Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementyna wiotka111

Do dziewczyn, które miały KRWAWIENIA/OKRES w ciąży w terminie przypadającej mies

Polecane posty

iączki: jak to krwawienie wyglądało? różniło się od normalnego okresu? czy wyglądało tak samo jak zawsze? można rozpoznać, że nie jest to miesiączka tylko jakieś inne krwawienie? chodzi mi tylko i wyłącznie o krwawienie, które wystąpiło w terminie, w którym powinna pojawić się @ gdyby nie było się w ciąży; nie chodzi mi o inne krwawienia, które np. były niebezpieczne dla ciąży

ja w 6 tyg mialam plamienia z bolem brzucha i tak co jakis tydzien (nie wiem czy dokladnie jak wypadala meisiaczka) az do 27 tygodnia lekarz mnie badal ,mialam dodatkowe usg w szpotalu, bo az mnie skrecalo z bolu, ale nic nie wykryli, po porodzie okazalo sie ze lozysko bylo patologiczne corke urodzilam zdrowa powiedzmy ze o czasie ;)

no tak, ale w 6 tygodniu to już nie w terminie ewentualnej @, a mnie właśnie chodzi o krwawienia mylone z normalną @

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
ja tez mialam krwawienie w 6 tyg ciazy brzuch nie bolal wystraszylam sie wiec opd razuy na szpital pojechalam krwawienie ustapilo po jakichs 3 godz a oni trzymali mnie tydz szpikowali jakimis lekami i kazali brac do konca 3 miesiaca leki na podtrzymanie ciazy

Ja miałam normala miesiączkę - taka jak zawsze, niczym sie nie rózniła wiec starania zaczełam od nowa i nastepna miesiaczka nie przyszla, ale lekarz powiedzial ze to 2 miesiac :D wiec tamta si enie liczyla.

no właśnie! i o to mi chodzi:) napisz czy ten okres zupełnie niczym nei różnił się od każdego wcześniejszego? kompletnie nic nie podejrzewałaś?

dziwiło mnie tylko to, że piersi mnie bolały cały czas, ale okres był zupełnie taki sam. Piersi jak zaczely bolec przed ta miesiaczka tak bolą do dzis hehe...

rozumiem:) i trwał tak samo długo jak zwykle i był tak samo intensywny?

tak - identyczna, a w czym masz problem?? Może napisz co Cię trapi i uda nam się Ci jakos pomoc :)

a bo zrobiłam test i wyszła druga słaba kreska, ale po 4 dniach dostalam @

tylko jakby trochę inny jest, bo dużo w nim przezroczystego śluzu

Zrób test z krwi, bo róznie może być. Możliwe, że to krwawienie podobne do mojego - ja sie nie testowałam, dostalam wiec wziełam to za niepowodzenie, ale moze byc tez wczesne poronienie, ze płód sie nie "zawiązal" wiec zrob test z krwi to kosztuje ok 11 zł. Pozdrawiam!

no właśnie, chyba będę musiała zrobić betę dla pewności dzięki za rozmowę:) pozdrawiam Cię również:) pogłaskaj maleństwo ode mnie;)