Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 Ale ja dzisiaj miałam przebój z obiadem:p Do miseczki plastikowej nałożyłam sobie makaron z zupki chińskiej i zalałam gorącą woda i mi pękła więc cała woda mi z miski wyleciała i został mi się sam makaron hahaha, a ja niestety samym makaronem się nie najadłam więc uszykowałam sobie 3 kromki chleba "4 ziarna" z pomidorem... A teraz podsumuję mój cały dzisiejszy dzień: śn-2 kromki chleba "4 ziarna" z pomidorem+ 1 ptasie mleczko+ herbata zielona ob- makaron z zupki chińskiej :D +3 kromki chleba "4 ziarna" podwieczorek 10 śliwek+ jogurt z musli truskawkowy+ kawa czarna, gorzka kol- nic, nie jestem głodna na szczęście:D więc wypiję tylko herbatę zieloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 Co tak dzisiaj tu pusto...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola1988 Napisano Wrzesień 25, 2009 Ty siora (daria23) tak nie folguj :P nie za dobrze Ci to idzie?? hehe..ja dzis zjadlam 2 kawalki placka (tesciowa miala urodziny wiec sie skusilam) ale kolacji juz nie jadlam...jestem głodna, ale wytrzymam!!!!!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 Pola, no niestety wczoraj za bardzo przesadziłam z jedzieniem więc dzisiaj musiałam trochę przycisnąć pasa :P chociaż teraz już mi taki okropny głód doskwiera, ale się nie poddam,muszę dojść do 52-53 kg i wtedy będę szczęśliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 i na dodatek teraz mi okropnie burczy w brzuchu hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 moje dzisiejsze menu to: SNNIADANIE - 2 kromki chleba razowegoz szynka, twarozkeim i pomidorem = czerwona herbata II SNIADANIE- jabłko Obiad talerz zupy pomidorowej z ryzem Kolacja- salatka z zupek chinskich kukurydza por kapusta pekinska;)+ czerowna herbata musze przyznac ze czuje sie pelna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 heh mialo byc ... twarozkiem+ czerwona herbata;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 Ninka22- świetnie Ci dzisiaj poszło, oby tak dalej, a efekty będzie szybko widać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2009 Idę spać żeby nie myśleć o głodzie , a może coś przez noc schudnę :P:P:P ;):P Dobranoc wszystkim i do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Hej:) U mnie dziś szaleństwo...Może nie kulinarne, ale alkoholowe:P Zważywszy na fakt, że jestem PRAWIE abstynentką, dałam dziś w palnik:P Ale wkurzyłam się; jem malutko, a waga idzie lekko w górę i męczy mnie megazaparcie; wzięłam 4 xenny extra i nic...Co mam robić?? Jem pieczywo pełnoziarniste, jabłka, 0 czekolady... A jadłospis:Śniadanie - płatki z mlekiem i jabłkiem II śn - wiejski z warzywami i kabanosem drobiowym plus 2 tekturki Obiad/lunch-jarzynowa plus kromka razowca podwieczorek - mały lód w domu - kawa z tekturką, jabłkiem i połówką jogurttu probiotycznego; kilka orzechów W sumie ok. 1100 A w klubie ([przyjaciółka miała urodziny:D) 1 piwo w sumie 1/2 sex on the beach trochę latte A teraz popijam kieliszeczek pinacolady z mlekiem - pycha:D Jutro będę już grzeczna...Tylko do cholery co zrobić z tym zaparciem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam. Ja teraz trochę przesadziłam-- najadłam się pierogów z jagodami :( nie mogłam się oprzeć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 ...do wieczora jeszcze tylko kawa i ewentualnie ok. 17- tej troszeczkę ryby wędzonej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 26.09-168cm.- 65kg:( Cel-59kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 26, 2009 Ja znając życie, to też dzisiaj pofolguje bo idę na imieniny mojej szwagierki męża i z tego co wiem to będzie tort i inne pyszne placki no i oczwiście wódka :P Ważyłam się dzisiaj na wadze elektronicznej i pokazało mi równiutkie 54 kg juppiiii :))))) Dzisiaj zjadłam na śniadanie 3 kromki chleba "4 ziarna" z szynką+ 3 cukierki"mieszanki teatralnej"+ kawa czarna gorzka+herbata zielona na obiad miałam nóżkę od kurczaka pieczoną w foli. Mam nadzieję, że dzisiaj nie przesadzę na tych imieninach z jedzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Tak jak wcześniej pisałam zjadłam rybkę wędzoną + 2 deseczki (wasa żytnia) no i 2 kawusie :p -- bez kawy nie dałabym rady :D i czuję się taka pełna,że zaraz chyba pęknę :p Dziś dobiły mnie te pierogi, kurcze żałuję ,że je zjadłam-- ale teraz to już musztarda po obiedzie :( jutro trzeba będzie zacisnąć pasa a na wagę wejść dopiero rano , na czczo, bo dzisiaj strach co by pokazała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 :):):) Trzymam za Was wszystkie kciuki-- trzymajcie też za mnie , bo coś ostatnio mam za mało samodyscypliny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 