Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc biedy i slabej pracy

Sponsoring?

Polecane posty

Sa tu kobiety ktore zarabiaja w taki sposob? Co was zmusiło do takiego kroku?

co myslicie o takich kobietach?

Gość egeszegee
zarabiaja?? przeciez one nie zarabiaja ! tylko jej sponsor zarabia co mysle? ze dziwka tylko nie z klubu

Gość cięzki to chleb oj ciężki
taka początkująca koorewka mysli sobie że będzie sobie wybierała ładnych, zadbanych kulturalnych klientów :) tylko że takich jest ak malo że nie zarobisz nawet na czynsz więc pozostają ci brzydacy, agresywne lumpy, żonaci 50-latkowie, jacys dzwacy z zaburzeniami psychicznymi itd......żeby móc pracować będziesz musiała pić wóde na stępienie wrazliwośic, z czasem wrażliwośc ci sę naprawde stępi i przestaniesz sie brzydzić rzeczy których teraz bys nawet za 10.000 nie zrobiła......skoorwisz sie i umrzesz w samotności jako koorwa

Gość jakakakak
podnosze topic ... nie mam na studia :( studiuje dziennie rodzicow nie stac bo firma upada mieszkanie od dwoch miesiecy nie oplacone ... pewien mezczyzna proponuje mi 2500 tys miesiecznie za usługi dwa razy w tyg wiem ze zostane w poniedzialek dziwka ale nie mam wyboru ... musze sie na t zgodzic bo nie mam wyboru ... dam rade potrafie traktowac seks czysto przedmiotowo ... czy sa tu kobiety tore to robią ... potrzebyje oparcia :(

Gość kkatasia
jak do roboty jak studia pochlaniaja mi 5 dni w tyg. ?? to ciezki kierunek i na dziennych i kiedy nauka ?? :( a za co mieszkanie oplace zycie ?? za prace w eekendy ?? gdzie ??

Gość krropeczkaaaa
2,5 tys za 2 spotk.w tyg. to niezla kasa na miesiac. pytanie tylko czy bedziesz umiala potem z tym zyc?moze teraz to nie bedzie jakos przeszkaldzalo ale w przyszlosci

Gość jakakakak
jesli powiem jaki to kierunek to posypia sie gromy ale prosze :psychologi !!! tak wlasnie przyszły psycholog z pelna swiadomosci a konsekwencji takiej relacji swiadomiesie wnia pakuje :( jestem zalosna :(

Gość jakakakak
wiem jkie to moze miec konsekwencje ale naprawde nie mam wyboru :(

psychologia :o eeeeee to ty lepiej zostań już przy tym sponsoringu bo w zawodzie to pracować nie będziesz :o 🖐️ a tak już fach w dupie będziesz miała :classic_cool:q

Gość fjehn
Moja koleżanka tak żyła przez około rok. Spotkania tylko w soboty i niedziele i za miesiac prawie 2000 tys. plus jakieś dodatki np: zakupy raz na jakis czas w centrum handlowym. On placil za fryzjera , paznokcie itp. Oplacil im wakacje. Dziewczyna z szarej myszki stala sie przebojowa i pewna siebie. Wszystko sie skonczyko po ok roku. Teraz ona ma dosyc dobra prace , partnera. Nabrala pewnosci siebie i charakteru. Wiem , ze na poczatku brzydzila sie tego ale jej przeszlo. Trafila na sympatycznego faceta w wieku ok 35 lat:)

Gość to nie zawsze musi byc zle
ja mam "sponsora" a w zasadzie to przyjacielo - kochanko - sponsora. trwa to juz ponad 2 lata. na poczatku bylo chlodno i bez wiekszych emocji, teraz jest sympatia, przywiazanie, pozadanie:) bylismy nawet na wspolnych wakacjach na krecie. jest starszy ode mnie o 13 lat, podoba mi sie...inaczej pewnie bym sie nie zdecydowala. nie dostaje kasy za seks, nie mam tez stalej sumy. po prostu daje mi kiedy potrzebuje :) (czasem sa to kwoty male typu 100-200, czasem kilkanascie w miesiacu sie nazbiera). ponadto chodzimy razem na zakupy, nie tylko te modowe, dostaje tez inne rzeczy typu : mp3, aparat, ksiazki itp. wedle potrzeby. widujemy sie 2 razy na tydzien, weekend spedzam u niego : ), robimy rozne rzeczy: kino, spacery, restauracja. dla mnie to prawdziwa przyjazn polaczona z pom. fin z jego strony.

