Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bardzo inteligentny

poszukiwana

Polecane posty

Go艣膰 bardzo inteligentny
no pewnie tak jak wi臋kszo艣ci No Limit Texas Holdem, ze wzgl臋du na popularno艣膰 ;) Ale 偶eby nie by艂o monotonnie ostatnio zg艂臋biam strategi臋 w Pot Limit Omaha i Pot Limit Omaha High-Low ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Agrak 1691
Pograli i poszli spa膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
te偶 sie bawi臋 ostatnio g艂贸wnie w omaha Hi/Lo :) Jak holdem to tylko w turniejach Juno:) Ty pewnie te偶 :) omaha jest ciekawsz膮 odmian膮 wed艂ug mnie :) Pewnie dlatego ze w graj膮c w holdem szybko zostaj臋 go艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
No wed艂ug mnie Holdem jest prostszy, ale w Omaha (Omah臋?) mo偶na osi膮gn膮膰 wi臋ksz膮 przewag臋 nad przeciwnikami, g艂ownie ze wzgl臋du na og贸lnie ni偶szy poziom ;) Ja grywam praktycznie tylko turnieje, poci膮ga mnie rywalizacja no i turniej wymusza zagrania, kt贸rych normalnie by si臋 nie zrobi艂o, a adrenalina gdy z tysi臋cy graczy zostaje kilkaset, a potem kilkadziesi膮t i coraz mniej a my dalej gramy jest nie do por贸wnania z niczym innym ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
Aby zosta膰 go艂ym nie potrzebne sa karty .wystarcza sprawne r臋ce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
@ B.I te偶 gram tylko w turniejach i wiem jak to jest gdy zostaje nas tylko kilkaset os贸b w grze:) do etapu gdy pozostaje kilkadziesiat jeszcze nie dotrwa艂am :) ale wszystko przede mn膮 :) @ Agrak 1691 zapewne masz racj臋, ale bardziej podniecaj膮ce jest powolne pozbywanie si臋 zeton贸w ni偶 ubrania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
no najbardziej podniecajace by bylo polaczenie jednego i drugiego, tak sobie pomyslalem ze nigdy w zyciu nie gralem w rozbieranego pokera ;P a w tej "odmianie" zosta膰 go艂ym jest wyjatkowo 艂atwo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
:) po艂膮czenie pozbywania si臋 i 偶eton贸w i ubrania mog艂oby byc rzeczywi艣cie podniecaj膮cym do艣wiadczeniem:) zw艂aszcza gdyby gra艂o si臋 z odpowiednim partnerem:) odpowiednim czyli takim kt贸rego to my rozbierzemy a nie on nas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
je艣li nie umiesz dobrze gra膰, w obu przypadkach zostaje si臋 go艂ym.Wtedy w tym drugim jest wi臋ksza satysfakcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
hehe, no ja jakbym trafi艂 na odpowiedni膮 partnerk臋 do takiej gry to bym si臋 podw贸jnie g艂owi艂 jak wygra膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
podw贸jnie si臋 nie da, jest limit czasu na my艣lenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
A w rozbieranego chi艅czyka da艂o by sie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
tak, ale tylko latem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
Wilk syty i owca ca艂a ? ciekawe ile czasu by to zaj臋艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienazwana
zdecydowanie za duzo by bawic si臋 tak zim膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
Ech ... narazie trzeba samemu sie rozebra膰 i uczy膰 sie tego pokera ... albo liczy膰 na to, 偶e Inteligentny fory da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zastanawiaj膮ca si臋
No i co, koniec topiku? Taki jednorazowy by艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
jednorazowy jak jednorazowa maszynka do golenia :P niekt贸rzy twierdz膮 偶e b臋d膮 kiedy艣 tak bogaci 偶e b臋d膮 ich u偶ywa膰 tylko raz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta z ogolon膮 myszk膮
Podbijemy topik podkr臋cimy wieczorem przy blasku tego go艣cia na niebie i b臋dzie jak harleqin na wiecz贸r;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zastanawiaj膮ca si臋
Tak, te jednoraz贸wki to taki fenomen :] Nigdy w 偶yciu nie spotka艂am nikogo, kto by ich raz u偶ywa艂... zreszt膮 w sumie nie o to w nazwie chodzi i tak chyba ;) Jak tam 艂amanie prawa B.I.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
jak idzie? w miar臋 zgodnie z przewidywanym rozk艂adem statystycznym dla mojej strategii, raz w t膮 raz w t膮 ale og贸lnie do przodu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
Witam.. By艂 topik i si臋 zby艂 .Ostrze si臋 st臋pi艂o (Damy nowy temacik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
no co za synchronizacja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
ok, ostatni post w zwi膮zku z matematyk膮 :P http://www.math.uconn.edu/~wooster/math_joke.jpg ;) mo偶emy zmieni膰 temat na mikrobiologi臋, sztuk臋 czy co tam chcecie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zastanawiaj膮ca si臋
B.I., boski :) Mikrobiologi臋? I o czym tu pisa膰? O zagro偶eniu epidemi膮 salmonelli na pomorzu? ;P E tam. A znasz swoje IQ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agrak 1691
Bior膮c pod uwag臋, 偶e to strona erotyczna ,pewnie woleliby anatomi臋.. .Na powy偶sze nie b臋dzie ch臋tnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
inteligencj臋 ci臋偶ko zmierzy膰 :P na pewno nie mierz膮 jej testy na inteligencj臋 (one mierz膮 umiej臋tno艣膰 rozwi膮zywania test贸w na inteligencj臋, w czym akurat jestem ca艂kiem niez艂y :P), chocia偶 zapewne jaka艣 dodatnia korelacja istnieje ;) Po tym wst臋pie mog臋 odpowiedzie膰 偶e znam swoje IQ ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zastanawiaj膮ca si臋
No to widz臋, 偶e mamy podobne podej艣cie. Ja r贸wnie偶 w nie nie wierz臋, ale widz臋 korelacj臋... Oraz znam swoje. :P To jakie masz IQ? :D I powiedz, bo mnie to frapuje: dlaczego ten w膮tek znalaz艂 si臋 na erotycznym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
znalaz艂 si臋 tutaj poniewa偶 na innych dzia艂ach zazwyczaj trwa nieustanna licytacja "kto ma gorzej". jedna osoba przez drug膮 opowiada jak jej 藕le i nawet jeszcze gorzej ni偶 innym. A ten dzia艂 zawsze jako艣 zabawnie mi si臋 kojarzy艂 :P Podszywacze, gor膮ce dyskusje itp ;) a moje IQ mo偶e niech pozostanie tajemnic膮, skromny jestem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo inteligentny
ale Ty mo偶esz si臋 swoim pochwali膰 :D

Udost臋pnij ten post