Gość maliinka. Napisano Wrzesień 22, 2009 Wpisujcie! Chodzi o krem, po stosowaniu którego widziałyście efekty gołym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma takiego Napisano Wrzesień 22, 2009 sen i zdrowe odżywianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ale o jakie efekty chodzi? bo generalnie, to ja polecam produkty MayStar, są naprawdę rewelacyjne, choć ich kremu pod oczy nie używałam, więc w tej dokładnie kwestii się nie wypowiem. ktoś mi kiedyś wmawiał, że Clarena to te same kosmetyki, wypróbowałam i się zraziłam, nie widziałam dosłownie żadnych efektów, czy to matujących, czy nawilżających. ale jak się okazuje, to były zwykłe podróbki, z oryginałami normalnie niebo a ziemia, może stąd Twoje pytanie o krem pod oczy? jesteś pewna, że jak dotąd używałaś oryginałów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliinka. Napisano Wrzesień 23, 2009 Chodzi o wszystkie efekty.... zmarszczki,obrzęki,cienie... Piszcie jaki krem powalił Was na kolana jeśli chodzi o krem pod oczy. Wiadomo, żeby zobaczyć działanie kremu to trzeba mieć jakiś mankament który chcecie zwalczyć. Piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avon tylko Avon Napisano Wrzesień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapomniałam_hasła 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Avon niestety bardzo często uczula, mnie na przykład :-( Krem, który stosuję i jestem zadowolona z efektów: http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/7/optimized/270867_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=327&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapomniałam_hasła 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Coś nie wyszło z linkiem, chodzi o Clinique All About Eyes Rich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliinka. Napisano Wrzesień 23, 2009 uup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie to Napisano Wrzesień 23, 2009 pietruszkowy krem Ziaji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lancome primodiale yeux Napisano Wrzesień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w jakim wieku jesteś Napisano Wrzesień 23, 2009 jesli młodziutka, to uważam za rewelacyjne i tanie kremy ziaja, ale jesli starszawa ,to nie wiem czy przyniosą jakikolwiek efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliinka. Napisano Wrzesień 25, 2009 Chodzi o to,żebyśmy sobie nawzajem poleciły sprawdzony dobry krem pod oczy. Taki od 25-30 lat ... Moim zdaniem rewelacyjny jest Shiseido Bio-performance! Wart każdych pieniędzy! (mam 29 lat). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliinka. Napisano Wrzesień 25, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamela111 Napisano Wrzesień 25, 2009 dobre są kosmetyki pod oczy Plante System.Kiedyś używałam Essentiel żel pod oczy-jak byłam młodsza i nie było jeszcze żadnych zmarszczek itd.,ale od jakiegoś czasu używam przeciwzmarszczkowego balsamu pod oczu Plante System Bio. wygładza i regeneruje skórę.ma właściwości łagodzące, zmniejsza obrzęk.poleciął mi go dermokonsultantka w aptece i nie żałuje swojego zakupu.do tego cena nie była odstraszająca. wiem że mają też jakiś krem likwidujący cienie pod oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo lubię Napisano Wrzesień 25, 2009 żele Flos-lek tanie i skuteczne na np. opuchliznę. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojaoaja Napisano Wrzesień 25, 2009 ostatnio kupiłam sobie krem Avene Diacneal na trądzik smaruje nim tez miejsca pod oczami i efekty sa widoczne tzn mniej cieni pod oczami ( a wyglądałam jak zombie powaznie) troche on jest za drogi pod same oczy ale przy okazji wpadłam na ten wątek i opisałm swoje spostrzezenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kremy Eveline Napisano Wrzesień 25, 2009 tani i nei narzekam, mam 35 i świetnie radzą sobie z przesuszoną skórą i zmarszczkami dobry jest Pearl Elixir oraz ten nowy z kwasem hialuronowym i retinolem, używam je zamiennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waniliawomen Napisano Wrzesień 25, 2009 Avon lighten-up na cienie pod oczami the best!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuupp Napisano Wrzesień 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fruttis999 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Hmmm ja nie jestem w tym temacie dobra, bo jeszcze nie używam kremu pod oczy. Póki co nie ingeruje nim. Ale moja mam stosuje taki jeden krem pod oczy i faktycznie widać efekty. http://www.mydlarnia.info.pl/regeneracyjny-krem-pod-oczy-30-ml-morze-martwe-cat-188-id-313.aspx Jest wykonany na bazie naturalnych składników i możliwe, że dla tego efekty są widoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żele flos-lek są fajne tanie Napisano Wrzesień 26, 2009 i skuteczne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie Hydra Zen Yeux Napisano Kwiecień 18, 2011 Lancome :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maochan Napisano Kwiecień 19, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 vichy jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juhhhuuu. Napisano Kwiecień 21, 2011 Flo-slek żel świetlikowy najlepszy na zmęczone oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afadro Napisano Kwiecień 22, 2011 Serum pod oczy gal, można go kupić w aptece. Serum to jest w postaci takiego lekkiego olejku i żaden krem mi tak nie nawilżył skóry pod oczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 23, 2011 Obrzęki i zmarszczki ( mam30 lat) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 23, 2011 nikt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 25, 2011 uppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkzksksiaooo Napisano Kwiecień 25, 2011 polecam ten żel, możesz sobie też totebki herbaty namoczone w wodzie kłaść na oczy. http://esentia.pl/FlosLek_Eye_Care_Zel_z_arnika_pod_oczy_na_since_obrzmienia_p30365.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach