Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnnnna

odwalcie sie wreszcie od tej psychologii

Polecane posty

Gość wiola_222222222
Hej jestem studentką psychologii na UJ, super kierunek, interesujący ale ja sie nie przemeczam nauką:)

Gość no i dobrze
a ty rexxxona pogodź się wreszcie z tym że masz łatwe studia po ktorych trzeba się nieźle napocić żeby dostać jakąś robotę....

Gość rexxxxxxxxxxona
a co niepoprawnie napisalam? pfffff obchodzi, nie obchodzi, bede sie klocic, bo gowno wiecie! w koncu musze sie odezwac, bo juz mam tego dosc. nie wiem, jak mozna porownywac np. do psychologii kierunki politechniczne, dla kazdego cos innego jest trudne. i to zalezyod wielu czynnikow.

Gość rexxxxxxxxxxona
haha, dobra, gadaj sobie. mnie to pieprzy. nie studiuje po to, zeby byc psychologiem, tylko dlatego, ze mnie to interesuje.

Gość absolwentkaaaa UW
skończyłam psychologie, kierunek fajny niektóre przedmioty banalne, na niektorych trzeba bylo ryc, ale ja nie narzekalam, milo wspominam studia teraz z pracą nie wiem jak jest, ja pracuje w poradni:)

Gość 100 procent prawda
psychologia to kierunek dla ludzi ....ułomnych :D idą tam tylko ci , którzy nie dostali się na inny kierunek albo tylko po to żeby mieć jakiekolwiek studia :P skąd wiem? ano mam taki jeden przykład w szkole podstawowej mojej córki, szanowna pani psycholog świeżuchno po studiach a głupsza od dzieci z przedszkola!

Gość rexxxxxxxxxxona
no nie bede psychologiem z zawodu, bo jak chcesz wiedziec, to trzeba zrobic co najmniej doktorat, zeby prowadzic np. psychoterapie. i o chuj ci chodzi? studiuje, bo lubie, kurwa, co za mlot!

Gość ja nie uważam
że to głupi kierunek - mozna się wiele dowiedzieć o ludziach,

Gość pppffffffffffffffffff
rexxxxxxxxxxona no dobra, niech bedzie, ze jestem burakiem. i co z tego? kultura z modroscia i inteligencja nie musi isc w parze, mlotku tu cos zle napisalas glabie:)

Gość nie mam absolutnie nic
ciekawa jestem jak psychologia tłumaczyłaby zachowanie autorki tego wątku? 🖐️

Gość rexxxxxxxxxxona
wiecie co, zal mi was po prostu! na podstawie jakiejs idiotki z przedszkola tak uogolniasz? moge tak samo zaczac gadac nt. kazdego kierunku. ZENADA

Gość nie no nie moge tego czytac
hahahaha doktorat zeby zrobic psychoterapie hahaha to jakis zart????czy glupi podszyw:)hahahahaha

Gość rexxxxxxxxxxona
ano psychologia tlumaczy to tak, ze mam nerwice i osobowosc neurotyczna. co pewnie dla ciebie kwalifikuje sie do wariatkowa. haha.

"no nie bede psychologiem z zawodu, bo jak chcesz wiedziec, to trzeba zrobic co najmniej doktorat, zeby prowadzic np. psychoterapie. i o ch*j ci chodzi? studiuje, bo lubie, k**wa, co za mlot!" To chyba dobrze, że psychologiem nie będziesz. Już to widzę: -"pani doktor, taki problem mam..." -"I czego ty ode mnie chcesz głupi juchu?! No co za, kurwa, młot z ciebie, że takim gównianym problemem mi dupę zawracasz!!" :D:D:D:D:D:D

Gość rexxxxxxxxxxona
no oczywiscie, ze doktorat! rozmawialam pol roku temu z doktorantka, ktora robila na mnie badania i mi duzo opowiadala. a co ty myslisz, ze zeby ludzi leczyc wystarczy magisterka? to nie sa uprawnienia do prowadzenia praktyki psychologa!

Gość rexxxxxxxxxxona
no pewnie pacjenci by mnie wkurwiali, wiec nie zamierzam nikomu pomagac. studia sa wylacznie na moj uzytek.

