Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiencie 10

10 Rzeczy dla których warto ŻYĆ!

Polecane posty

Gość wymiencie 10

piwo piwo piwo :P

Gość damesska
a co w tym fajnego:P

oswiec mnie i powiedz coz takiego jest w dziewicach?? A po drugie- fuuuuj ladaco ty pedofilu. Nie wiesz, ze granica wieku dziewic to 14 lat?? Chyba,ze udalo ci sie znalezc jakiegos 17-letniego mamuta:p

Gość sex z ukochanym cudownym
sexownym facetem

a w ktora strone bys sie klocila??bo jesli zawyzylam granice to przepraszam :D

Gość wymiencie 10
nie rozwalac tematu tylko wpisywac swoje 10 ulubionych rzeczy dla ktorych warto zyc:o

Gość wymiencie 10
:o

powiem tak- pracuje z mlodzieza i coraz czesciej wlosy deba mi staja. Bo jak ja mialam 14 lat, to sie moze akurat zaczelam calowac....:/

Gość hmhmhm let mi think
1. spojrzenie i usmiech faceta, mowiace podobasz mi sie... 2. przytulenie, dotyk 3. jedzenie... 4. smiglo po wódzie 5. smiech 6. rozmowa z przyjaciolmi nic wiecej mi sie nie przypomina, a poniewaz za malo mi przede wszytskim 2 punktu, wiec nie chce mi sie zyc 🖐️

a kto ci powiedzial, ze gustuje w starcach??moj drogi, jeszcze nie przekroczylam 25-tki, a jak juz mowilam- wole mlodszych:D:D

Gość cep
oglondać cichopki i mroczki w m jak miłość :D

Gość ujka_majum
samospelnienie komplementy uszczesliwianie innych obcowane ze zwierzetami dobre jedzenie alkohol (faza) gory wiatr we wlosach orgazm dreszczyki emocji

Gość kasablanka
luksus mazury wędkowanie miłość rodzina sukces

Gość shira_
1. następny dzień 2. słońce 3. miłość 4. seks 5. przyjaciele 6. szum morza 7. tęcza 8. muzyka 9. moje zwierzę kochane 10. DLA SIEBIE :D

zeby tematu nie rozwalac: 1. poranek z kawa na moim slicznym tarasie :D 2. Sex z mlodym i sexownym facetem-a szczegolnie z jednym :D 3. Weekend 4. milka 5. promienie sloneczka na nagiej skorze :p 6. zakupy 7. szpilki, szpilki, szpilki 8. dobre ksiazki 9. wieczory pod kocykiem na sofie z kako w rece i S. pod kocykiem:p 10. odglos otwieranych drzwi kiedy S. wraca do domu- ew. S. witajacy mnie w domu, kiedy wracam z pracy :D

Gość ladaco Ty stary pryku
Małolaty Ci w głowie.Przecież chłopie Ty w tym roku skończysz 40 lat

Gość Poinformowana
1.Miłość 2.Dzieci 3.Przyjaźń 4.Flirt 5.Praca. 6.Hobby 7.Poznawanie nowych ludzi 8.Pomaganie innym 9.Seks 10.Ciuchy, zakupy 11.Książki 12.Sport 13Dbanie o siebie 14.Dbanie o swoje zdrowie

Ladaco, moze ty sie uwazasz za starego,ale ja tam czuje sie baaaardzo mloda. A malolatom nie zazdroszcze- ja mam wszystko, co chce. Nigdy w zyciu nie zamienilabym swojego zycia na zycie jakiejs 17-latki, bo co ma ona czego nie mam ja lub czego nie moglabym miec?

Gość rubik moze to on tez
ladaco Ty stary pryku Małolaty Ci w głowie.Przecież chłopie Ty w tym roku skończysz 40 lat :D teraz taka moda ;)

1) miłość 2) rodzina 3) przyjaciele 4) seks 5) pomoc innym 6) książki 7) śmiech dzieci 8) radość ( tych małych i tych dużych) 9) czułość 10) szczęście Kolejnosc przypadkowa

Gość yreyyreyreyreSZCZECINfds
1. rodzina 2. miłość 3. przyjażń, przyjeciele i przyjaciółki 4. podróże 5. buty :* bamain :*****************http://allegro.pl/item740416604_platforma_balmain_wysoki_obcas_11cm_roz_38_jedyne.html podroby bo na orgylane mnie nie stac :* 6.sex 7. satysfakcja po nauce 8.ciepło mojego łózka np. po podrózy 9. dobre jedzonko hmm meiszkam w szczecinie farma rządzi 10. dobra ksiazka / dobry film