red_alice 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 na cienie pod oczami to kremy raczej rzadko pomagają - nawet te najdroższe, tu raczej trzeba sięgnąć po inne metody: http://kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/cienie_pod_oczami.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 25, 2011 A na obrzęki i zmarszczki co jeszcze polecacie ? Potrzebuję coś nawilżającego,regenerującego i jednocześnie rozświetlającego (zwłaszcza rano) skórę pod oczami. Może jakiś krem z drobinkami ? Jeśli chodzi o Avene Ystheal to miałam ten krem,używałam przez 5 miesięcy i efektów nie zauważyłam. Jedyne co to dobrze nawilżał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 25, 2011 u-pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona32 Napisano Kwiecień 25, 2011 a taki typowo przeciwzmarszczkowy pod oczy? ja stosowałam rózne, ale zaden nie był naprawde godny polecenia. nie spotkalam skutecznego kremu przeciwzmarszczkowego pod oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A istnieje w ogóle Napisano Kwiecień 26, 2011 skuteczny krem pod oczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnieeee Napisano Kwiecień 26, 2011 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chorwatka Napisano Kwiecień 26, 2011 Gdy oczy są zmęczone polecam żel bionawilżający Flosleku, pomaga naprawdę. A jeśli chodzi o niwelowanie zmarszczek również polecam ich krem, sama używam kremu pod oczy na pierwsze zmarszczki i jest w porządku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniśkaa Napisano Kwiecień 26, 2011 Co na zmarszczki polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kremy z Shiseido Napisano Kwiecień 27, 2011 najlepsze :-) Mam Bio-Performance i jest rewelacyjny !!! Drogi, bo ok 260 zł ale rewelacyjny i bardzo wydajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 27, 2011 u-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Kwiecień 28, 2011 u-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem :P Napisano Kwiecień 29, 2011 Moim zdaniem najlepsze kremy pod oczy to: - Serum pod oczy gal, które stosuję 3-4 razy w tygodniu na noc - żel ze świetlikiem, który stosuje codziennie rano, pod makijaż - Oeparol, który stosuję 3-4 razy w tygodniu na noc Nie ma według mnie lepszych kremów. Swego czasu stosowałam Vichy, ale efekty były takie same jak teraz przy stosowaniu tych tańszych kremów. Więc po co przepłacać?! Aha, dodam, że mam 27 lat i moja skóra już zaczyna wymagać intensywnej i systematycznej pielęgnacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki299 Napisano Kwiecień 30, 2011 Używam kremu pod oczy z ekstraktem z ziela świetlika zioła polskie. Naprawdę fajny krem po oczy. Widzę, że moja poprzedniczka też ma podobną opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PannaKlaudiaGrzechuWarta 0 Napisano Kwiecień 30, 2011 Estee Lauder hydra complete , mam do niego tez krem tej samej linii co cery suchej polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam dobrego kremu Napisano Kwiecień 30, 2011 pod oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trudny wybor Napisano Kwiecień 30, 2011 Jesli ktos ma tendencje do zmarzczek to zaden cudowny krem nie pomoze.Mam sasiadke 45 uzywa zwyklego nivea i buzia jak u 25latki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hylenka Napisano Kwiecień 30, 2011 floslek faktycznie te zele pomagaja,ale na obrzeki,opuchniecia,gorzej jak slora podrazniona,wysuszona ja uzywam kremu AA do atopowej skory,bez konserwantow,i bez zapachu,czesto poltłusty,bo mam tak sucha skore najdrozsze kremy znanych firm nic nie pomagaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki krem na zmęczone oczy ??? Napisano Maj 1, 2011 Dziewczyny co doradzicie na podpuchnięte oczy, drobne zmarszczki mimiczne ? Znacie jakiś dobry specyfik rozświetlający skórę pod oczami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MsAgata 0 Napisano Maj 7, 2011 Jezeli chcesz NAPRAWDE skuteczny krem to polecam kremy clinique i serum w sztyfcie. Fakt moze nie sa tanie ale cos za cos, tajniej zas mozna kupic na allegro np. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10084355 Poczytaj opinie o tych produktach na internecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza 799 Napisano Maj 17, 2011 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość floslek lekko nawilża Napisano Maj 17, 2011 taki żelik dla 20latki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heihei Napisano Maj 17, 2011 Ale później już raczej nie daje rady,bo jest za słaby. Ostatnio Ziaja wypusciął an rynek serie kremów powyżej 30 roku życia( takie niebieskie opakowanie). Kupiłam całą serię i przynajmniej na razie jestem zadowolona- skóra jest po nich odpowiednio napięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama tak mam Napisano Maj 20, 2011 podniose Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izka, Napisano Maj 20, 2011 Nikt nie odkrył naprawdę skutecznego kremu pod oczy ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfdxf Napisano Maj 20, 2011 Dla mnie najlepsze są żele że świetlikiem,chabrem. Odświeżają okolice oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo dobre są Napisano Maj 20, 2011 Lancome absolue Sesderma reties Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapracowana trzydziestolatka Napisano Maj 24, 2011 Znalazłyście dobry specyfik pod oczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superkawaii Napisano Maj 24, 2011 dobre ale drogie sa z Laudera,ale zawsze mozna poprosic o probke w sephorze i przetestowc ---------------------------------------------------------------------- blog kosmetyczny www.aleksandrawajnert.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr Nona najlepszy Napisano Maj 27, 2011 w słoiczku,ponad 200 zł ale nic lepszego nie miałam (mam 30 lat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi służą kremy vichy Napisano Maj 28, 2011 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach