Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek kosirek

Seks analny lekarstwem na zatwardzenia

Polecane posty

Gość marek kosirek

Nie udalo mi sie tego z nikim potwierdzic, ale moze Was to zainteresuje. Moja zona nie lubi analu, ale srednio raz na tydzien przychodzi do mnie i mowi, zerznij mnie w dupe. Uzywam dosadnego slownictwa, bo w formie proszacej jest spora desperacja. Zapewne jak wiekszosc Pan, moja malzonka ma regularne zatwardzenia. Stosowala chyba juz wszystko, z apteki, z reklamy i rad babci i ciotki. Co dziala ? Ano dziala spuszczenie sie przeze mnie w tylek. Zrobilismy anala 2-3 razy, za moimi namowami i prosbami. Calkiem przypadkiem moja zona skojarzyła, ze po kazdym takim stosunku nastepnego dnia miala niezle wyproznienie. To moze troche szalone, ale mam 100% gwarancji, ze conajmniej raz na tydzien spuszczam sie w tylek. Robimy to szybko, ale mi to nie przeszkadza. To element gry milosnej, dostaje "rozkaz" spusc sie w moje dupsko, smaruje fujare i dupcie, nie musze nawet sie specjalnie przygotowywac. Wkladam i w maksymalnie pol minuty spuszczam sie. To jest jeden z warunkow, ma to trwac szybko. Czy wy dziewczyny macie podobne doswiadczenia ? Po analu beigunka nastepnego dnia ? Wydaje mi sie, ze to nie efekt lewatywy, a raczej odczyn spermy, ktora tak dziala na jelito grube. Marek

Gość Marta 801
Mam podobnie, rano i wieczorem spędzałam dużo czasu na kibelku, raz dałam się namówić bo mnie to bolało, ale jesli partner jest czuły i delikatny to orgazmy mogą być lepsze niż normalne, koleżanka bała się spuszczania w tyłek że niby zajdzie w ciążę ;-) tylko że to jest nierealne, nie ma takiej możliwości, i ta forma sexu też często jest stosowana właśnie jako 100% towa antykoncepcja ;-) ale zaparcia ją przekonały i też poskutkowało ;-) teraz obie możemy się cieszyć swobodnym wypróżnianiem a i naszych facetów to strasznie jara :-) polecam !!!!!

Gość Gosia21348
Ja również polecam miałam spore obawy, i strasznie bolało na początku, ale teraz mam z******te orgazmy i uwielbiam to, a o zaparciach i godzinach na kiblu zapomnialam ;-) kładę sie i mówie kochanie naoliwisz mi dupcie ;-) a on aż czerwony już wie jak zrobić to delikatnie żebym też mogła poczuć tą rozkosz ;-)

Gość Sandruśka 1258
Sperma działa leczniczo na organizm kobiety, to udowodnione naukowo, od kąt przyjmuje ten lek doustnie i dodupnie, zero zaparć, wyprysków, włosy bardziej odżywione i szybciej rosną, a od ssania mam lepiej ukrwione i pełniejsze usta, kiedyś się brzydziłam strasznie, teraz wiem że to był duży błąd