Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Lista obecnosci!!!!!

Polecane posty

Najważniejsze, że z kimś jechałaś :) A jak są już znajomi i praca, to faktycznie, aż żal wracać :)

laski , taks lucham tych nut od was.. jak dla mnie idealne sa na smute... melancholiki?? ;)

Nie, ja jestem bardzo wesoła ogólnie :D Ale jeśli chodzi o muzykę, to na samotne wieczory prawie zawsze tylko taka :) Zawsze marzę przy niej, że w końcu znajdę normalnego faceta :P Może już w tym tygodniu się uda, nanan... Trzymac kciuki :P Racja Angel, nawet nie zauważyłam, że żadnej pomarańczy nie ma :P

Idealne na jesienne wieczory... Mnie się do tego stopnia spodobało seize the day, że w tym tygodniu codziennie rano wstawałam 5 minut wcześniej, żeby sobie posłuchać przed pójściem do szkoły. xD

no to zolwik..;) lubie sie czasami tak pozamulac bez powodu, Moj mowi ze jestem nienormalna, ale chyba babki tak czasem maja..;)

Aden, dzięki!!!!!!!! Słyszałam kiedyś w radio i strasznie mi sie podobało, ale oczywiście oni nigdy nie mówią, co to za utwór.. Zaraz to sobie skombinuję :D Ja się staram ograniczać alkohol - wiadomo, kalorie, haha ;) A tak na serio - nie mogę póki co pić, bo jadę później odebrać brata z imprezy :O

Riddle - Ja mój oszczędzałam do 13 :P A ta piosenka Hoobastank momentami podchodzi mi pod My Chemical Romance - Cancer

Kurde, powinnysmy dostać jakąś nagrodę od Modek. Najkulturalniejszy topik na kafe w tym miesiącu :P

No nie mówię, że nigdy alkoholu nie miałam w ustach, ale jakoś tak nie przeszkadza mi zbytnio, jak go nie ma. :P

No, justify tez lubię :D Kultowe Always Bon Jovi, I don't want to miss a thing Aerosmitha, My Immortal Evanescence, The Call Gottharda (fajny, mało znany szwajcarski zespół), In Joy and Sorrow Hima... Kurde, mam całe foldery muzy na samotne wieczory :D Jakie od razu :D Czytałam dzisiaj na wp mądry artykuł, że kobiety pijące często wino maja większą ochotę na sex :P

ale Hoobastank byl chyba !? chociaz nie jestem pewna;) no czarno tu jak.. niewiem gdzie:D

chyba pierwszy * mialo byc ja tam na winko nie mam ochoty.. ostatnio z moim wypislismy, a on taki obeznany w tych sprawach , ze winko okazalo sie bimberem i nawalilismy sie po 1 kielkiszku.. bo 'tak ladnie wygladalo' w barku..;)