Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Lista obecnosci!!!!!

Polecane posty

Ja bym nie pogardziła, jakby mi ktoś teraz Sobieski Impress przyniósł. xD Dla mnie ważne jest, żeby humorek był, lekko się w główce kręciło i przy tym prawie pełna świadomość. xD

Nic mi o bimbrze nie mów :D Przywiozłam sobie całą butelkę z gór od znajomych, ale obiecałam koleżankom, że na nie poczekam i razem wypijemy.. A kusi jak cholera :D Chyba pierwszy.. Nie identyko, ale ogólnie maja podobne brzmienia ;) A to sie w sumie często zdarza w muzyce :)

jauciekam na troche siedze tydz,sama w chacie mam zajebisty balagan ,wiec chodz pozmywam puki mam checi bo jak w poniedzialek moj wroci to sie przewroci hehehe:D:D:D:D:D:D o ten smietnik

ja po tym mialam delikatnie mowiac... lekkie cofnięcia :p wiec narazie nie widzi mi sie picie niczego mocniejszego :P ale zycze smacznego :) macie tam jescze cos fajnego do posluchania?

anathema - Angelica, One last goodbye, sum 41 - pieces Slipknot - Vermilion, wersja II Roxette - Spending my time Ok, miło było pogadać chociaż raz normalnie na kafe :D A teraz lece z koleżanka i jej psem na spacer :D Udanego wieczora! 🖐️

Też mam czyściutko w domu i wszystko to moja zasługa. XD simple plan- untitled the all american rejects-it ends tonight Sick Puppies - All The Same

:) ja tez uciekam, mianowicie do lozeczka :) dobranoc wszystkim, lece sie kurowac :)

Ja bym musiała się iść kąpać, ale strasznie mi się nie chce... za dobrze mi się siedzi przed kompem, z kocykiem, z fajną muzyką... :D

Migotka mi się nie chce :o :o :o jakieś papiery!!!! okna nie maja blasku.... itp :o :o

Ja zobaczę do końca durny mam talent i do spania tyle mi dzis pozostało a no i oczywiscie kąpiel

Złoty, najmij sprzątaczkę xD nie wiem czy to dobry pomysł :o :o chyba bym musiał ja cały czas pilnować :o :o Migotko 🌻 z innej bajki :P :o :o