Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

od dawna jest udowodnione naukowo, ze baby tak samo mysla o seksie jak i wy, maja swoje fantazje i popę i tylko o to mi chodzi.spytalibyscie swoich babek jakie maja fantazje, albo lepiej: posluchalibyscie kiedys babskich rozmow byscie sie bardzo zdziwili:) ja wierz w milosc , jak najbardziej, jesli sie kogos kocha, nie zdradza sie go za zadne skarby. natomiast mysle, ze trzeba miec zdrowe podejscie do seksu, w przypadku obu plci.

Gość do 45345245
nie pytali, bo to pewnie babiarze byli

" bardziej bzdurnego zdania nie slyszalam" Nie spodziewałem by jakakolwiek kobieta przyznała mi rację. :classic_cool:🖐️ A jak tam u Ciebie z płaceniem na randkach i inicjatywą? :classic_cool:🖐️ Regresku offerma chyba dalej czeka na odpowiedz. :)🖐️

offerma wiadomo, ja za męża tez nie wzielabym faceta dziwkarza, o opinii bawidamka podrywacza itp. ale chyba caly czas piszac tu rozgraniczam normalne babki, ktore mialy kilku partnerów od dupodajek ze złą opinia?

"ale chyba caly czas piszac tu rozgraniczam normalne babki, ktore mialy kilku partnerów od dupodajek ze złą opinia?" Sęk w tym, ze nawet tzn. dupodajka będzie się uważała za normalną babkę. 🖐️

Regresku offerma chyba dalej czeka na odpowiedz" prawiczku pan offerma juz dawno ja dostał :)

i bynajmniej nie chodze do lozka z facetem do ktorego nic nie czuje. raz mi sie to zdarzylo, tzn seks z takim ktory pociagal mnie tylko fizycznie i wierzcie mi, nic fajnego. bo facet musi miec to cos. prawiczku, na randki rzadko chadzam, nie mam problemow z placeniem, jak bylam w zwiazku tez nie mialam:)

"Sęk w tym, ze nawet tzn. dupodajka będzie się uważała za normalną babkę. "--- heheh temat rzeka, to teraz trzeba okreslic ilosc partnerow, ktora swiadczy o "dupodajstwie":) heheh a tak powaznie, to chyba idzie wyczuc , jak kobieta ma klase i szanuje sie, od takiej ktora hmm, powiedzmy, latwo wpada w objecia innych. znam babki ktore potrafia isc do lozka z nowo poznanymi nie czuja po tym zadnych wyrzutow, to takie kim są?

Ja sie w ogóle zastanawiam kto się podnieca liczba partnerów z przeszłości? mnie to nigdy nie interesowało i nikt mi nigdy takiego pytania nie zadał, nie udaje też żadnej cnotki. Jetem mężatką, miałam więcej partnerów seksualnych niż mój mąż, który o tym wie:P Jak widać można i wcale nie potrzeba tutaj udawania cnotki. Są w końcu faceci, "faceci" oraz prawiczki (nie mam nic do prawiczków szukających dziewic)

"sun ale po co Ty nam się spowiadasz? Ogłaszaj to wszem i wobec tym wszystkim, którzy mają Cię za dziwkę, a jacyś najwyrazniej mają skoro się żalisz. " gdzie ja sie żale , w ktorym momencie? idioto, bylam 9 lat z 1 facetem, po zwiazku mialam dwoch, wiec nie obrazaj mnie, bo sam siebie dyskwalifikujesz takimi wypowiedziami

Ja sie w ogóle zastanawiam kto się podnieca liczba partnerów z przeszłości? " prawiczki bez wiary w przyszłosc ;) maskując przy tym braki w dziedzinie zdobywania ,podrywania i zainteresowania własna osoba u płci przeciwnej ...

Gość Dżochar
Dajcie nam facetom święty spokój !!!

Według mnie jak sie poznaje kogoś, podoba nam sie ta osoba to chyba nie myli się o tym w kategorii "Z iloma mogła spać, ilu facetów sie w nią spuszczało?" Bo jesli tak sie myśli na pierwszej czy drugiej randce to przepraszam bardzo, ale to podlega już pod problem natury psychologicznej:O Mnie takie rzeczy nigdy nie interesowały i naprawdę nie rozumiem jak można oceniać wartość drugiego człowieka po liczbach:O Rozumiem przekonania i poglądy na temat dziewictwa, ale wyznaczenie granicy co do liczby partnerów? Nie to nie jet normalne.

