Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowwamammbaa

on nie chcę seksu....

Polecane posty

Gość malinowwamammbaa

spotykam się od dwóch miesięcu niedługo stuknie trzy miesiące z chłopakiem.Jest do rany przyłóż aż za słodki zupełnie mnie nie pociąga.jest prawiczkiem nie miał nigdy dziewczyny...ciesze się że nie tylko seks mu w głowie,ale nie ma takich odruchów żeby dotykać moich piersi czy złapać za pupę-jak facet.on mnie przytula i pilnuje się żeby czasem ręka nie zjechała na dekolt.czuje się przy nim wogóle nie atrakcyjna.w weekendy spotykamy się na trzy dni i sypiamy w jednym łóżku..oczywiście nic nie ma on się ładnie przytula całuje mnie w szyje i spać.jak go troszkę rozkręcić??

ośmiej go. ja nie wiem co bym zrobiła, ale prawdopodobnie jak to w moim stylu pogadałabym z nim, ale ostrożnie by go nie urazić :)

Gość malinowwamammbaa
właśnie boję się że on to źle odbierze...niestety w tym stanie jaki teraz jest nasz związek czuję się jak z dobrym przyjacielem ..co najlepsze jego wszyscy uwielbiają moii rodzice moje rodzeństwo i znajomi..i każdy mi zazdrości faceta...ehh

Gość Podłóż mu wiagre
albo hiszpańską muchę, podlej trochę alkoholem a jak nie pomoże wypróbuj pigułkę gwałtu desperatko :)

Gość malinowwamammbaa
nie jestem desperatką..poprostu chciała bym żeby mój facet dotykał mnie jak MÓJ FACET a nie jak znajomy.

Gość a wy ile
macie lat ? 15 , 16 ?

nie możesz się męczyć. na początku podkreśl że nie masz pretensji i żeby się nie obrażał bo jak każdy masz pragnienia i nie chcesz się czuć jak z przyjacielem tylko z chłopakiem, powiedz mu szczerze jak się czujesz, czego chcesz i żeby się nie bał że cię skrzywdzi

Gość malinowwamammbaa
nie nie mamy po 16 lat. ja mam 21 on ma 23

Gość malinowwamammbaa
a_17199207-właśnie o to chodzi że każdy ma swoje potrzeby..a przecież seks zbliża ludzi do siebie.nie jestem jakąś nimfomanką ale kurczę też we poście od seksu żyć nie zamierzam

ja cię całkowicie rozumiem. wytłumacz mu to że to was zbliży do siebie i żeby się nie bał

Gość ty musisz
zacząć jego pieścić ale nie cackanie tylko konkrety - jak go rozbudzisz sam się dobierze do Ciebie jeśli nie to się dobrze zastanów nad tm związkiem bo za parę lat bedziesz po necie kochanków szukać na ostre rżnięcie , nieudany seks lub jego brak to główna przyczyna rozwodów mimo ze każdy gada inaczej

Gość stokrotka...
'wytlumacz mu, ze to was zblizy i zeby sie nie bal' dobre. Jak ktos ma 23 lata, facet , i jeszcze nie uprawial seksu , to jest co najmniej dziwne. Boi sie , to jasne, ale im wiecej czasu mija, tym ciężej jest sie przemóc. Zatem samo 'wytłumaczenie" nie wystarczy! Dotykaj, całuj,pieść... jak obudzisz w nim pożądanie, gwarantuje , ze nie da Ci spokoju !!

Gość stokrotka...
swoją drogą- trzy miesiące to jeszcze nie tragedia...

Gość malinowwamammbaa
stokrotka -jasne trzy miesiące tonie tragedia.ale bardziej martwi mnie to że on nie dotyka mnie jak facet ja uwielbiam jak mi sie masuje piersi a on sie tego boii ja też uważam że seks za szybko nie jest wskazany ale pieszczoty są miłe i przyjemne

Gość malinowwamammbaa
widzałam się z nim dzisiaj..przytuleni do siebie widzę,że u niego wszystko w górze ale ostro udaje że nic się nie dzieje nawet za pierś mnie nie złapał..a miałam taką ochote mu rozpiąć te spodnie.ale mało było czasu w tym tygodniu go rozprawiczę bo ja już nie mogę:)

Gość i moglas tak zrobic jesli jest
prawiczkiemto zapewne nie bronil by sie a wystrzelił za pare seksund lodzik by go osmielil

Gość stokrotka...
ja ze swoim aktualnym facetem poszlam do lozka pierwszy raz po 4 miesiącach..a ani dla mnie ani dla niego nie był to pierwszy raz...CIERPLIWOSCI :)

Dziwne są te dziewczyny. Autorka wyraźnie pisze, że on "zupełnie mnie nie pociąga", ale chce z nim uprawiać seks (i pieszczoty). Ja tego nie potrafię pojąć. :(