Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co Ty gaaaaaadasz

jaka dziewczyna z charakteru jets dla facetow atrakcyjna?

Polecane posty

Gość co Ty gaaaaaadasz

nie chodzi o to, ze chce sie zmieniac, tylko cos musi byc nie tak z moim charakterem, poniewaz powodzenie mam, ale wszystko zawsze sie konczy. gdy pojawia sie kolejny facet w moim zyciu i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie, chcoiaz niby wszystko rozwija sie okej.i tym sposobem mam 21 lat i zero zwiazkow na koncie. fakt, jestem troche niesmiala,ale inne niesmiale sobie znajduja facetow.nie wierze tez w siebie, ale inne takie znajdujasobie facetow.

Nie zmieniaj się bo dostaniesz takiego którego twoje prawdziwe JA w końcu przestanie akceptować. Chyba że masz parcie i koniecznie chcesz faceta, byle jakiego. a jak koniecznie chcesz coś w sobie przerobić to pamiętaj ewolucja a nie rewolucja!

21 lat i zero związków. No faktycznie, tylko skoczyć. We łbie Ci się poprzewracało :)

Gość 21 lat to mało
mogłaś po prostu jeszcze nie trafić na jakiegoś dopasowanego. A jakie lubią ? Hm, no to chyba indywidaalna sprawa kazdego, jeden lubi nieśmiałę, drugi zachwyca się przebojową. Można powiedzieć że nikt nie lubi rozkapryszonych, aroganckich i skupionych na sobie ludzi, chociaż te cechy, jak pokazuje życie, czasem nie przeszkadzają żeby się w kimś zakochać.. Każdy znajduje w koncu swego amatora, a skąd wiesz czy Ty jutro akurat nie poznasz tego z którym coś Cie połączy ?

Gość 21 lat to mało
"Nie zmieniaj się bo dostaniesz takiego którego twoje prawdziwe JA w końcu przestanie akceptować." Mellygion:) Podoba mi się, fajnie ujęte... bardzo mi się podoba :))))

Gość liyheo8w4yhnf
"Każdy znajduje w koncu swego amatora" chyba adoratora

jak chcesz żeby ktoś wierzył w Ciebie skoro sama nie wierzysz w siebie? nie oczekuj od ludzi tego , czego sama im nie dasz :)

Gość shepard
ja mialam wspanialy związek, mielismy brać slub i nagke on mnie zostawil, bez zadnego konkretnego wytlumaczenia. Zauwazylam ze tylko te zimne i niedostepne dziewczyny utrzymuja zwiazki wiec sama nie wiem jak to z facetami jest. Prosze niech powie cos jakis facet.

Gość Cinamonn Tea
ale z Was Panowie idealisci. Szkoda że to nie ma pokrycia w rzeczywistości. Juz nie mówmy o mnie-bo jestem brzydka. Ale mam dużo pięknych i fajnych koleżanek które są same a faceci wybrali te ładne i wredne.

to zalezy czasami facet mówi że chce mieć partnerke a po czasie okazuje się że szukał kobiety podporządkowanej

ale z Was Panowie idealisci. Szkoda że to nie ma pokrycia w rzeczywistości. nie bluźnij na facetów , bo może jeszcze żadnego nie znałaś...tylko same prototypy :D

Sama sobie odpowiedziałaś w pierwszym poście: 1. gdy pojawia sie kolejny facet w moim zyciu i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie 2. jestem troche niesmiala 3. nie wierze tez w siebie

Gość co Ty gaaaaaadasz
21 lat i zero zwiazkow, wiecie, ze jestem kosmita wg ludzi?:D wiem, ze musze zaczac wierzyc w siebie, ale ja naprawde czuje sie malo interesujaca:Oporazka. nie mam niewiadomo jakich zainteresowan. i wlasciwie to wkurza mnie to,ze jak staram sie byc otawrta, zagaduje,to i tak nie nawiazuje dobrej znajomosci, bo ludzie, juz nawetnie mowieo facetach, chyba uwazaja mnie za nudziare, i ze za bardzo po prostu sie staram :Oa jak milcze, tez zle. cuj z tym wszystkim:D

a ja mam 22, jestem ładna zgrabna, pstro w głowie raczej chyba nie mam...(Hehehe.) i też nie mam na koncie związków praktycznie... Ciagle trafiam na nieodpowiednich, a jak to mówią:" serce nie sługa"...Troszkę mi przykro, ze nie mam sie do kogo przytulić. Ale nie ma co rozpaczać...

Gość a ktooo
powiedzial ze jestes ladna chyba krzywe zwierciadlo

Czuje się ładna i atrakcyjna i taki "szczegół" mnie taką czyni. Mam zbudowane poczucie własnej wartości. A z krzywego zwierciadła nie korzystam. Jestem samotna bo jestem wybredna w kwestii wyboru partnera. Żeby było jasne nie traktuję tego przedmiotowo. Chce być z osobą przy której mocno zabije mi serce. Związek z kimś, kto byłby dla mnie obojętny nie miałby sensu... Wcale nie czuję się jakimś kosmitą!!!! Kiedyś też byłam nieśmiała, nie lubiłam siebie i nie wierzyłam we własne siły, jednak z wiekiem, nowymi doświadczeniami zaczęłam podchodzić do życia dystansem i sądzę że to (i nie tylko to) zmieniło mnie. A Kiedy coś z kimś nie wychodzi nie należy zamartwiać się. Miłość i tak kiedyś przyjdzie!!!

mnie kreca kobiety niezalezne i wyksztalcone (ale i inteligentne, bo samo wyksztalcenie niczym jest bez tego), madre zyciowo. zabawne , sympatyczne i zdolne. a najbardziej lubie te ,ktore maja nietypowe pasje

Gość niektorzy nie chca
sie wiaza , szkoda czasu pieniedzy

to jest z tobą nie tak, że jesteś przekonana że coś jest z tobą nie tak. brzmi głupio, ale taka prawda, jak zaczniesz się w sobie doszukiwać głupich wad, to w końcu doprowadzisz do tego że inni zaczną wierzyć w to że je faktycznie masz. a przecież inne z wadami też mają facetów no nie?:classic_cool: