Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Lista obecnosci!!!!!

Polecane posty

A ja kolejny raz wykręciłam się ze spotkania :O Kolejny facet mnie zaprosił na imprezę, a ja wymyśliłam kolejną bzdurną wymówke ;( Czy to znaczy, że mam fobię społeczną, czy po prostu oprócz mojego wymarzonego księcia z bajki z którym mam się spotkać w tygodniu nikt mnie nie pociąga :O?

Angel co Ci jest?? ja mam katar, kaszel i stan podgorączkowy :o musze dojsc do siebie do pon od popoludnia siedze w kocu i czytam kafeeee

Ja tez moglam isc na impreze,ale chora jestem i nie dalam rady :( noi w domu sama siedze z katarem i kaszlem kurwa zycie jest nie sparwiedliwe

Dear - czekaj na tego jedynego :classic_cool: swoja droga, przeszlabym sie na jakas imprezke.. bede musiala mojego wyciagnac w koncuu 😭 ile macie lat dziewczyny?::P

Ja tez sama w domu tzn. synek już spi, córka u babci a mąż miał być a go nie ma o i tyle ......

Czekać ? No tak, w tygodniu ma znaleźć dla mnie czas, to się okaże.. Na gg niby fajnie, gadka się klei, on też coś tam do mnie.. 19 :classic_cool:

ja juz moj brzuch olalam rano jest zawsze plaski :classic_cool: witam Draza i reszte ekipyy ;)

Haha, no tak, rano mój też nawet, nawet :D Ale co by tu zrobić, żeby się efekt cały dzień trzymał.. Glodować nie będę :classic_cool: Jest ktoś z Pomorskiego w ogóle?

ja mam 17:) Migotka male masz dzieci? ;) ja juz chce wiosne, niecierpie tego okresu co nadchodzi na dodatek pryszcze mi sie zrobily , tak dziwnie, bo na policzkach :o

Ja mieszkam koło Gdańska ;) Tez nienawidzę wiosny, ale się cieszę z jednej strony, bo w końcu założę nową kurtkę, hehe :classic_cool:. Też mi się coś z ryjem robi.. Za mało beta karotenu..

Bielsko Biala :) ja mam aktualnie tylko psa, reszta rodziny wybyla z domu i dobrze, uwielbiam siedziec sama:P wlasnie rankiem moj brzuch ubostwiam a wieczorem szkoda gadac chyba na neigo grawitacja dziala czy co:P

Co za sobotni wieczór zdołowana jestem. Mam córeczkę 7 lat i synka 2,5 no i męża heheh takie 3 dziecko

Aden w twoim wieku tez mialam problemy z pryszczami teraz to minelo tylko jak mam dostac okres to jest jeden moze dwa.:)tak,ze nie dlugo ci to minie :) Ja chodze na silownie i trzeba sie napracowac na plaski brzuszek :),ale dacie rade:)

Ja tam wole swoje cycki od brzucha :classic_cool: Też sama w domu jestem. Piję 4 kawę z rzędu i próbuję zabrać się za sprzątanie. Sobota w końcu, heh..