A może zamiast stuidować i zabierać miejsce ludziom, którzy chcą się tym zajmować w przyszłości, wystarczyłaby po prostu terapia u kogoś po tych studiach? Hm?

Gość nie mam absolutnie nic
> rexxxxxxxxxxona ano psychologia tlumaczy to tak, ze mam nerwice i osobowosc neurotyczna. co pewnie dla ciebie kwalifikuje sie do wariatkowa. haha. Ty to napisałaś, nie ja. Jak to tłumaczy psychologia? Projekcja? 🖐️

Gość rexxxxxxxxxxona
daruj sobie obrazanie mnie. na powaznie pytam, czemu mam sie poswiecac i rezygnowac ze studiow, ktore mnie interesuja? rekrutacja byla na podstawie matury, tak? to ci, ktorzy chca byc psychologami powinni wypasc lepiej ode mnie i oni powinni byc przyjeci, a nie ja.

doktorat zeby prowadzic psychoterapie zart....:D hehe nie sluchajcie jej:) rexonaa doktorat to stopien naukowy nadawany jest przez te wydziały szkół wyższych lub placówki naukowe, które mają do tego uprawnienia :)

Gość .....ot ..co.....
ludzie, nawet nie potraficie prowadzic kulturalnej dyskusji tylko od razu obrzucacie sie miesem (slowa kieruje zwlaszcza do znarwicowanej rexony- przez takich jak ty utwierdza sie stereotyp, ze na psychologie ida ludzie z problemami :P ). jak nie znajdujecie kontrargumentow to po prostu zamilczcie. jestescie studentami, ludzmi od ktorych wymaga sie myslenia. nie zachowujcie sie jak forumowicze z onetu :O

Gość oO.
psycholog nie leczy ludzi. ludzie leczą sie u psychiatry

Gość .....ot ..co.....
osobiscie nie mam nic do osob ktore studiuja prywatnie psychologie bo nie dostali sie na panstwowe uczelnie. uwazam, ze znajomosc biologii czy chemii nie swiadczy o tym, ze maturzysta nadaje sie na przyszlego psychologa 🖐️

"daruj sobie obrazanie mnie. na powaznie pytam, czemu mam sie poswiecac i rezygnowac ze studiow, ktore mnie interesuja? rekrutacja byla na podstawie matury, tak? to ci, ktorzy chca byc psychologami powinni wypasc lepiej ode mnie i oni powinni byc przyjeci, a nie ja. " Jeśli to do mnie, to ja nie wiem, gdzie Ty w moim poście obrazę dostrzegłaś.... A poświęcać się choćby po to, żebyś sama uczyłą się tego, co chcesz robić w przyszłości (chyba, że planujesz zostać utrzymanką). Bo jesli poszłaś, żeby nauczyć się czegoś o sobie, zrozumieć co się z Tobą dzieje i coś z tym zrobić, to wybacz, ale ni chu chu nic Ci to nie dało. I serio-terapia byłaby skuteczniejsza. Co do tego, że dostałaś siębo miałaś lepsze wyniki z matury-no i co z tego? To, że w liceum miałaś dobre wyniki z polskiego, nie oznacza, że nadajesz się na te studia lepiej niż ktoś, kto nie radził sobie z wypracowaniami.

Gość rexona Ty jesteś jakaś dziwna
Nie chciałabym mieć takiego psychologia. Wyluzuj dziewczyno i oddychaj, oddychj:D

Gość rexxxxxxxxxxona
wiem, co to jest doktorat i wiem, kto nadaje tytul doktora, nic na ten temat nie mowilam i nie wiem, o co chodzi, bo wcale nie uwazam inaczej niz ty. mowilam, ze gadalam z doktorantka i mi powiedziala, co i jak. i przestancie komentowac moja osobe, jako psychologa! ja nie zamierzam sie tym zawodowo zajmowac, ile razy mozna powtarzac?! NIE ZAMIERZAM WIAZAC Z TYM SWOJEJ PRZYSZLOSCI ZAWODOWEJ!

Gość Psychologowie przepraszają
za rexxxone

Gość Rexona pewnie sie rzuca
przed monitorem i bedzie musisala poczytac swoje madre ksiazki zeby sie uspokoic