Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pina.20

Jejku nie odzywa sie, a ja sie tak martwie

Polecane posty

Gość Pina.20
nie pokłócilismy sie przez smsy, dzwonił do mnie bo nie moglismy sie zgodzic w jednej sprawie i to nie była kłótnia tylko mała wymiona zdan, ale pozniej był juz ok.

Gość smsowo
jestem za wiekszoscia..... daj sie chlopakowi wyspac...moze przez ciebie bolaal go czacha ...nie pomyslalas o tym

Gość Pina.20
setunia tylko ze mnie nie obchodzi ile ty byś mi dała. ja pierdziele, olewam chłopaka-zle martwie sie o niego-tez zle masakra

Gość do PINY 20
trzeba znalesc złoty srodek :/ nikt Ci nie kaze go olewac tylko poprostu DAJ MU ZYC !!!

Gość smsowo
i jak pisalas sam na chacie nie jest wiec nie masz sie o co martwic...nic mu sie nie stanie..... a gdyby cos bylo nie tak to skoro jego mamunia cie lubi....to by dala znac ze cos nie halllo.....

Gość Pina.20
no moze i poszedł spac. kurcze tylko ze on zawsze pisze albo dzwoni jak idzie, a teraz ani słowa. własnie widze ze to dla was dziwne ale u nas tak jest. i to mi nie daje spokoju

Gość Pina.20
ok ide chyba tez spac

Gość smsowo
i wiesz co moglabys sie martwic jakby z kumplami na pifffko wyszedl...i nie dawal znaku zycia, no bo nie oszukujmy sie rozne rzeczy sie dzieja a tak..... teraz ty idz spac.....dobrej nocy

Gość foxi099
Przesadzasz dziewczyno. Ja ze swoim nie mam kontaktu od wczoraj rana bo zablokowany ma tel i jest za granicą i nie jęcze... wyluzuj...swojego życia nie masz... po co mu się tak narzucasz? może specjalnie cie spławił żeby odpocząć chwile od ciebie czego bym się nie zdziwiła. wrzuć na luz:o...

Gość Pina.20
tylko ze ja mu sie nie narzucam, wiem co to znaczy sie narzucac. my zawsze tak czesto piszemy bo jestemy tez najlepszymi kumplami i zawsze mamy sobie cos do powiedzenia. moge nawet powiedziec ze czesciej to on do mnie pisze i dzwoni jak cos robie i nie mam czasu odp. no ale teraz martwie sie to dlatego

tiaa dokładnie... po co chłopaka zamęczasz panikaro ? Bolała go głowa i poszedł spać. Mojego jak boli głowa to po kontach wymiotuje takie ma silne migreny :o jeżeli naprawdę byś się martwiła dałabyś mu wypocząć i się wykurować. Dziwne macie zwyczaje z lekka niedojrzale się zachowujesz. Jak się tak będziesz facetowi narzucać to on prędzej czy póżniej ucieknie od ciebie.

Gość ale czego ty oczekujesz
tu od ludzi ze pojada do niego i zobacza czy wszystko z nim ok bo jak ci mowia ze pewnie spi to ty nie bo on nie idzie spac bez pozegnania a moze jednak wlasnie poszedl albo chce zebys sie pomartwila troche o niego ;) panikujesz zapewne bez powodu