Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc biedy i slabej pracy

Sponsoring?

Polecane posty

Gość kkatasia
matko mam szukac faceta ktory ma mnie utrzymywac i byc z nim w związku tylko po to ??? to dopiero jest kóóóórestwo :///// prawda jest tez ze przywyklam do zycia na wysokim standardzie :/ nie potrafie tak za grosze zyc mam swoje potrzeby i nie mam czasu nawet na prace to jaka widzicie inna mozliwośc ?? mam zebrac ??

kkatsia ale kontynuowanie życia na wysokim standardzie(co kolwiek to znaczy według ciebie) warte jest handlować własnym ciałem? takie coś zostaje w psychice i konsekwencje są zawsze, mniejsze lub większe ale są...

Gość po prostu znalezc sobie faceta
ktory i tak bedzie musial na nia bulic, mihau koorwa lepiej sie nie odzywaj:o

Gość handel ciałem kobiety
uprawiaja od zawsze....w sposób bardziej lub mniej ukryty. Znależ sobie faceta - a on będzie bulił za wszystko - to nie handel. Dziewczyno rób co chcesz, byle byś była uczciwa wobec siebie i innych. Chcesz znależc sponsora i to ci odpowiada - zrób to. Tylko nie oszukuj, nie kłam, nie udawaj.

Gość niestety bardzo dużo
takich facetów którzy umawiaja się za kasę jest dziwnych , ma dziwne fantazje. Czasem chcą normalnego seksu i z charakteru sa normalni ,ale ich wygląd pozostawia wiele do zyczenia. Są też studenci którzy szukaja takiego seksu ( tlumacza ,ze na związek nie mają czasu) ani oni za duzo kasy nie mają. Albo są jeszcze tacy po 50-tce..także marne szansę ,że znajdziesz sobie normalnego faceta ktory Ci bedzie płacił. A i faceci którzy placą bardzo często uważają ,że anal im sie należy poprostu

no ale przeciez to jest normalne że facet buli na dziewczyne na której mu zależy nie?:D no jesli jestem jeniem i jej na nim nie zależy a i tak buli to jego problem. miałem na myśli miłośc, wspólne plany, śluby i inne happy endy :classic_cool: a wy tylko o pieniondzach😭

Gość jakakakak
mnie juz nawet ni chodzi o wysoki standard ... jak tego szybko nie zrbie to zaden standard mi nie pozostanie :/

"zeszmace nie zeszmace to moje zycie ... a ciebie co to tak boli ??? " Owszem. Boli. Być mozę jesteś kobietą w której mógłbym sie zakochać i razem spedzic zycie? Tą wyśnioną ksieżniczką? Prostytucja z miejsca eliminuje Cie z kregu moich zainteresowań.

Gość jakakakak
na zyie!!!! na jedzeie na kosmetyki na opłate mieszkania !!! rodzice ju nie moga opłacac bo ich firma plajtuje i nie mam zwyczajnie kasy :/

P.S. Mówisz ze rodzicom pada firma. Może powiedz im a nie nam, że masz zamiar tak kase zarabiać. Ciekawe co Ci powiedzą.

Gość kkatasia
kochac ??? ja juz nie potrafie kochac ... zosta la zraniona i juz pol roku sie zbieram sa mezczyzni ktorzy chca ac mi owa milosc i byc Ze mna na dobre i zle ktorzy maja pieniadze ale ja nie bede nikogo oszukiwac ... wole grac w otwarte karty nie bede uawac ze kocham a sponsor tego nie oczekuje ... milosc jest nie dla mnie.

Gość cos takiego jak miłość
nie istnieje!!! Zauroczenie, pożądanie, pociąg seksualny...TAK, ale miłość to bzdury, którymi kobiety chca mamic facetów, by wyciagnąc jeszcze wiecej kasy

Gość hjhjhjhjhjhjjhj
Ja bym w to weszla gdybym miala pewnosc ze nei ebde miala pozniej wyrzutow sumienia. A tak naparwde wyrzuty sumienia to przypadkeimnnie sa spowodoanwe tylko tym w jakim spoleczenstwie sie wychowalismy?

Gość jakakakak
zgadzam sie z tym ze milosc nie istnieje !!!!! ja juz i tak nawet nie umiem ufac wiec ... po co kogos ranic :( a co wy mi tu z mowieniem rodzico ja wiem ze to był cynizm ale jak ja mogetak na nich teraz wisiec jak oni ratujafirme i nie maja dla mnie kasy nie moge iczekiwac ze przez cale studia beda mnie ytrzywywac a na ziennych nie da sie dobrze zdawac egzaminow i pracowac poza tym ja za samo mieszkanie płace prawie tysiące miesiecznie wiec ...

nie istnieje!!! Zauroczenie, pożądanie, pociąg seksualny...TAK, ale miłość to bzdury, którymi kobiety chca mamic facetów, by wyciagnąc jeszcze wiecej kasy " Ale moze my lubimy byćw stanie owego zauroczenia? To nas uszczęśliwia? Akurat za bycie szczesliwym warto zapłacić. I jeszcze jedna sprawa. Rodzice nie muszą ci dawać kasy. Mogą ci POŻYCZYĆ a Ty im po studiach oddasz. Mówisz ze oni nie maja z czego? Na pewno majacoś na własnosc, dom, samochód, mogą na to wziąść kredyt. Lepsze to niż skazać córkę na zeszmacenie się. Nie wyobraząm sobie rodziców którzy by zrobili inaczej. Tylko widzę, ze łatwiej Ci sie zdecydować na dawanie d..py za kasę niż troszke pomyśleć. Twoja postawa świadczy o tym, iz niespecjalnei sie szanujesz, pewnie miało Cie juz wielu i różnych facetów.

