Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobiccc

Jak powiedziec chlopakowi ze nie moze u mnie spac?

Polecane posty

Gość co mam zrobiccc

Zaprosilam do swojego mieszkania chlopaka , on jest z innego miasta i zadko sie widujemy, ale chcialabym jednak zeby to byla taka normalna wizyta, zeby przyjechal , spedzil u mnie caly dzien, ale na noc jednak wrocil do siebie. Jak to zrobic zeby jakos dobrze to wyszlo?Krepowalobby mnie gdyby zostal na noc, bo jednak nie jestem jesczce gotowa do paradowania przed nim w pizamie

Gość Karierowiczka
Zapytaj czy kupił już bilet powrotny i o której ma busa/pociąg bo nie wiesz ile masz czasu żeby się nim nacieszyć

Powiedz mu to wprost. Po co kombinować? Jak mądry, to zrozumie, a jak głupi, to po co Ci taki ;) Pozdrawiam :)

Gość co mam zrobicc
Tylko nie chce zeby wyszlo na to ze nie chche go nocowac dlatego ze boje sie ze mogloby do czegos dojsc chociaz tak nie jest ... nie chche zeby myslal ze sie go boje a jesli sie nie boje to co za problem zeby zajal jeden pokoj skoro mam duze mieszkanie

Gość normlanie
powiedz, ze nie wydaje Ci sie, zeby to byl dobry pomysl gdyby mial zostac u Ciebie. proste!

Gość co mam zrobicc
mysle ze on wlasnie ebdzie kierowal sie taka logika

Gość dsasads
a ile kilometrów zrobi ten chłopak jadac do ciebie?

Gość co mam zrobicc
no i jest tez to ryzyko ze wiecej do mnie nie przyjedzie, bo po co jechac pol Polski zeby uslyszec wracaj do domu?

Gość co mam zrobicc
Jakies 200km

Gość nie boj zaby
pol polski? no jak ma jechac np. pol dnia pociagiem zeby po 2h spotkaniu wracac nastepne pol nocy to chyba moglabys go przenocowac..

Gość kobieta29
jestes beznadziejna!!! facet jedzie 200 km a Ty sie boisz pokazac w pizamce maskara ile Ty masz lat dziewczynko??

no i jest tez to ryzyko ze wiecej do mnie nie przyjedzie.... wiesz dybac 200 km w jedna strone , dać ci buzi i popatrzec troche na ciebie , by po chwili znowu dybac 200 km to chyba jest cos nie tak ....

Gość co mam zrobicc
Nie chodzi juz nawet o dzielenie lozka , poprostu wydaje mi sie ze to by bylo juz wejscie na inny poziom znajomosci, czego nie chche narazie, obojetnie czy spalby w moim pokoju czy w drugim..

Gość co mam zrobicc
Mam 22 to juz nie taka dziewczynka ...

Gość taaaaak
a ja rozumiem, nie czujesz, że już jest ten moment, więc nie rób nic wbrew sobie...

Gość nie boj zaby
to wez daj sobie spokoj z tych chlopakiem i znajdz sobie jakiegos z twojego gimnazjum, bo na zwiazek na odleglosc to w twoim przypadku chyba za wczesnie..

a mi sie wydaje ze jednak dziewczynka... ile sie znacie? 2 miesiące? ze sie boisz? ile razy sie spotkaliscie?

Gość co mam zrobicc
a dlaczego to waszym zdaniem jest kwestia mojej niedojrzalosci. ?chyba nawet jak masz 40 lat a znasz kogos krotko to nie pozwalasz mu od razu wskakiwac do swojego lozka?

Gość 1234567.......
domyślam się że między Wami nie doszło jeszcze do zbliżenia bo inaczej nie miałabyś tego dylematu nie wiem na jakim poziomie jest ta znajomość ale w sumie czemu miałabyś go nie przenocować w innym pokoju ...a w piżamie nie musisz paradować przed nim istnieje jeszcze coś takiego jak podomka a zawsze rano za nim wyjdziesz z pokoju możesz się ubrać no i nie odpowiedziałaś czy mieszkasz sama czy z rodzicami ?

Gość nie boj zaby
dlaczego uwazamy ze jestes niedojrzala? chlopak bedzie musiala pokonac w sumie 400km, zeby spotkac sie z toba na chwile bo ty (tu cytat) "nie jestes jesczce gotowa do paradowania przed nim w pizamie" dlatego..

Gość co mam zrobiccc
Ale z ta pizama to tak tylko napisalam , troche mniej doslownie... Pizama to jest akurat najwiekszy problem.. Mieszkam sama bez rodzicow...

Gość co mam zrobiccc
I wcale nie mowie ze na chwile tylko na caly dzien, a pytam was bo chcialabym go jakos wczesniej uswiadomic zeby nie wyobrazal sobie ze zostanie u mnie (tyle ze nie jestem pewna czy tak mysli ) , a jesli nie ebdzie wowczas chcial przyjechac to niech wie wczesniej

Gość nie boj zaby
to moze nie zapraszaj go do siebie do momentu kiedy (tu znowu cytat) "przejdziecie na inny poziom znajomosci"?

Gość co mam zrobiccc
najmniejszy*

Gość co mam zrobiccc
ale jesli go nie zaprosze to wcale sie nie zobaczymy przez dlugi czas