A czy wie któraś z Was jak czerwone wino półsłodkie wpływa na dietkę ??? :p ja tak lubię wieczorkiem napić się winka ,ale chyba jest kaloryczne--zresztą sama nie wiem;\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 chyba nie zaszkodzi jeden maly kieliszek czerwonego winka;) dzisiejsze moje menu: SNIADANIE- 2 kromki chleba szynka pomidorem ogorkiem+czerowna herbata II SNIADANIE- jablko, serek fantazja Obiad- platki z mlekiem nic nie chcialo mi sie nic robic;/ Kolacja- kromka chleba razowego z szynka+ maly pomidor+ czerwona herbata ... niedlugo ide na imprezke... :D zero alkoholu i jedzenia;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 26, 2009 Już wróciłam z imienin, trochę sobie zjadłam ale nie za dużo i na szczęście nic alkoholu nie wypiłam :P Podsumowanie dnia: śn-3 kromki chleba "4 ziarna" z szynką+ 3 cukierki mieszanki teatralnej +herbata zielona+kawa czarna bez cukru ob-nóżka od kurczaka pieczona w foli deser-jabłko+1 cukierek teatralny na imieninach-1 kawałek torta, 1 kawałeczek placka, i 3 rodzaje sałątek- z każdej po troszeczku:P dzisiaj już nic więcej nie ruszę tylko wypije jeszcze 1 herbatę zieloną Chyba jednak trochę dzisiaj przesadziłam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 :) Do jutra wszystkim :) Tak bardzo burczy mi w brzuchu :( mam nadzieję,że zasnę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 26, 2009 A ja własnie skończyłam robić brzuszki i tym razem dobiłam do 300:) Jestem z siebie dumna :P :D :) Dobranoc wszystkim, do jutra:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 27, 2009 Haloo nikogu tu dzisiaj nie ma?? :( Ja dzisiaj na śn zjadłam 2 kromki chleba zwkłego (niestety innego nie miałam) 1 z szynką 2 z serkiem topionym+herbata zielona, na obiad zjadłam rosół i trochę mięska, po obiedzie 1 jabłko+1 cukierka teatralnego, a za chwilę zjem 2 kromki chleba i to już będzie moja kolacja, mam nadzieję, że nic dzisiaj już nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 hej dziewczyny ;)... DARIA 23 gratuluje Ci pozbycia sie tylu kilogramow nawet nei wiedzialam dopiero dzisiaj przeczytalam na topiku ;)... Dzisiejsze moje menu: Sniadanie- mala drobiowa parowka 2 kromki chleba razowego pomidorek+ CZEROWONA HERBATA II Sniadanie- SEREK Danio+ czerwona herbata Obiad- RYBA "fladra'' kolacja jeszcze nie wiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Oj, ja wczoraj gruubo przesadziłam...Aż brzuch mnie bolał z przejedzenia:/. Za to dziś dużo ćwiczeń - 2 h na rowerze i 1 h na orbitreku. Od jutra znów dieta - bo inaczej będzie + 4 kilo zamiast - 4:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Witam !!!!!!!! Ja dzisiaj w nie najlepszym humorze :( waga niestety poszła w górę :( i to o 0,5 kg!!!!!!! To jest nie sprawiedliwe -- zjadłam tylko wczoraj kawałek tortu śmietankowego ( córka robiła urodzinki dla kolegów) -- no i żeby zaraz waga w górę :p !!! Żeby parę dkg spadło trzeba tyle wyrzeczeń ,a tyle pokus czyha :D Dzisiaj zjadłam na razie 1 deseczkę z zieloną sałatą i szynką no i kawka do tego:) tort stoi w lodówce-- nie tknę go za nic w świecie :D ....a jaki jest pyszny wrrr..... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ggraa 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 ....muszę bardziej popracować nad moją silną wolą :p słabiutka jest niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi555 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Cześć wszystkim!!no ja chciałabym schudną jakieś 4 kg, skończyłam właśnie diete kapuściankę, udało mi się schudnąc 2 kg, jakią dietkę proponujecie??wcześniej próbowałam też norweskiej, czekam na Wasze propozycje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 28, 2009 Witam, trochę mnie tu nie było, no ale niestety ostatnio trochę zalatana jestem :/ Dzisiaj na śn zjadłam 3 kromki chleba razowego żytniego z serkiem ze szczypiorkiem+ 2 mini brzoskwinie+herbata zielona przed obiadem kawa czarna bez cukru na obiad zjadłam rosół, ale teraz czuję okropny głód w żołądku :( Dziewczyny napiszczie mi szczerze na ile kg wyglądam? Bo na jednym z forum dawali mi nawet 66 kg i się normalnie przeraziłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 dzisiejsze moje menu: SNIADANIE- 2 kromki chelba razowego z poledwica i salta II Sniadane - 2 kostki czekolady( nie mialam nic innego) Obiad;/ ryz surowka i jedna sajgonke , wiem ze przesadzilam z ta sajgonka, ale znajmomi wyciagneli mnie dzisiaj na chinskie;/... mam nadzieje ze na kolacje zjem jakies male jablko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Daria na pewno nei wygladasz na 66b kg..... moim zdaniem odpowiendia masz figure do wzrostu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach