Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabaorgazmiaczka

mam słaby orgazm

Polecane posty

Gość słabaorgazmiaczka

trwa jakies max 3 sekundy. czuję jakby był jakiś taki przerwany.. wiem że jest słaby bo np we śnie mam dużo silniejsze orgazmy. poza tym nie czuję potrzeby wydawania z siebie jakichkolwiek dzwięków, mam zachowaną całkowitą świadomość.. bez względu na to jak jestem pobudzana, gdzie i ile czasu co robic? ile trwają wasze orgazmy??

Gość mój trwa całe 10 minut

Gość słabaorgazmiaczka
sam orgazm 10 minut??>??? jak to robisz?!?!

Gość słabaorgazmiaczka
różnych miałam facetów, sama też sobie lepiej nie potrafię zrobić

Gość słabaorgazmiaczka
nowy w mieście o co ci chodzi??? co tu jest niby nie tak?

Gość słabaorgazmiaczka
do takich rzeczy nie ma chętnych. proszę o radę!!!!!!!!!!

Przecież orgazm nie trwa godzinami. :O Do tego "orgazm przerywany" no już dzwonię niech mnie odwożą. Tam poczuje się bezpieczniej niż w świecie, który mnie otacza. ;) {czesc]

Gość słabaorgazmiaczka
nowy w mieście czytaj dokładnie. nie orgazm przerywany tylko przerwany!! uczucie jakby skończyl się zbyt szybko!! owszem nie trwa godzinami ale u mnie raczej chyba nieco zbyt krótka prawda?!

Gość słabaorgazmiaczka
i jeśli nie będę miała lepszego orgazmu to również trafię do Tworek więc nie będziesz tam bezpieczny!!!!!!!!!!

Gość słabaorgazmiaczka
mały wóz a ile czasu u ciebie trwa orgazm

Gość _sloneczko_
ja mam 25 lat i nigdy jeszcze nie mialam orgazmu... :( podczss seksu nic nie czuje, mineta i masturbacja mnie podnieca na pare sekund ale szybko sie zniechecam i nigdy nic z tego nie wychodzi.. :((((( tak że chciałabym być na Twoim miejscu

Gość słabaorgazmiaczka
yyyy słoneczko chodzisz z tym do specjality? czy sama spróbujesz z tym się uporać?

Gość alf01
słabaor... zmień partnera

sam orgazm hmmm..... jakies 15 sekund czuje wielką satysfakcje i euforie:-) zależy chyba od faceta czy sie stara:-)

Gość autorko mam tak samo
w czasie snu potradie miec wielokrotne orgazmy a z facetem krotki 3- 5 sekund...15 sekund wydaje mi sie wiecznościa , zazdroszcze takich orgazmów.

partner jest bardzo ważny dla kobiet u mężczyzn w dużo mniejszym stopniu ale nie wstydźcie się orgazmu przed partnerem i nie przerywajcie go to będzie dłużej

Gość to kwestia psychiki
moja pierwsza partnerka miała ze mną orgazmy tylko gdy robiłem to ustami - obecna drży na sam mój widok a orgazmy przeżywa dwa trzy razy po kilkanaście sekund w jednym akcie który trwa wcale nie aż tak długo bo kilka minut ( nie więcej jak 5,6 ) ale zanim zaczęliśmy się kochać dotarłem do jej umysłu i zamieszkałem tam jako kochanek doskonały. bez wyobraźni i całkowitej akceptacji kochanka takim jak on jest nie masz szans na super orgazmy.

Rozumiem Cię autorko,to pewnie Cie nie pocieszy,ale nie jesteś sama ja mam tak jak słoneczko i też mam 25 lat. Do tego mam stałego partnera i wkurza mnie,że tylko on dostaje orgazmów ! :) Też się zastanawiałam,gdzie tkwi problem ? :(

Gość słabaorgazmiaczka
ale co ma do rzeczy akceptacja partnera?! mechaniczne pobudzanie i wyobraznia + relaks moim zdaniem ma wplyw (choc u mnie nic nie dziala)

Gość słabaorgazmiaczka
i nie wstydze sie orgazmu. bo jak go mam to nie ma szans zebym zrobila glupia mine czy cos bo tak jak juz wspominalam calkowicie wtedy nad wszystkim panuje. nie mam stalego partnera im zawsze tak samo wygladaja u mnie te orgazmy obojetnie na kogo bym nie trafila. najgorsze jest to ze musze udawac ochy i achy bo po pierwsze chce zeby wiedzial kiedy mam orgazm i by tez doszedl w tym samym czasie, po drugie nie chce wyjsc na klode.. mam tego dosc!!

Gość gośćkaka
Jeśli masz orgazm byle jaki Wsadź se w małą dwa tik-taki, A przekonasz co się dzieje Jak ci on się do niej zleje. Nie zapomnisz tego przeżycia Nigdy, aż do końca życia. Będziesz latać aż do świtu Z wrażenia koło sufitu.

Gość gość
moi drodzy, suma orgazmów statystycznego dorosłego człowieka podczas całego życia wynosi ok 9 minut!!! Zatem czas pojedynczego orgazmu jest liczony w sekundach. Niestety człowiek, to nie świnia/knur, który leje spermą siedząc na losze kilka godzin, albo mysz kopulująca 12h ciągiem i z osłabienia układu immunologicznego zdycha. Chcecie dłuższych orgazmów i być świnią/myszą , to proście a będzie wam dane, cuda się zdarzają. A tak na poważnie: siła orgazmu uzależniona jest od zdrowia fizycznego i pozytywnego nastawienia psychicznego podbudowanego jakimś zadowoleniem np. z zaliczenia trudnego egzaminu. Chory zfrustrowany organizm nie wyzwoli satysfalkcjonującego orgazmu, np. u mężczyzny zamiast obfitego wtrysku będzie słaby wyciek spermy. Sprawdźcie to na sobie a przyznacie mi rację👄

Gość gość
cos pojechales z tymi 9 minutami , to jest 540 sek, czyli nawet jesli orgazm u faceta trwalby sekunde i kochal sie raz dziennie to jest nie cale 2 lata pieprzenia, i to facet, jakos nie sadze, zeby kobiety mialy sekundowe orgazmy, cos ci sie moj drogi /droga popierdaczylo