Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena111111

PRYWATNA klinika na Parkowej

Polecane posty

Gość marzena111111

Rodziłam w lipcu na ul. Parkowej . Był to mój drugi poród w tej klinice .Pierwszy raz rodziłam osiem lat temu i nie mogę nic złego powiedzieć na temat pobytu tam .Niestety za drugim razem bardzo się zawiodłam. Miałam cięcie. Polożna trafila mi się " esesmanka" .(nie będę wchodzić w szczegóły , bo za długo ) . JEDNA Z PIELĘGNIAREK ZABRAŁA NAM DZWONKI ! Mówiąc że mają teraz cięcia i nie mają czasu przychodzić . ( zaznaczyć trzeba że jedna taka się trafila ) . No a co do zdrowia to to jest najbardziej przykre : wyszłyśmy (ja i moja córeczka ) z GRONKOWCEM !!!!! Blizna po cięciu zagoiła się ale jest nie na środku tylko przesunięta w lewo przez co widać ją zza bielizny !!! O! PRYWA TNA KLINIKA cięcie -14OO ZŁ. + GRATIS (gronkowiec i wystająca zza bielizny blizna) . Nie chcę tego tak zostawić .Może ktoś był w takiej sytuacji i podpowie mi co mogę zrobić odnośnie jakiejś rekompensaty

Gość lalaalalalamidooo
Załóż sprawę Tomaszewskiemu!

Gość marzena111111
gdyby to było proste to bym się nie zastanawiała

a po co rodzic w tych klinikach troche wiary w nasze szpitale polecam warszawska,za co placic? za to ze rodzisz dziecko? ja nigdy nie zaplace!

Gość marzena111111
Ha ! Teraz przyznam Ci rację

Gość 3 po 3
Widzisz marzena ja cc miałam w państwowym szpitalu i mojej blizny teraz jest 5 lat po i prawie nie widać. Jest szansa że i u ciebie ładnie się zagoi i minimalnie będzie ją widać. Nawet jak rodziłam drugie dziecko sn to położne musiały się przyjrzeć gdzie ta moja blizna. I też mam minimalnie prawą stronę blizny wyżej (ale zaraz po operacji wydawała mi się krzywo ciachnięte) Wydaje mi się że jak twoja skóra dojdzie do normy to się wyrówna i ewentualnie minimalna różnica będzie. Jeśli uważasz że jest coś nie tak to poszukaj nr do rzecznika praw pacjenta i zadzwoń i opowiedz co myślisz.

Gość martyska
Ja rodziłam synka w psk ale zebym teraz byla w ciazy wybralabym klinike arciszewskich. Teraz sie tam lecze i jestem mega zadowolona.

jestem dopiero w 18 tc ale już myśję o porodzie w prywatnej klinice. Bardzo chcę mieć cc nie wiem tylko czy będę miała jakieś wskazania. Jako dziecko miałam niedorozwój panefki stawu biodrowego - czy to może być wskazanie do cc? narazie chodzę do lekarza państwowo bo niestety nie stać mnie na prowadzenie całej ciąży w klinice no i zbieram pieniądze na poród. Z tego co piszecie wynika, że do kliniki na Zamenhofa trzeba zacząc chodzić min 2 miesiące przed porodem. A czy ktoś wie czy takie same zasady są na Parkowej? i może ktoś może polecić mi lekarza z parkowej, który nie będzie zwolennikiem porodu sn.