Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzwiedzicapolarna

Spalam z duzą liczbą facetów!!!

Polecane posty

do ktos wazny itp aha, spoko. w takim razie masz swoja liczebna teorie, ok. miałam trzech, mam 26 lat, ale zreszta po co ja to pisze.zaraz bedzie ze sie spowiadam;)

ty szczurek przestań filozofować tylko mi powiedz czy to dobrze jak żona zdradza męża czy nie?" oflejo juz ci pisałem o tym na innym topiku :) wiec idz i doczytaj co sądze o zdradzie :)

Offerma nikt ale to absolutnie nikt nie powinien po związku długim który się zakończył spotykać z innymi facetami tudzież kobietami przez co najmniej 3 miesięce. To czas żałoby, powinno się zamknąć w 4 ścianach i wyć z rozpaczy. Wtedy będzie sie porządnym człowiekiem. Podobnie jak na jakąkolwiek informację o aborcji powinno się wybuchać płaczem lub co najmniej mieć łzy w oczach, wtedy bedzie sie wrażliwym człowiekiem:D Jakieś jeszcze masz zasady wytyczające to jaki dany człowiek jest. Jakie kryteria trzeba spełnić by być po prostu dobrym człowiekiem?:D W końcu Ty guru od okreslania co trzeba robić by byc takim a takim człowiekiem wiedzieć powinieneś:D

offerma jak ci taka panna przeszkadza ,to mówisz jej do widzenia :) i sprawa sie kończy nie musisz jej oceniać co robi ze swoim życiem PROSTE I LOGICZNE

szczurek, nie rób se jaj. nie jesteś hemingway żebym wertował twoje wypociny" przypomne że to ty szukasz odpowiedzi na moje pytania ;) których juz udzieliłem

offerma, najwiekszym doktrynerem jestes tu ty i to ty wyrazasz "swiete oburzenie" na kazda moja wypowiedz:) masz prawo miec swoje zdanie, ja mam prawo miec swoje nie pisalam o laskach ktore "co chwile sa w zwiazku", zreszta nie chce mi sie juz dalej tlumaczyc bo i tak nie pojmujesz o co mi chodzi:)

więc pozwol offermo że każdy będzie zył po swojemu. Czyli ja ze swoim mężem którego moja przeszłośc obchodzi tylko wtedy kiedy ja muzę o tym wspominać, inne kobiety po nieudanych związkach których nie trzeba dołować twoimi wypowiedziami, kolejne szczęśliwe pary które na przeszłośc nie patrzą, prawiczki szukające dziewic oraz ty, twoje ortografy i poszukiwanie panny lub cieszenie sie z trafienia w tą właściwą:P

i jak widzisz ofermo, kazdy wyraza tu swoje zdanie. moje zdanie nazywasz smiesznym doktrynerstwem, ok niech ci bedzie, nie bede sie sprzeczac:)

Gość ca za debata
Jedni mają kompleksy bo spali z za dużą ilością partnerów tak jak autorka a drudzy że z za małą i każdy dorabia sobie do tego jakieś fantastyczne teorie :). Natomiast najśmieszniejsze są osoby rzucające stwierdzenia typu osoba puszczalska to taka która miała np więcej niż (tu jakaś liczba partnerów) w danym wieku.

i nikt nie ma prawa zakazywać czy nakazywać innym ludziom opinii na różne tematy. jednak ta wolność słowa, w ograniczonym bo ograniczonym zakresie ale jeszcze jest. w tym każdy ma prawo mieć jakieś tam zdanie o mnie." i tu sie z toba zgodzę :D te słowa wyzej kieruje też do pewnej pomaranczy co to sie naczytała mojej stopki i podejrzewa mnie o lewactwo i słuchanie muzyki rasta ;) :D

"nie musisz jej oceniać co robi ze swoim życiem" ok :) napisze inaczej .... nie musisz jej oceniać w złych kategoriach

EwelinaEwa ależ kobiety mają prawo spac nawet z 5 naraz :D. Nie zmienia to faktu, że opinie będą miały taką a nie inną i przekonywanie prawiczków do swsich racji nic tu nie zmieni. :D🖐️ Skoro chcecie swobody co do mozliwosci spania z wieloma factetami to nie ograniczajcie facetów co do oceny tego postępowania. :classic_cool:🖐️

Nie zmienia to faktu, że opinie będą miały taką a nie inną i przekonywanie prawiczków do swsich racji nic tu nie zmieni." oczywiscie ze tak ... typowo subiektywną :D

przekonywanie prawiczków do swsich racji nic tu nie zmieni. Prawiczku napisałam wyraźnie, że rozumiem jak prawiczek szuka dziewicy i odwrotnie. Do jakich racji cie przekonuje? Jesteś prawiczkiem i szukasz dziewicy? Ok, to Twoje prawo gorzej jakbys nim nie był a dziewicta wymagał. To juz by była hipokryzja.