Gość kkatasia
wiem co to zabezpieczenie !!!!!!!1 ludzie chcialam pogadac z kim normalnie na ten temat człowiek ma problemy a tu zero zrozumienia :/

Gość kkatasia
dokladnie !!! czyli mozna z tym normalnie zyc :/ on widzial mój profil na portalu i wie jak wygladam ja jego poznam w poniedzialek ma 35 lat i twierdzi ze po długim zwiazku i zdradzie nie chce sie juz wiązac boje sie czy nie bedzie odpychajacy i czy dam rade mam nadzieje ze bedzie znony" naprawde potrzebuje tych pieniedzy :( mowi ze jest samotny ale to mnie nie obchodzi czy ma rzeczywiscie kogos czy nie :( mam nadzieje ze bedzie miłym facetem mowi ze chce tylko zwyklego seksu bez perwersji itp

Gość liduskaaaaaaaaaaa
ja sie tak spotykam...odezwij sie na gg 10774080

Gość liduskaaaaaaaaaaa
do tego idzie sie przyzwyczic...

Gość kkatasia
liduska npisz mi na email ktory podaje - iza27@autograf.p - swoj numer kom. bardzo cie prosze ja zadzwonie chciałam zadac ci kilka pytan odnosnie tego jesli nie to ok rozumiem problem w tym ze ja nie korzystam z gg :/

Gość liduskaaaaaaaaaaa
zajrzyj na pocztę

Gość kkatasia
zeszmace nie zeszmace to moje zycie ... a ciebie co to tak boli ??? pytałam o rade tych co mają z tym doczynienia... odpisałam juz n emailu

Gość jakakakak
nie mam wyboru naprawde do cholery nie mam wyboru !!!! zreszta to teraz tak powszechne zjawisko seks kupuje sie teraz jak bułi w markecie to moze straszne ale prawdziwe :/

Gość jakakakak
liduska - dostałas meila ??

Gość ja tam lubie takie kobiety
uklad jest uczciwy, ustalam za co płace i ile. Zdecydowanie wolę prostytutki, niż materialistki, które udaja uczucie, aby jak nawięcej wyciagnąc z faceta

Gość jakakakak
dokladie ile jest kobiet co sa z facetem dla kasy i mowia mu ze go kochaja a na boku pieiu nnych ?? to jest ok ?? tu układ jest prosty oczywisty i taka prawda - szczery ... :) ona mnie do niczego nie namawia ... czytaj ze zrozumieniem to ja zadałam pytanie i jestem juz zdecydowana co ja 10 lat mam ze sama nie potrafie myslec ??

Gość liduskaaaaaaaaaaa
a to ze ktoś spotyka się ze sponsorem nie oznacza od razu ze się kurwi! faceci szukają czasami tylko takich dziewczyna na wyjście do kina czy na kolacje. na jakim świecie wy ludzie żyjecie?

Gość liduskaaaaaaaaaaa
ale przykro mi nie jestem paszczetem

Fałszywe kobiety tego nie potrafią zrozumieć, oburzają sie, że ktoś chce być z kimś dla kasy i o tym mówi oficjalnie, a same udajac miłośc doją facetów - i to według mnie jest kurestwo. Jesli kobieta mówi uczciwie - za tyle i tyle spedze z tobą 2 wieczory i 2 noce w tygodni, jak bedziemy mieli o czym to pogadamy, a jak nie to najwyżej będziemy tylko seks uprawiac - TO JEST OK. NIE JESTEM ZAKŁAMANY - i nie potepiam takiego postepowania, ani z jednej ani z drugiej strony.

do "Tym razem to znowu ja/" To jest prawdziwe kurestwo - szukać chłopaka, który zechce się dorzucać do mieszkania i życia za czule słówka