Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flacha

załamka...

Polecane posty

a ja jestem za tym, abys dal szanse. wiekszosc ma jakies grzechy na sumieniu, chyba ze jestes bezgrzeszny, wtedy szukaj tez bezgrzesznej. ;) podchodz do tego z dystansem, na spokojnie. obserwuj.

Gość aleo
no sorry ale albo sie ma zasady albo ich sie nie ma i tu nie ma co filozofowac

Gość bojabojaboja
Hmm pewnie źle bysmy się poczuli na Twoim miejscu. Wiesz co Ci powiem. Ja dopuściłam 2 razy do seksu poza związkiem i nie żałuję. Oczywiście obie osoby znałam dobrze wcześniej. Z jednym facetem nic nie wyszło, nie rozmawiamy nawet ze sobą, z drugim jestem w związku od pół roku. Generalnie nie widzę w tym nic złego. I nie miałabym komuś za złe. Ale tutaj jest troszkę inna sytuacja, bo chodzi chyba o taki przygodny seks po alkoholu, a do tego już mam zupełnie inne podejście. Bo to w moim przypadku absolutnie odpada. Seks to poważna sprawa jednak. Wszystko musi odbyć się z głową. Nie ma opcji, że ulegam chwili. A tłumaczenie jakiekolwiek w takim przypadku to bzdura. JA mam duży temperament i po procentach włącza mi się ochota na seks, ale tak jak wyzej pisałam, to się musi odbyć z głową, więc nie dopuściłabym do seksu pod wpływem alkoholu. To normalne, że wymaga się od kogoś tych granic, które samemu sobie się ustala jeśli chodzi o seks. Szkoda, że do tej rozmowy doszło tak późno. U mnie odbywa się taka rozmowa na samym początku znajomości, dlatego, ze to jednak ma znaczenie i to duże. Jeśli będzie Ci to przeszkadzało to odpuść sobie dziewczynę, bo udanego związku z tego nie będzie. Natomiast możesz z nią pogadać i jeśli potrafisz to zaliczyć do jednorazowego błędu i jej zaufać w tej kwestii. to będzie dobrze. Pozdrawiam.

Gość flacha
no właśnie...alkohol to najgłupsza wymówka...ona sobie lubi wypić... i wiem, że teraz jak wróci od października znowu na studia to też będzie imprezować i pić...ma dużo kolegów o czym wspomina. Ale z tego co zawsze mówiła, myślałem, że ma co do tego takie żelazne zasady co ja...niestety..wczoraj zostałem wyprowadzony z błędu i naprawdę mam mętlik w głowie...Później mi pisała w smsie, że to nie tak jak myślę, że ona tego tak naprawdę nie chciała, miała tak wlane, że nie umiała się bronić... Nie wiem jeszcze co z tym wszystkim zrobić :( najgorsze, że kocham ją...a słowa kocham zaczęliśmy sobie mówić dopiero od jakiegoś tygodnia... ;/ a dzisiaj mi to wszystko nie daje spokoju... ;/