Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackwoman.23

Partnerki budowlańców.

Polecane posty

Gość blackwoman.23

Witam chcialabym zachecic panie do podzielenia sie refleksami wynikajacymi ze zwiazku z tymi oto panami ;]

Gość sasASAsas
Zawsze zakurzony jest...i podrapany:(

Gość partnerka budowlańca mojego
Podrapany... rzeczywiście, zawsze szorstkie ręce ale za to silnyi bez grama zbędnego tłuszczu.

Gość bujacie sie z fizolami
bo nie stac was na prawnikow albo lekarzy

Gość tratta tatta
ja tam jestem bardzo zadowolona :)

Gość bo pewnie same nie
macie wyzszego i tylko na roboli was stac

Gość tratta tatta
no i jestes w błedzie. nie jeden burak z wyższym do piet nie urasta mojem facetowi. takze dyplom nie jest wyznacznikiem niczego....

Budowlańcy to zwykłe prymitywy i alkoholiki :o Jakie wy wystawiacie sobie swiadectwo chodząc z takimi neandertalami? :o

Gość ale budowlaniec tyra
i niszczy sobie zdrowie. ja mam wyzsze, jestem chamem i burakiem, ale zarabiam dobrze i rzne laski za moja kase, co chwile inna :D

Budowlańcy to zwykłe prymitywy i alkoholiki Jakie wy wystawiacie sobie swiadectwo chodząc z takimi neandertalami? jak widać nie tylko oni zaliczają się do prymitywów...........

Gość tratta tatta
prymitywem to ty jesteś - poziom wypowiedzi to potwierdza. A wy tacy wykształceni jesteście, intelignti itd. i oceniacie ludzi po zawodzie. Zenada.... Zakompleksione ciołki... :-P

Nie po zawodzie. Ale jak żyje tyle lat, tak nigdy nie spotkałem budowlańca na poziomie. To sa zwykłe matoły, którzy nadają sie jedynie do pchania taczki z cegłami; intelektu u nich tyle, żeby wiedzili ile wiader wsypać do cementu, żeby był dobry beton :o przy tym powszechny alkoholizm i prymitywizm wylewający się z neandertalskich twarzy. Wybacz, ale nie wierzę, że akurat twój jest oczytanym abstynentem, który po pracy snuje rozważania filozoficzne nad istotą życia :classic_cool:

Gość blackwoman.23
chciALAM tylko dodac ze budowlancy to nie tylko robotnicy ;] to rowniez mistrzowie budowy, majstrzy, inzynierownie, kierownicy robot budowlanych i kierownicy kontraktu i kierownicy budow :)

Gość ooooooopss I did it again.....
Do ----ale budowlaniec tyra--- to ty niezlym paszczurem jestes skoro musisz placic za seks, tak ze ciesz sie chlopie ze dobrze zarabiasz a i na czarna godzine cos odloz bo kryzys jest, zwolnia jeszcze, a wtedy nie poruchasz sobie bracie....heheheh

Gość tratta tatta
nie filozofuje - to fakt... ale pije okazjonalnie. ma swoje pasje i zainteresowania, które realziuje. i pewnie Cie to zdziwi, ale lubi czytac ksiązki :) takze może wyjatek potwierdza regułę. A pracuje jako budowalniec, bo ma z tego naprawde niezla kase....

Gość a ja juz mam meza
NIE KAZDY BUDOWLANIEC TO ALKOHOLIK!!!! Moj maz nie pije w pracy i chyba ma wiecej w glowie niz pewnie niejeden z dyplomem....przynajmniej wie czym moze sie to skonczyc i wypadki tez sa a poza tym jesli ma ochote na browara to go ma kiedy chce...a nie pije go czesto. A PO DRUGIE GDYBY NIE ONI TO TY WYRACHOWANY GNOJU NIE MIALBYS GDZIE MIESZKAC....BO PEWNIE SAM DOMU BYS NIE POSTAWIL BO NIE WIEDZIALBYS JAK!!!! poza tym taki facet zrobi wszystko w domu a taki jak ty pewnie nie wie jak srubokret wyglada!!!! aha....I FORSY MA WIECEJ NIZ TY Z DYPLOMEM!!

nie napinaj się :o skąd wiesz czy ja mam forse czy nie, albo czy umiem trzymac śrubokręt czy nie? :o Napisałem co myślę o robolach i tyle.

Gość a ja juz mam meza
tak jak myslalam....prostak jestes....

Gość ooooooopss I did it again.....
Czyli ty bydlaku tez jestes przepitym pustym neardentalem, tak??

moj facet jest czlowiekiem bardzo wysztalconym...a kazdy wolny czas zapieprza na budowie - wiec tez po czesci jest budowlancem. zwracam sie do ludzi , ktorzy tak ublizaja budowlancom - gdyby nie oni to te wszystkie doktorki i prawniki mieszkalyby w szalasach...albo i nie :P ci ludzie stawiaja wam wymarzone domy , na tym tez trzeba sie znac... :)

Gość tratta tatta
popieram poprzediczke. kazdy czlowiek jest inny. i tak jak jest mnoswto beznadziejenych buraków wśród "pseudo" magistrów, tak są perełki wśród tzw. roboli. Ja się cieszę, że na taką perłę trafiłam.

>>gdyby nie oni to te wszystkie doktorki i prawniki mieszkalyby w szalasach... gdyby nie rolnicy to byś nie żarł gyby nie górnicy to byś marzł gdyby nie lekarze to byś umarł blablabla :o nie omawiamy pożyteczności ich pracy, tylko ich jako ludzi

Gość Alliwant
Moje tez budowlaniec. :-)

bydlak a jakie masz prawo oceniac wszystkich budowlancow? masz doktorat, jakas specjalizacje z tej dziedziny :P znam wielu pozadnych i inteligentnych budowlancow. zaden z nich nie znizylby sie do wypowiedzi na twoim poziomie :P :P zreszta kobiety wola zaradne zlote raczki niz "dupy" w garniakach czy kitlach :P

Gość kobiety wola wyksztalconych
bogaczy