Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnnnna

odwalcie sie wreszcie od tej psychologii

Polecane posty

Gość rexxxxxxxxxxona
gowno mnie obchodza inni ludzie, naprawde. bede sobie studiowac, co bede chciala, bede sie zajmowac, czym bede chciala, nie zamierzam robic zadnego uklonu w strone ludzkosci, rezygnujac ze studiow. nie mam do was sily, zegnam:)

Gość kfietnik
🖐️ napij się

Gość no i dobrze
dyskusja bezcelowa , rexxxona jest niestety poniżej pewnego poziomu , należy do pewnej grupy ludzi o której ja mówię " ludzie z gminu " to stare określenie dla zwykłych chamów.

Gość rexxxxxxxxxxona
ok, odpowiem jeszcze, to was podkurwie:D czym chce sie zajmowac? podrozami i inwestowaniem w nieruchomosci. pewnie tez domem i dziecmi. juz krzyczcie, ze biedne dzieci, juz zglaszajcie mnie gdzies, zeby mi odebrali prawa, zanim sie urodza. nikogo nie pozdrawiam, baaaaaaaaj

Gość Mada_bbbaaall
rexxxona ta Pani doktoranta zle Cie poinformowala.... kassia85 ma racje, do prowadzenie psychoterapi nie jest wymagany stopiuen doktora, to jest tylko i wylacznie stopien naukowy..... ps. sama skonczylam psychologie i nie uwazam ze jest to trudny kierunek, bardzo interesujacy, moze nie najlatwiejszy ale bez przesady

Gość rexxxxxxxxxxona
fakajcie sie!!

Gość no już dobrze
nie denerwuj się opalona dzieweczko w białych kozaczkach jak się bogato wydasz za mąż to będiesz podrożować , bo coś mi się wydaje że centa sama nie zarobisz

Gość no już dobrze
chyba dobrze grasz w karty , nogogłaszczka hehe , czase muszę jeszcze kogoś wnerwić na koniec , chyba na koniec

Gość kaktuska
no i dobrze - a Ty widzę myslisz ,że jesteś nie wiadomo kto,bo skończyłaś medycynę, a poszłaś na nią ze względu na kasę,i pewnie jeszcze narzekasz,że masz za mało.W dodatku za grosz nie masz kultury, nie szanujesz ludzi, współczuję Twoim pacjentom :o

Gość no i dobrze
jakoś się nie skarzą :)

Gość kaktuska
może wprost nie mówisz co myślisz...

Gość no i dobrze
pewnie że nie mówię , mówienie wprost tego co się myśli nie jest w dobrym tonie i może kogoś urazić. internet to wyjątek, przecież wiesz że tak jest.

Gość kaktuska
czyli w internecie mozna obrażać... ? najlepiej być szczerym wszędzie, po co udawać.

"czase muszę jeszcze kogoś wnerwić na koniec " Bo wnerwianie ludzi jest fajne, a niektórzy aż sami się proszą, żeby im podokuczać odrobinkę :]

"czyli w internecie mozna obrażać... ?" Ale to głównie rexxxxona nam tu pięknymi słówkami rzucała, więc o co Ci chodzi? Hm? Hmmmm? ;)

>od pazdziernika psychologia na UW - gratulujcie mi Obawiam się, że wystawiasz złą opinię zarówno studentom UW, jak i studentom psychologii. I polecam zająć się własnym zdrowiem psychicznym, a nie studiami. Bo inaczej daleko nie zajedziesz, jeśli tak agresywnie reagujesz na sprzeciw albo nawet uszczypliwe uwagi. Poza tym, jest psycholog i "psycholog" - miałam styczność z obiema wersjami w ciągu swojego życia. I tak nic z tego nie wynika, jedni się nadają, a inni nie:P

Gość nop i dobrze
następna ....

Gość kaktuska
nogogłaszczka miałam na mysli wypowiedź - no i dobrze -, która napisała: "mówienie wprost tego co się myśli nie jest w dobrym tonie i może kogoś urazić. internet to wyjątek"

Gość rexxxxxxxxxxona
tamto 'fakajcie sie' to nie ja pisalam bede sie zegnac pincet razy kurwa, czyli tyle, ile bede chciala, licz, jesli umiesz doliczyc do tylu jaka opinie wystawiam studentom UW i studentom psychologii to mnie szczerze pierdoli jakby sie sugerowac zachowaniem jednostki i tak uogolniac, to ja o tobie moglabym powiedziec, ze sie puszczasz albo jestes totalnie brzydka, bo np. wg kafeterii wszystkie kobity takie sa

Ależ mi Ci nie bronimy żegnać się, pisać, ani myśleć sobie o nas co chcesz. Ja tam nawet zadowolona jestem, bo mam się z kogo ponabijać :D

Gość nie mam absolutnie nic
o ludzie, ja cały czas mam nadzieję, że to zwykłe provo :O

Gość rexxxxxxxxxxona
to zajebiscie, chcesz jeszcze o czyms pogadac na poprawe humoru?

Gość gość
Pisza tak, bo w ogole nie znajda glebi tematu. Trzeba po pierwsze trafic na dobra uczelnie, po drugie naprawde przyłożyć się do tego jeżeli cos się chce osiągnąć. Ktos kiedys wspominal mi cos o tym studium www.psychologia.org może tutaj warto spróbować