Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dla kosmitow

Polecane posty

mnie raczej interesuje kwestia, czy bycie kosmitą wyklucza ewentualne członkostwo w klubie pelikana ......hmmmm :classic_cool:

Nadziejo :) pewności na 100% nie mam. Pewne na tym swiecie jest tylko to, że umrzesz i musisz zapłacić podatki;) Klubu Pelikana nie znam. Jeśli kosmici tam bywają podaj adres. Wdzięczność okażę wkrótce. 🌻

Gość nie lubie cie szczery
szczery te Twoje topy sa coraz bardziej zenujace. W ciagu ostatniego miesiaca zaczales mis ie kojarzyc z bywalcem..

Dziękuję serdecznie, zawsze szczery, za założenie tego topiku. Mam nadzieję, że przetrwa. To jest moje miejsce i czuję, że tu będę wracać. :) dla Ciebie z wyrazami glębokiej wdzięczności 👄🌻 Żyj długo i szczęśliwie. 🖐️

Nadziejo kimkolwiek jesteś, skądkolwiek pochodzisz i dokądkolwiek zmierzasz niech Ci dzień miłym będzie 👄🖐️

o.... znasz moje powiedzonka? hmm .... to by znaczyło, że też jestem kosmitką, skoro rozumiesz moją mowę ;-) i wzajemnie: miłego dnia 🌻

P.S. też nie znam adresu Klubu Pelikana, ale mniemam skądinąd, że przebywają tam ludzie przyjaźnie nastawieni do kosmitów :-). podejrzewam, że jedyną osobą (która dysponuje adresem) jest ZS. ;-)

Obserwujac otaczajaca nas rzewistosc latwo zobaczyc, ---masz problemy z rzetelną obserwacją ze obecnie praktycznie niespotykane sa akty dobrej woli, akty altruizmu ---akty dobrej woli są spotykane altruizm ma się dobrze, to znaczy nie gorzej niż 50, 100, 1000 lat temu altruizm nigdy nie dominował nad egoizmem, bo w oparciu o egoizm świat jest zbudowany Idac pod prad tym tendencjom pragne zalozyc specjalny topik dedykowany kosmitom wszelkiej masci jakich mozna tutaj spotkac. Przykladowe cechy kosmity sa nastepujace: ---gdybyś szedł pod prąd "tym tendencjom" to zająłbyś się altruizmem w praktyce bo założenie topicu to mało przekonujacy dowód parcia pod prąd ;) z poważaniem baron de...

Gość kisć winogronowo-babanowy
głupszego watku nie czytałem

ZS, czy ktoś kiedyś prosił Cię tutaj, o analizę Twoich własnych problemów? Bo skąd wynika Twoja chęć pomagania innym? Gdybam, że jesteś młody, więc nie wynika to, z doświadczenia nabytego podczas długiego życia, a problemów, z którymi się spotkałeś za młodu.

[zgłoś do usunięcia] to topik dla kosmitó w a nie do pytan do z.sz. o, to jest odpowiedz :-) naprawde zycze wam owocnych dyskusji :-)

Hmm..... naprawde zycze wam owocnych dyskusji :D :-) jesteś pierwszym z dyskutujących, więc nie ma dziwne, że Twoje wypowiedzi są brane pod uwagę :D ZS, czy ktoś kiedyś prosił Cię tutaj, o analizę Twoich własnych problemów hmm..... LTD nawet możesz mieć rację..... no właśnie zs powiedz o swoich problemach :-) ja jestem żądna sensacji :D

zjawiska paranormalne - przyklad: 10:11 [zgłoś do usunięcia] Nadzieja8 tuskusek, spoko prawie odgadłaś, skąd się wziął mój nick znikam do obowiązków, miłego dnia

ZS i jak będzie z Twoją "spowiedzią"? Jeszcze w piątek proponowałeś mi pracę w poradni ;), a teraz nie chcesz ze mną nawiązać dialogu?

prosze sie nie wstydzic, tu naprawde nic nie grozi, pelne zrozumienia dla waszej odmiennosci mozna zaczac na przyklad tak: jestem kosmita, czy ktos tak ma?

Jego pisownia też zostawia wiele do zyczenia. Polonistką nie jestem, ale to zauważyłam. No, ale to nie temat o Nim.:)