Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naznaczona

chyba nie mozecie spać jak ja

Polecane posty

Gość psychopatkawariatka
Jestem, ale tak wkurwiona jak nigdy :O

Gość psychopatkawariatka
Pisalam o tym wczoraj, że jestem z jakimś facetem blisko. Kolejny frajer do kolekcji :O

Gość psychopatkawariatka
Odpuścił sobie, przy pierwszym problemie. Może to ze mną jest coś nie tak :O

wiecie co, ja mam propozycje, moze przestanmy sie przejmowac chociaz na chwile tymi facetami tak jak oni zawsze nie przejmuja sie nami. bo ja mam juz na serio dosc ich:/ psycho, moze ty za szybko pakujesz sie w zwiazki, zrob sobie chwile samotnosci??? ja chyba niedlugo polegne bo jestem najzwyczajniej w swiecie spiaca

Gość psychopatkawariatka
Może i tak, myśle że odwyk od facetów to będzie to :P

JA UWAZAM TO ZA DOBRY POMYSL. SAMA JESTEM W TRAKCIE I NIE NARZEKAM. CZASEM TROSZKE SAMOTNIE, ALE doszlam do wniosku0jak juz wczesnie pisalam- ze trzeba pobyc samemu ze soba zeby pobyc z kims. w dodatku jak czytam na forum o zwiazkach to ciesze sie ze nie musze sie meczyc, bo w kolko same narzekania prawie i nieszczesliwi ludzie:) takze polecam! a zaczne spotykac sie z kims kiedy naturalnie odczuję taka potrzebe zeby wejsc cos nowego, zakochac sie moze nawet. kiedy to bedzie? nie wiem, mysle ze przyjdzie samo:) przyjdzie czas kiedy w sercu bedzie spokoj i serce otworzy sie na cos nowego:)

Gość psychopatkawariatka
Sun masz racje. Teraz staram sie zapelnic pustke po exie i wszystkich do niego porównuje :O

psycho, jesli tak robisz, to calkiem zrozumiale, ale to bez sensu, niedlugo sama to stwierdzisz:) sprobuj pobys sama troche , odetchnac, zastanaowic sie czego chcesz, jakiego zwiazku potrzebujesz pogon frajerów! ;)

Gość psychopatkawariatka
Już nie raz mówiłam sobie, że koniec, że będe sama i na horyzoncie pojawiał sie facet, niby interesujacy i potem nic z tego nie wychodziło.

Niedzielny wieczór to nie jest dobra pora, by rozmawiać o facetach...Pora nigdy wprawdzie nie jest odpowiednia, ale może tak przed snem jakiś lżejszy temat :)

no to co ? podobno rozmowę warto zacząć od pogody :) w Polsce złota jesień, pięknie...a jak u Was?

u mnie pogoda tez super jak na razie. oj dziewczynki, zmykam spac, bo oczy mi sie zamykaja. ale bede jutro (od rana) i przez caly dzien zagladac co jakis czas. psycho, nie martw sie, wyluzuj, niech oni za toba biegaja! a mżonka nam gdzies zniknela, pewnie spi, bo dzieciaki rano do skzoly

no to dobrej nocy :) ja tu wiernie wyczekiwać będę na wszystkich chętnych na nocne pogaduchy :)

Gość UPIORNY
Witam. Upiorzyce, też! A ja, nie pozwolę wam odpocząć od upiorów. Upiornie się czujecie? To porozmawiajcie o upiornych zdarzeniach, tych miłych i śmiesznych, a ja jutro poczytam. ...myk,myk. Pa,pa...

Gość bezeczelna marisha
jak w Twojej stopce ja nie sypiam :p

no właśnie, a mi brakuje towarzystwa co z Twoim spaniem?? czemu nie sypiasz?

Gość my first name Angelene
tak jakos wyszło :o wiesz jak to jest :P

Gość a ja tez nie spie
nie moge zasnac oczywiscie przez faceta widze ze w watku pelno tego :O

Gość my first name Angelene
jak mozna nie spac przez faceta :o

Gość a ja tez nie spie
rozmawiam z nim ale mam juz dosyc i koncze rozmowe ze ide a ten dalej cos :O zaraz odlacze prad i sie skonczy :P

jeżeli nie chcesz z nim rozmawiać to grzecznie się pożegnaj i zakończ pogawędkę, przecież to nie skomplikowane

Gość a ja tez nie spie
dzisiaj nie chce zazwyczaj lubie, tylko jak stawiam granice "nie" ,niestety nie rozumie,a brzydko cos powiedziec nie wypada :O