jednej strony na moim tuszu asarto kosztuje oko艂o 1gr, na oryginale ponad 3gr. R贸偶nica jest ogromna, szczeg贸lnie przy wielu stronach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alinaj
Zamienniki tuszy u偶ywam marki jetworld wy艂膮cznie. S膮 dost臋pne do kupienia np w dobretonery.pl Do mojego brothera dcjp-j105 kupuje je za kilkana艣cie z艂 a starczaj膮 na d艂ugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiRaS25
Dok艂adnie, jetworld jedne z ta艅szych a jako艣ci膮 nie odbiegaj膮 od orygina艂贸w. Kiedy艣 od dobretonery.pl kupowa艂em te偶 dobre zamienniki firmy peach do canona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamko
Peach kupuj臋 te偶 do canona, jak na zamiennik tuszu to bardzo wydajny i tani, dobretonery sprzedaje przynajmniej tanio, nie wiem jak inne sklepy. Widzia艂em te偶 ten zamiennik w sklepie komputerowym w moim mie艣cie to cena prawie dwa razy wy偶sza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje acitsy jak dot膮d mnie nie zawiod艂y, a ju偶 drukuj臋 na nich kilka lat, s艂yszeli艣ce o tej akcji hp z blokowaniem zamiennik贸w? s艂abo zrobili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pablo3
HP od dawna to robi chyba, nie przepadam za t膮 mark膮, wol臋 brothera albo canona, zawsze za kilkana艣cie z艂 zamienniki mog臋 do nich kupi膰 od dobretonery.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamko
Ja mam brothera dcpj105 i za 16z艂 zawsze ten zamiennik kupuj臋 http://dobretonery.pl/tusz-black-brother-lc-529bk-zamiennik-lc529xlbk-58-ml-p-18392.html i wystarcza na bardzo d艂ugo :) Ch艂opak mi doradzi艂 te drukark臋 bo zna si臋 na tego rodzaju sprz臋cie bardziej ni偶 ja i bardzo dobrze na tym wysz艂am bo drukuj臋 w miar臋 cz臋sto, du偶o notatek na studia itd i tanie tusze wtedy s膮 zbawieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten manewr hp to raczej im nie przysporzy klient贸w, wprost przeciwnie ka偶dy kto b臋dzie chcia艂 kupi膰 drukark臋 to si臋 zastanowi czy waeto si臋 w to pakowa膰 skoro taki problem z zamiennikami, a ceny orygina贸w wysokie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lexiej
Ja wol臋 omijam HP z daleka od pewnego czasu, chod藕 mia艂em kiedy艣 drukark臋 laserow膮 HP, ale teraz u偶ywam Canona i zamienniki toner贸w mam nawet ta艅sze ni偶 wcze艣niej, a u偶ywam od producenta DobreTonery.pl

Udost臋pnij ten post