Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiencie 10

10 Rzeczy dla których warto ŻYĆ!

Polecane posty

1. bo nie wiem co będzie jutro 2. bo nie wiem co będzie pojutrze 3. bo nie wiem co będzie następnego dnia 4. bo nie wiem co przyniesie kolejny dzień 5. i tak do 10, 20 100 .........

Gość Znieczulicca
1.Seks 2.Przytulanie 3.Miłość 4.On 5.Fajki 6.% 7.Ciuchy 8.Muzyka etc 9.Przyjaciele 10.Koncerty

Gość fwerfwerf
1) widok swoich psów biegających po łące 2) emocje powstające między tobą a partnerem gdy dowiadujecie się o wspólnym dziecku 3) szarlotka na gorąco z lodami waniliowymi 4) widok osnieżonych, pustych sok.ów, po ktorych zaraz się zjedzie 5) powadzenie samochodu 6) - 7) od cholery innych ale już mi się nie chce pisać

Gość lady film
warto żyć dla CHWILI PRAWDZIWEGO SZCZĘŚCIA warto żyć dla POZNANIA PIĘKNYCH DZIEŁ SZTUKI MUZYKI LITERATURY FILMU warto żyć dla OBCOWANIA Z ŻYCZLIWYMI UŚMIECHNIĘTYMI LUDŹMI warto żyć dla TEGO, DLA KOGO JESTEŚMY CAŁYM ŚWIATEM warto żyć dla TYCH, KTÓRYM MOŻEMY POMÓC warto żyć dla TYCH, KTÓRYCH UMIEMY ZROZUMIEĆ warto żyć dla PIĘKNA PRZYRODY ODBIERANEJ WSZYSTKIMI ZMYSŁAMI warto żyć dla SZLACHETNEJ MISJI, POSŁANNICTWA, IDEI warto żyć dla POZNANIA, CZYM JEST ŻYCIE warto żyć W OGÓLE,PO PROSTU, BEZ DYSKUSJI. bo nie ma nic cudowniejszego :)

Gość lady film
ale ciuchy, szpilki, fajki, alkohol? ja tu chyba nie pasuję???!!!

Gość justyna018
1 - milosc 2 - rodzia 3 - cieplo 4 - dotyk 5 - przyjazn 6 - luksus 7 - cele 8 - marzenia 9 - taniec 10 - sex :D

Gość diddus
1. Mój narzeczony i cala rodzina 2. Swiece 3. Seks 4. Slodkosci 5. Muzyka 6. Taniec 7. Kino/Filmy 8. Dobre jedzenie 9. Upaly na polu :D 10. Woda