"gdzie ja sie żale , w ktorym momencie? idioto, bylam 9 lat z 1 facetem, po zwiazku mialam dwoch, wiec nie obrazaj mnie, bo sam siebie dyskwalifikujesz takimi wypowiedziami" W którym? Przeczytaj swoje wypowiedzi. :D🖐️ W którym miejscu ja Ciebie obraziłem? Póki co to Ty mnie nazwałaś idiotą. 🖐️ BTW Znowu sie spowiadasz. :D🖐️

offerma wiedzialam ze to tak odbierzesz, moje wypowiedzi. szkoda, liczylam na normalna dyskusje i szczera, ale widze ze sie nie da. nigdzie nie napisalam ze faceci to swinie -nigdzie nie powiedzialam ze faceci ODBIeRAJA nam prawo do spelniania pragnien sexualnych -chodzilo mi tylko o to jak niektorzy faceci postrzegaja kobiety

EwelinaEwa podpisuje sie pod twoimi ostatnimi słowami obiema łapami :D

nie spowiadam sie, a juz na pewno nie tobie, tylko tlumacze cos, skoro innym sposobem nie skutkuje. nazwalam cie idiotą bo ty stwierdziles ze najwyrazniej maja mnie za dziwke.

Regres wiem że istnieją normalni faceci i fajnie że i tu ich można spotkać:P Offerma ty w ogóle umiesz myśleć? Rozróżniasz prostytucję od wielu związków? Jeśli nie to owszem masz problem i to jaki:O

"nazwalam cie idiotą bo ty stwierdziles ze najwyrazniej maja mnie za dziwke." To były domysły na podstawie tego jak zażarcie walczysz o to wyzwolenie. :classic_cool:🖐️ Nie nazwałem Cię natomaist dziwką, więc? 🖐️

a czy ja placze, czy ja sie żale? czemu nie mozna z wami normalnie podyskutowac, tylko jak ktos ma inne zdanie i wywala pewne sprawy kawa na lawe to od razu jest zalenie sie albo nie wiadomo co jeszcze?

nie walcze o wyzwolenie, czy ty czytales co ja wczesniej napisalam?? o nic nie walcze, nie jestem zadna wojujaca feministka co to uwaza ze kobiety sa takie same jak faceci albo musza we wszystim byc. napisalam tylko ze nie ma nic zlego jak kobieta sprobuje seksu póki jest wolna z wiecej niz jednym partnerem.pisze to juz po raz 10ty chyba przeczytajcie lepiej swoje posty panowie, jak mi odpowiadaliscie to moze wtedy zrozumiecie o co mi chodzilo. no jakbys mnie nazwal dziwka to juz w ogole uznalabym ze jestes idoita:)

EwelinaEwa bo widzisz dla jednego liczą sie cyfry dla innego liczy sie człowiek . Dodam jeszcze od siebie ,ze niestety ale człowiek jest tylko człowiekem a fakt ze kobieta spała z kilkoma przede mna nie zmienia wcale faktu że taka kobieta nie może byc wartosciowa i porzadną kobietą ... no ale EwelinaEwa skoro nie można czasami nikogo poderwać ,to lepiej stworzyc sobie taka teorie która bedzie ciezko przeskoczyć ;) ( czyli wyznaczyc sobie takie kryteria w poszukiwaniu kobiet ,których realizacja bedzie tak nikła jak to że polska reprezantacja w piłke noznej zdobedzie MŚ ;)

Offerma czlowieku to jest co innego, ja pisałam o związkach a nie o czymś takim. Ciekawa jestem jakby było jakbyś poznał moja przyjaciółkę, miała 4 poważne związki( poważne czyli nie po kilka miesięcy, najkrótszy trwał rok). I co już liczba 4 ją przekreśla? A jeśli nie to jaka liczba przekreśla według ciebie kobietę? Nie piszę prawiczku z wiarą o sobie. Mojego męża mało obchodzi moja przeszłośc. Chcesz o moich partnerach czytać to idź do mojego tematu. Ja się wypowiadam tutaj ogólnie, a nie o sobie, bo ja kompleksów nie mam na temat własnej przeszłości.

offerma, chodzi o normalne zdrowe babke, ktore sie szanuja i maja poukladane w glowie, a ktore spaly z kilkoma facetami, albo mialy kilka zwiazkow, a nie o laskach sprzedajacych sie za mieszkanie. chodzi o to ze liczba zwiazkow nie powinna miec znaczenia, jesli babka taka jest lubiana i szanowana to ma dobra opinie i wszysycy o tym wiedza

no ale EwelinaEwa skoro nie można czasami nikogo poderwać ,to lepiej stworzyc sobie taka teorie która bedzie ciezko przeskoczyć Regres własnie to napisałam niedawno prawiczkowi z wiarą, że szuka usprawiedliwienia w tym, że nikogo nie ma i niby nie chce mieć, bo kobiety takie są niby złe:D

Gość ktos wazny itp.
sun 6 obrazam cie bo mialas 6 partnerów czy tam 4. Max to 3, ale w wieku 28 lat.