Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiencie 10

10 Rzeczy dla których warto ŻYĆ!

Polecane posty

Gość Kanion
- najeść się - wysrać - bzyknąć

1. moje Kochanie (tu się łapią też wposmniane wcześniej miłość i seks ;) ) 2. moje dwa kółka z silniczkiem 3. drobne zachcianki :D 4. strzały adrenaliny od czasu do czasu 5. wypady na działkę-niby tuż za miastem, a nocą gwiazd tyle, że ma się wrażenie, że to zupełnie inne niebo; palenie w ceglanym piecu, ziemniaki i jabłka z ogniska, latem piwko w hamaku, jesienią wypady na grzyby 6. nadal przede mna trafienie 6 w totka :] 7. parę marzeń jeszcze mam do spełnienia 8. drobnych zachcianek jeszcze więcej :D 9. a tu niespodzianka ;) moja praca, bo mam fajną 10. a na końcu tak ogólnie-ja, bomi dobrze tak jak jest i chociaż czasem bywa gorzej, to za żadne skarby bym się z nikim nie zamieniła :)

Tylko wiesz ladaco, z malolatami ostroznie. Podupczysz jedna noc, a nie wyplacisz sie do 18-stki :D Chyba,ze nalezysz do grona sponsorow :p

1. dla ludzi których kocham 2. dla ludzi których dopiero poznam 3. miłość 4. przyjaźń 5. przeszkody które trzeba pokonać 6. dobra książka 7. piękno przyrody, 8. moje kochane zwierzaki 9. piwo 10. pyszne jedzonko :)

no to dobrze, bo juz sie martwilam, ze zdanie trzeba o tobie zmienic:D:D

dla Led zeppelinów Pink floydów ostrego zwłóczenia się wgniatających tzytzki w fotel dramatów chmur w kształcie królika oraz na złość sąsiadom :o dla Stefa, Czesły i rudej, warto najbardziej 🖐️ (tak, nudzi mi się :classic_cool:)

Gość nie ma co sie wstydzic
kazdy facet lubi mlodsze - nie tylko ladaco - normalka jak ma kase to tym bardziej moze :D

a zapomniałabym :P dla serów pleśniowych swojskich słodkich win, czystej i absyntu oraz kukurydzy 🖐️

Gość ach jakbym się cieszyła
1 harmonia 2 łąki, lasy, góry, morze, zapach burzy i wiatru - ogólenie obcowanie z przyrodą 3 przytualanie 4 zakochanie z wzajemnością 5 wiosna i lato 6 prawdziwa przyjaźń 7 spokój ducha 8 słońce 9 rodzina mi by to wystarczyło, bym nie chciała skakać

Gość ach jakbym się cieszyła
i jeszcze 10: wolność, tzn.brak pracy:D

Gość ula z ula
1. wieczorne przytulance 2. rodzice i siora 3. czekolada 4. zachwyt w oczach innych :p 5. caly dzien na bialej plazy, nad lazurowym morzem...

o nie ! to ja bede cie obracal ;)....taka juz moja rola :) zaraz naz wypierdola za pisanie nie na temat :O :classic_cool:.... ide sie golic :) ale wroce :classic_cool:...