Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annorl1

usunięcie jajowodu i niedrożny jajowód...ktoś tak ma

Polecane posty

witam. z mężem staramy się o dziecko od prawie 3 lat. nie będę opisywała całej historii... teraz jestem już po badaniach które miałam w kwietniu, no więc tak, prawy jajowód do usunięcia (w tym miesiącu) z powodu dużego wodniaka, natomiast lewy jajowód niedrożny (lekarz próbował go już raz udrożnić ale się nie udało, może przy laparoskopii się uda...) proszę wszystkie kobiety które przez to przechodziły o napisanie jak to wygląda, czy można zajść w ciąże naturalnie. lekarz daje mi szanse ale też namawia mnie do in vitro. prosze o pomoc, nie zdecyduję się nigdy w życiu na in vitro, chcę mieć swoje dziecko ale poczęte naturalną drogą... pozdrawiam

Gość ja nie bardzo widzę
możliwość naturalnego zapłodnienia. Ale cuda sie zdarzają... Próbujcie.

do ja nie bardzo widzę... dlaczego? przecież z jednym zdrowym ( o ile uda się udrożnić) jajowodem można zajść w ciąże... proszę osoby które przez to przeszły o pisanie...

Gość jak się uda to do dzieła
teraz nie ma co pisać, jak się uda udrożnić jajowód to masz normalnie szansę na ciążę, a jak się nie uda to trzeba czekać na cud z jednym jajowodem można zajść, ale musi być drożny