dobranoc, spadam, mam dosc tej rozmowy sun6 wychodząc z dyskusji narazasz sie pewnej osobie o nicku offerma na nazwanie cie szczurem podwijajacym swój ogon ,i uciekajacym do swej dziury ;)

Gość prawiczek z wiaraa
a ty gdzie byłeś konia waliłeś ze cie nie było

"Prawiczku napisałam wyraźnie, że rozumiem jak prawiczek szuka dziewicy i odwrotnie. Do jakich racji cie przekonuje? Jesteś prawiczkiem i szukasz dziewicy? Ok, to Twoje prawo gorzej jakbys nim nie był a dziewicta wymagał. To juz by była hipokryzja." Ależ ja teraz nie piszę o tym. 🖐️ O prawiczkach wspomniałem tylko dlatego, że z nimi tutaj dyskutujecie. 🖐️ Regresku podziwiam Twój upór. Żebyś wiedział, że Twoj trud silenia się na te wybitne teksty nie idzie na marne , odpisuję Ci z litości. :classic_cool:🖐️

"odpisuję Ci z litości " dziwie ci sie że ci dłoń jeszcze nie odmawia posłuszeństwa :P 🖐️

Prawiczku z wiarą zyj i daj zyć innym. O związkach wiesz tyle co słoń o balecie:P Tak więc daruj sobie już te prawienie na temat czyjejs moralności która określasz na podstawie liczb.

"Prawiczku z wiarą zyj i daj zyć innym. O związkach wiesz tyle co słoń o balecie Tak więc daruj sobie już te prawienie na temat czyjejs moralności która określasz na podstawie liczb." A czy ja komuś czegoś zabraniam? Nawet nie posłguje się obraxliwymi terminami. 🖐️ Obawiam się, natomaist że nikogo tutaj nie przekonasz że w wieku trochę ponad 20 lat posiadanie prawie 20 partnerów na koncie nie oznacza, że z czesccią z nich nie zabawiałas się przygodnie. 🖐️ Mi to zwisa ale po co samą siebie oszukiwać. Wiadomo, że jak liczba jest małą to mozę być róznie ale takie przypadki z takimi liczbami mówią wszystko. :)🖐️

Jak juz wspomniałam nie piszę tu o sobie. Miałam seks bez zwiazku czy tez bez miłości, nigdy cnotki nie udawałam. Mam męża któremu to nie przeszkadza więc mnie to co inni myslą mało obchodzi. Na czole liczba partnerów seksualnych sie nie pojawia:P Tak więc ja przynajmniej byłam szczera. Tyle jesli chodzi o mnie, dobranoc

Gość do ewelinaewa
Według mnie jak sie poznaje kogoś, podoba nam sie ta osoba to chyba nie myli się o tym w kategorii "Z iloma mogła spać, ilu facetów sie w nią spuszczało?" Ja tak myślę :O

Gość cnotliwy facet
"ja uważam że laski które co chwila są "w związkach" są żałosne. jeden "związek" się skończył, nie mija miesiąc a ona już w kolejnym "związku". w tym czasie, "będąc w związku" szuka sobie następnego faceta i ciagle jest "w związku". to się nie ma co dziwić że ledwo dwadzieścia parę lat a ona już 5 czy więcej "związków" ma na koncie. i żadne "związek" do niczego nie doprowadził. no i jak taką pannę poważnie traktować?" Popieram Cię :)

Gość 15-stu nie zabila
ale zabije swojego meza gdy on dostanie zawalu, jak sie dowie o jej przeszlosci

Gość tylko prawiczek ma prawo
wymagac dziewictwa

ciagle te same zamuly na kafe xD az mi sie spac zachcialo po tym temacie. co was ludzie tak ciagnie do spowiadania sie kto z kim i ile razy? albo Ci co sie chwala ze nie robili tego? Ci to jeszcze lepiej bo nawet nie maja o czym gadac a wrzucaja swoje 3 grosze xD Puste jest spanie z kim popadnie ale i puste jest ocenianie innych po tym co ze soba robia. Jeden bedzie tak robil bo chce poprobowac, inny z milosci, a inny bo sie czuje samotny itd. Niebywale dylematy do roztrzasania. I czy to jest szmacenie sie czy nie. Nie jestescie Panem Bogiem zeby Wasza opinia miala jakiekolwiek znaczenie :) wiec ogarnijcie sie troche i przestancie szpanowac spaniem/nie spaniem z ludzmi.