Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc biedy i slabej pracy

Sponsoring?

Polecane posty

Gość jakakakak
HEHE ja wole spojrzec w lustro i zobaczyc ladna twarz nawet za dawanie dupy niz za kilka lat wygladać jak 40-latka po zatyraniu sie w pubach za marne grosze ... taka prawda ... jak sie nie wygląda dobrze to nic innego nie pozostaje ale ja mam wybór ... poza tym faceci nie zasługuja na nic poza przedmiotowym traktowaniem :/

Gość jakakakak
edzia skąd jesteS ?? choc mam wrazenia ze to provokacja jest :P

Gość jakakakak
ile masz lat i czy dlugo juz sie w to bawisz ?? masz moze jakies "zlote rady " dla poczatkujacej kolezanki ? ja w poniedziałek pierwszy raz :/

Wy nie odpowiadacie tylko za siebie.Odpowiadacie w pewnym sensie za inne kobiety-reprezentujecie je.I przez takie jak Wy GŁUPI faceci szydzą z kobiet :O Robić Wam się nie chce , wysysacie kasę od facetów i w dodatku jesteście na jego łasce.W dodatku normalny facet w życiu się Wami nie zainteresuje.Czy Twoi rodzice , autorko , wiedzą w jaki sposób chcesz ich odciążyć?

Gość jakakakak
nie wiedzą i sie nie dowiedza ...

Po co ma sie mną normalny interesować? Ja lubię tych dzianych i z fantazją. Normalni mnie nudzą. Normalnych to ja zostawiam zapyziałym kobietkom do zakładania wspólnego, szczęśliwego stadła, płodzenia dzieciaków i wszystkie te przyjemności 🖐️

Gość jakakakak
ja nie wiem co w tym tak irytuje ... ludzie sa nawet w zwiazkach dla kasy i oszukuja sie wzajemnie a taki układ jest przynajmniej szczery ... :)

Jasne, każdemu wg potrzeb i pragnień Ja jestem szczęśliwa skubiąc jeleni, inna jest szczęśliwa rodząc dzieci normalnemu, a jeszcze inna nie rodząc dzieci normalnemu. Na świecie tylu ludzi i przestrzeni - każdy znajdzie coś dla siebie, czyż nie?

Gość jakakakak
i debet na koncie ???? a owy "normalny" facet i tak cie predzej czy pozniej zdradzi ... :/

Gość mi*
No pewnie-lepiej dawać d....py za darmo, takiemu co mówi , że mu zależy a nawet kwiatka nie przyniesie, a potem zostawia cię z dnia na dzień bez słowa... heh! Idioctwo!!! Po co Ty dziewczyno zadajesz takie pytania na tym durnym forum??? Jak masz taką potrzebę i ochotę to Twoja sprawa. Spotkaj się z nim pierwszy raz w publicznym miejscu, porozmawiaj-wtedy podejmiesz decyzję. A taki "układ" wcale nie znaczy, że będziesz "przedmiotem", tylko się zorientuj i poproś o jasne określenie oczekiwań. Fakt jest sporo "zboczeńców" ale są też normalni faceci-naprawdę zapracowani, albo przegrani w związkach. Pamiętaj-to Twoje życie i Ty o nim decydujesz. Powodzenia