Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezynka123

badanie krwi w UK

Polecane posty

Gość sprezynka123

Czy ktos z was mial podstawowe badanie krwi w Anglii ? I czy robia takie w miare dokladne? zamierzam sobie takie zrobic gdyz strasznie zle sie czuje.ale nie wiem co oni robia .bo wiem z wlasnego doswiadczenia i z doswiadczenia znajomych ,ze sluzba zdrowia jest troche do kitu ,moze nie we wszystkich dziedzinach ale... .czy ktos mial i moglby podzielic sie doswiadczeniami

Gość ja mialam dwa razy
ja mialam dwa razy,(w ciagu 4 lat) za kazdym razem na moja prosbe GP wyrazal zgode, umawialam sie z pielegniarka w naszym surgery i zwykle pytala co chce wiec mowilam - w zwiazku z tym mialam dosc obszerne :) nie wiem jak u ciebie jest, to zalezy od ludzi, jak wszedzie moje surgery w ogole ma teraz nowa polityke i jak ktos nie byl u lekarza 3 lata to sami namawiaja go na gruntowny przeglad, byc moze to jest dla calego kraju a byc moze zalezy od PC trust. zapytaj w swoim surgery i tyle

Gość vsvoidbnifgbndofbjojn
jak sie zle czujesz to idz do GP i powiedz mu to plus popros o badania krwi i tyle. z pewnoscia zrobia ci na poczatek morfologie (full blood count) i mocz; jesli cos nie tak wykaze to lekarz pokieruje dalej

Gość sprezynka123
dziekuje.wlasnie jutro umowie sie na wizyte.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ;)

Gość ja mialam dwa razy
tez mam taka nadzieje:) powodzenia :)