Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani migotka i tyle

moj facet nie jest romantyczny

Polecane posty

Gość pani migotka i tyle

:( w ogole , jest cudowny ale ja jestem straszna romantyczka , marza mi sie rzeczy o ktorych jemu do glowy nie przyjdzie :( czy da sie cos z tym zrobic jak myslicie??

Gość pani migotka i tyle
nie chce kocham go , mamy dzieci i jestesmy szczesliwi , brak tylko tego romantyzmu

Gość pani migotka i tyle
masz jakis pomysl ??? bo ja nie bardzo :(

Gość
Kup bilety do kina, pójdzcie do kawiarni na kawę.

Gość gelinaaa
a co to kogo obchodzi..to zmien na innego...

Moj M. jest bardzo romantyczny całe szczescie. Uwielbia koalcje przy swiecach i spacery brzegiem morza.

Gość pani migotka i tyle
chodzimy do kina , na kolacje , w walentynki gotuje np, kolacje dla mnie ogladamy filmy pijemy winko , na rocznice , robi salatki i przynosi kwiaty , ale ja bym chciala czegos wiecej myslicie ze przesadzam ??? jej wlasnie zdalam sobie sprawe ze chyba tak :O wiec myslicie ze nie jest tak zle z jego romantyzmem ?? upss :O

No migotka, błagam Cię, przesadzasz i to baaaaaardzo... Uwierz mi że ja bardzo bym chciała żeby mój był tak romantyczny jak Twój a niestety nie jest nawet w połowie tak romantyczny jak Twój ale kocham go szalenie i nawet bez tego romantyzmu nie zamieniłabym go na innego bo ma wiele innych zalet potrafi mnie rozbawić i wyciągnąć z największych dołów, potrafi mi doradzić i przede wszystkim pogadać ze mną :) Mój poprzedni facet był romantyczny aż do bólu, obsypywał mnie z rana płatkami róż i takie tam ale co z tego jak nie potrafił ze mną porozmawiać kiedy tego potrzebowałam...