Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvviaaa

Na POMOC moim WŁOSOM!!

Polecane posty

Gość sylvviaaa

Hejj, mam wielki problem, mam/miałam długie fajne blond włosy, dotychczas wszyscy je podziwiali, a teraz wyglądają dużo gorzej. Po pierwsze, kiedyś były dość gęste, a teraz trochę wypadają i nie widzę, aby jakies nowe odrastały!!! Dlatego ciągle czuję jak jest ich coraz mniej i mniej, widzę po kucyku np... Po drugie przy czesaniu sie łamią, wiem są długie, ale kiedyś tego nie było, Nie traktuję ich prostownicą, pianka, ogólnie ograniczam sie czasami do znikomych ilości lakieru... kiedyś nakładałam odżywkę, i czesałam je bez problemu. Stosowałam dotychczas capivit piekne włosy, teraz koncze Ha pantoten, ale ten zwykły. Myję normalnym elseve nutri blask +odżywka, bez niej nie rozczeszę. u nasady włosy sie przetłuszczają, dlatego myję codziennie. so tego Końcówki podcinam rwegularnie, bardzo czesto. ;) Proszę o POMOC, jakies specyfiki od tej łamliwości, i przede wszystkim jakies dobre tabletki, albo coś, żeby wyrastały nowe włosy, bo niedługo normalnie bede łysa! ;( POMOCY!! :)

Ok, dzięki warto spróbować. czytałam też o jakimś waxie, czy do tego olejku też mogę stosować? oraz czytałam, nie stosowałam o linii Gliss Kur Hair Active, podobno dobre.. stosował ktoś..? szukałam na innych forach, ale jeszcze o tych specyfikach nic nie pisano. ;)

Gość ble.ble32
na takie wlosy nie kupuj nic z drogerii najlepiej udaj sie do salonu dobrego fryzjerskiego i poswiec chociaz te 100zł na jakies dobre maski ...

w zwykłej drogerii nic nie ma;/ jak czytam jedwab to mam gęsia skórkę. tam są same silikony i alkohol. na dłuższą mete tylko pogorszą stan włosów. zmień szampon na jakiś zwykły np. joanna bo w nich jest o wiele mniej silikonu i świństwa niż w lorealu czy inych podobnych markach. kup olejek rycynowy. Wax głownie jest na skóre głowy bo ma może wysuszyć koncówki. jak chcesz to pobaw sie w arjuwedyjskie zioła. ja je stosuje od lat. najlepsza jest amla. a tak to polecam.