Gość jakakakak
nie bede miec wyrzutow bo nie bede sypiac z jakimis łajdakami tylko z pozadnym facetem gora dwoma ... nie pozwole sie zle traktowac ...

Jednego, dwóch? "Raz się skurwisz kurwa zostaniesz" - George Orwell Naprawde pogadaj z rodzicami co o tym myslą. Jak cie poprą to oki, umywam ręce.

Gość jakakakak
nie znasz mnie a oceniasz ... to takie proste prawda ?? otóz nie wyobrazałam sobie wczesniej seksu bez miłosci miałam dotychczas trzy związki powazne i trzech mężczyzn ( mam 23 lata ) nigdy nie przespałam sie z mezczyzną z ktorym tylko sie umawiałam ... szanowalam siebie ... dotychczas ... tak łatwiej jest sie sprzedac niz zyc w poczuciu winy ze obciązam ich finansowo ... :(

Jak już mówiłem - idziesz na łatwiznę i dorabiasz do tego ideologię. 23 lata i trzy poważne związki? Sporo wg mnie. Czyli i tak nie nadajesz sie na ksieżniczkę dla mnie. W sumie fajny facet i tak Cie już by nie zechciał a stajennym jest obojętne czy sie kurwiłaś za kasę czy z miłości i z iloma. Rób jak chcesz.

Gość jakakakak
gdyby nie zdrada ze strony faceta to pierwszy byłby dla mnie ostatnim moze i duzo bo owe związki były krotkie - mezczyzni w moim wieku nie wiedza co to wiernosc :/ mam powodzenie i gdyby chciała to codziennie spalabym z innym ... ja nie mowie ze jestem dumna ze swej decyzji ale to jedyne wyjscie jakie widze w mojej sytuacji ... :(

Gość gfdgfghgdffdgfdd
żadne pieniądze nie są tego warte zeby szmacic sie w ten sposob. zeby dawac dupy komus kto traktuje cie jak przedmiot. kto nie ejst normalny. bo trudno, zeby facet ktory chodzil na dziwki mial wszystko z garem OK. to obrzydliwy lubiezny zboczeniec, ktory nioe ma szacunku do kobiet. chcesz miec stycznosc z takimi ludzmi? zastanow sie nad tym. ja tez nie mam kasy ale nigdy nie zostalabym kurwą. juz bym woalala zdechnac z glodu.

Gość jakakakak
widac mam płytką i protą mentalnosc bo .. potrafie to sobie wyobrazic i zrobic ... a w poniedziałek zrobie po raz pierwszy wiem moge załowac ... zycie. wiem jestem prozna i pusta ... bywa ...nikt za mnie konsekwencji nie poniesie :/ wiem ze bedzie mnie traktował przedmiotowo - ja jego tez ja bede panienką od seksu on moim bankomatem układ prosty i wbrew pozorom uczciwy ... :/

"gdyby nie zdrada ze strony faceta to pierwszy byłby dla mnie ostatnim moze i duzo bo owe związki były krotkie - mezczyzni w moim wieku nie wiedza co to wiernosc :/ mam powodzenie i gdyby chciała to codziennie spalabym z innym ... " Jak ja nie lubie takich tekstów. To zę codziennie mozesz sypiać z innym nie świadczy o tym że jesteś atrakcyjna. O Twojej atrakcyjności świadczy, czy ktos chce z Tobą być na stałe i czy ten ktoś to atrakcyjny facet z górnej półki. Wyślij mi fotki na maila to mnie przekonasz.

Gość jakakakak
wybacz ale nie moge miec zaufania do kogos z forum aby po takiej rozmowie wyslac fotki ... moi byli zawsze chcieli byc ze mna to ja konczylam związki kiedy zdrady wychodziły na jaw ... ja wiem ze ciebie nie przeonam i rozumiem twoj punkt widzenia, naprawde ... nawet calkiem niedawno tak samo myslałam :/ matko jak zycie weryfikuje wszystko łacznie z poglądami :/ nigdy nie sądzilam ze podejme taka decyzje ...

Gość jakakakak
powie ci ze ten tekst ze o mojj atrakcyjnosci swiadczy czy ktos chce byc ze mna na stale ... zabolalo ... :/

Gość Slazaczka z krwi ikosci
Masz 23 lata ityle partnerow?Ja mam 27 i mialam jednego, bylismy 6 lat. Wiesz, ja przez caly okres studiow dorabialam pracujac jako kelnerka. Obecnie mam zylaki na nogach,nie jestem juz taka piekna,ale moge sobie w twarz spokojnie spojrzec... Dziewczyno- ja tez studiowalam dziennie na UJ!! Tam nie bylo zmiluj sie... Obecnie nie mam faceta, widac, ze kazdy leci na lasunie z dyskotek i to mnie boli, bo nie imponuje tipsami i farbowanymi wlosami...no ale coz...

zarabiamy zarabiamy i z pelną dumą się przyznajemy Bo to nie masz nic milszego niż gdy taki jeleń za wszystko płaci a ja se siedze jak jaka królowa na tronie i jedyne co moją piękną główkę zaprząta jest: piękne wyglądać :) Czasem tylko już mi się nudzi ciągle kupować te ciuchy, buty torebki, ale cóż taka praca - prezentować się muszę :)