Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finekl111

TU OBSTAWIAMY JAKIE BĘDĄ FILMY NA ŚWIĘTA!!!

Polecane posty

Gość finekl111

jak w temacie? wiem że jeszcze trochę czasu zostało ale chciałabym wiedzieć jakie wy macie propozycje, tylko prosze was nie piszcie ze zawracam głowe albo coś w tym stylu bo chcę tylko umilić czas co poniektórym;)

Gość grinch
ja stawiam na: "Święta Last Minute" (2004) Luther i Nora przez całe życie przykładnie obchodzili Boże Narodzenie. Ale teraz, gdy ich córka Blair pracuje w Peru jako ochotniczka Korpusu Pokoju, perspektywa spędzenia samotnych świąt wydaje się im mało atrakcyjna. Pewnej wietrznej nocy w Chicago, Luther tęsknie spogląda na plakat w oknie biura podróży. Oczyma wyobraźni widzi siebie i Norę wygrzewających się w słońcu na Karaibach. A gdyby tak w te święta zrezygnować z choinki, lampek, ciast, wizyt u rodziny, dekoracji … ze Świąt? "Przetrwać Święta" (2004) Zamożny mężczyzna, stojący przed smutną perspektywą spędzenia po raz kolejny Bożego Narodzenia samotnie, postanawia wrócić do domu, w którym mieszkał jako dziecko i zaproponować jego obecnym mieszkańcom, by w zamian za sporą sumę pieniędzy, stali się jego "rodziną na święta". "Narodziny" (2004) Anna, kobieta po trzydziestce, spotyka dziesięcioletniego chłopca, który twierdzi, że jest wcieleniem jej dawno już zmarłego męża. Początkowo wszystko wydaje się absurdalne, jednak z biegiem czasu wracają wspomnienia i rodzi się w niej wiara w słowa chłopca. Zaczyna się dochodzenie czy chłopiec może mówić prawdę. "Zły Mikołaj" (2003) Willie jest zawodowym oszustem. Święta Bożego Narodzenia, dla innych pełne magii, dla Williego stanowią wyłącznie okazję do popełnienia kolejnych przestępstw. Willie przebiera się za Świętego Mikołaja. W czasie świąt nie ma przecież nikogo, kto wzbudzałby większe zaufanie…W takim przebraniu wypada kochać dzieci. Tymczasem Willie ich nienawidzi. W takim przebraniu wypada kochać świat – on potrafi stawić mu czoła wyłącznie pod wpływem alkoholu. Alkohol to jedyne, co potrafi wywołać w Mikołaju jakiekolwiek emocje. Pewnego dnia Willie spotka dziecko, dzięki któremu pozna siłę przyjaźni i ludzkiego ciepła. Zimne jak lód serce Mikołaja stopnieje. "To właśnie miłość" (2003) Film opowiada 10 historii miłosnych, które mają miejsce w Londynie. Jedną z nich jest opowieść o premierze Wielkiej Brytanii (Hugh Grant), który podczas pierwszego dnia urzędowania na Downing Street zakochuje się w Natalie (Martine McCutcheon) - dziewczynie pracującej w kancelarii. "Śnięty Mikołaj 2" (2002) Scott Calvin był świętym Mikołajem przez ostatnich osiem lat, a lojalne elfy uważają, że sprawdził się w tej roli jak nikt dotąd. Scott ma jednak poważne problemy - jego syn, Charlie, narozrabiał w szkole i potrzebuje ojcowskiej opieki. Jakby tego było mało Scott z przerażeniem stwierdza, że traci swe niezwykłe moce, a podpisany przez niego kontrakt mówi, że jeśli nie ożeni się do Wigilii, na zawsze przestanie być świętym Mikołajem! Niedługo na ekranach kin pojawi się kolejna część filmu pt. "Śniety Mikołaj 3" "Eksress polarny" (2004) W Wigilię Bożego Narodzenia mały chłopiec zostaje wyrwany z łóżka przez ogłuszający huk. Pod jego oknem zatrzymuje się niezwykły pociąg. Chłopiec wybiega na zewnątrz, gdzie spotyka konduktora, który zaprasza go, by razem z nim wyruszył w magiczną podróż na Biegun Północny. "Grinch - świąt nie będzie" (2000) historia potwora, który z niewiadomych powodów nie lubi świąt, dlatego za wszelką cenę zamierza doprowadzić do tego, aby w tym roku świąt nie było.

Gość finekl111
a jakie fajne filmy znacie oczywiscie na święta ze swojego doświadczenia;) Myślę żeby napisać jakąś petycję do tv;)

Gość coraz blizej Swieta
:D :D :D

Gość uwolnic orke

Gość bez kevina swiat ni ma
:D

Gość Witaj Swiety Milolaju
ale akurat tą komedie lubie :D

Gość .....ot ..co.....
pada shrek szklana pulapka sniety mikolaj to sa pewniaki :classic_cool: obstawiam, ze kevina puszcza tydzien przed swietami.

Gość HURAAA
JAK JA UWIELBIAM ŚWIĘTA :) Rozglądacie się już za prezentami??? Reklama coca coli już leci :D Tiry jadą :D

Z Kazdym Dniem - świeta bez Kevina to nie święta :D ten film dodaje klimatu :D ja tam zawsze ogladam jak jest, nam na pamiec, ale i tak sie smieje :D :D

Gość Halinka Orange
a czemu to musi byc komedia? może film nawiązujący do świąt..ale romans, kryminał, thriller? współczesny z dawnych czasów itp.. w koncu płacimy abonamnet cos nam super się należy???

Gość Keviiiiiiiiiiiiiiin
:P

Gość kless
Musi byc Kevin sam w domu, ale w swieta a nie przed!

Gość raz był szok i sensacja
......jak Kevina zamaist w swieta dali w Nowy Rok.:P

Ja się rozglądam, nawet malą ich częśc juz kupilam. Pozniej bedą kolejki, ceny pójdą w gore i oczywiscie tłooook w sklepach. Do swiat jeszcze troszke zostalo ale cale to zamieszanie z nimi związane powoli rusza :)

Gość szybko zleci
nim się obejrzymy bedziemy ubierac choinke :)

Gość bez kevina to zadne swieta
lubie go :) i zawsze kojarzy sie z swietami :D i jeszcze ja cie kocham a ty spisz bezsennosc w seatle zakochany kundel :D:P kiedy harry poznal sally itddddddddd :D:D:D to mi wszystko przypomina swieta :) i napewno jakies przeoczylam ale kocham siweta

Gość bez kevina to zadne swieta
tak tak i rozne komiedie z jimmi cary czy jak sie tam pisze :P

Gość ja bym z chęcią obejrzała
mam nadzieje, że puszcza eloiza w hotelu plaza, bardzo to fajne. Pamiętam jak kiedys to jeszcze było w pierwszy dzien świąt na wot-cie.

Gość porpositionnnes
mogli by puscic niekończącą się historię.. a nie tego kevina i film Willow.. o karłach w danej anglii co żyłyh w lesie.. piekny film ALbo Ja Kudłaty durnowaty nie widziałem coto Taty:)

Gość .....ot ..co.....
o wiem! na tvnie puszcza harrego pottera :classic_cool: