Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Lista obecnosci!!!!!

Polecane posty

Dear chyba jesieni nienawidzisz :) kafe mi cos muli.. :o

TO nie tak, że ja się nie staram :P Około 10 godzin w tygodniu poświęcam na sport.. Rower, rolki, bieganie, gimnastyka... Po prostu mam taki pieprzony organizm, że wszędzie są mieśnie, tylko na Macieju tłuszcz :O

Ja mieszam na śląsku bardzo blisko szpitala oparzeniówki, gdzie leżą poparzeni górnicy, wczoraj helikoptery, lekarze na ulicy itp.

Fuck. Racja, jesieni :D Widzicie.. Od tego siedzenia na dupie aż mi się w głowie miesza :P Też mi kafe muli.. Godzina szczytu.. Sobotni wieczór, wszystkie prawiczki, staraczki, desperatki i znudzone My siedzą, to się nie ma co dziwić :P

hah ja tez wole cycee :P:) to wy tu juz niektore dzieciate jestescie, jejku ;) pewnie ani sie obejrze a sama bede ;):P mi to sie marzy wyjsc juz z tego liceum.. Przerwa mam pytanie.. zadalam kiedys i ucieklas : na jakie studnia sie wybierasz? jaki kierunek?

Ja też jestem sama w domu, tylko z psem. :P i słucham sobie na przemian seether - careless whisper i avenged sevenfold - seize the day. Pouczyłam się trochę, a teraz buszuję po necie, oglądam różne blogi. :P

Wiecie co siedzę sobie i jem okropne to jest ale w lodówce same smakołyki a do tego byłam dzis na urodzinach i ciasto itp. temat brzuszka jak najbardziej na miejscu :)

Ja byłam na zjeździe absolwentów mojego LO :classic_cool: Ciasto tez było, hehe :D Ale za kare obiadu nie było. Ani kolacji. Ani nawet piwa..!

wlaczylam sobie to Seether - Careless Whisper kurde... po tytule nic mi nei przychodzilo do glowy , a tu prosze, dobrze nam ten utwor... ;)

A sama wyjechałaś, czy z kimś? Nie tęsknisz za Polską :P? Wszyscy tak najeżdżają, że dziura, bezrobocie i wgl.. Ale ja jak wyjadę za granicę to po kilku dniach zaczynam już tęsknić do Polskiej rzeczywistości..

To jak juz jesteśmy przy romantycznych rockowych balladkach - polecam Dream Evil i ich kawałek 'Losing You' :) Jak nie mogę zasnąć i tego słucham na okrągło, to w końcu zaczynam płakać :P