Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia2102

Która sukienka na półmetek ?

Polecane posty

Gość agusia2102
Ladaco Twój pseudonim kojarzy mi się z Ladacznicą :D Wybacz,ale Twoją opinię mam akurat głęboko w Dup*e ! :] Wiem,że na tym forum niektórzy ludzie są poryci i ty do nich należysz :P

Gość agusia2102
Pomoże ktoś ?:)

Gość brunetka 2101
Jak dla mnie obie są bardzo ładne, ale też wybrałabym czerwoną.

Gość pierwsza masakra
pierwsza to jak koszula nocna:/ Ta czerwona lepsza.....

Gość pierwsza masakra
a poza tym czemu ludzi obrażasz??:/ Zadałaś pytanie która lepsza, ktoś odpisał że żadna się wg niego nie nadaje, więc czemu się obudzrasz?? Chyba po to zadałas pytanie na forum żeby ktoś wyraził swoją opinie, również negatywną bo prawde mówiąc obie nie są za piękne,m ta 2-a lepsza jakby nie było, ale to jest chamstwo z twojej strony:/ Po cholere zadajesz pytanie skoro ty wiesz lepiej?? oczekujesz zeby tylko każdy słodził, i piszesz że masz głęboko w dupie czyjąś opinie?? To po raz kolejny pytam - skoro masz głęboko w dupie opinie, to po jaka cholere zadajesz to pytanie??Dziwni są co niektórzy;/

Generalnie żadna, ale jak już musi być którać, to pierwsza. Nikt nie zauważył, że druga jest spoczko, ale na barabara z facetem? ;) No i nie wiem ile masz wzrostu, ale te kiecki są krótsze niż na malutkich Japoneczkach. Ja sobie kupiłam sukienkę, która okazała się bluzeczką ^_^

Gość agusia2102
Każdy ma swoje zdanie,a ty dziewczyno się tak nie oburzaj..Nie znasz mojego zdania więc po co gadasz ?Nie chcę żeby mi ktoś słodził,po prostu chciałam zapytać..A ta osoba,kora pierwsza napisała na forum Odpowiedzią 'ŻADNA' zrobiła to złośliwie..I takie jest moje zdanie,a Twoje ?Nie interesuje mnie :D

Gość te mysle tak
ze obie sa okropne :/

Gość obie dziecinne
lepsza czerwona

Gość dddds
Przeciez ta druga bedzie ci siegalła lekko za tyłek a oprocz tego jest przezroczysta.:o:o

Gość agusia2102
No zobaczymy czy będzie mi sięgała za tyłek..Dzięki za odpowiedzi

Gość agusia2102
I nie mam zamiaru więcej czytać waszych wypowiedzi..Każdy ma inny gust,ale żeby wszystkim się nie podobały ?Bez przesady:/Pff

Gość dddds
Pytasz nas o zdanie, a potem opieprzasz, jak ci piszemy zgodnie z naszym gustem? Ja ci dobrze radze, nie kupuj tej malinowej! To szajs, nie zalozysz tego nawet. Ta biala jest caslkiem fajna.

Gość agusia2102
Też mnie to odstrasza..Już jestem zdenerwowana tym zakupem,bo zamówiłam je tydzień temu a nawet później..A później ta wyprzedaż :/ Ehh lepiej było kupić w porządnym sklepie i nie mieć problemów..Półmetek mam w sobotę 3 października,i boję się,że kiecki nie przyjdą ..Różowej nie założę,bo na innym zdj widziałam jaka jest ohydna,krótka i szmaciana..Została mi biała tylko czy będzie okazja żeby ją założyć ?Przyjdzie po półmetku to wtedy będzie leżała w szafie..Sorry dziewczyny,że tak naskoczyłam ale jestem strasznie zdenerwowana ..A na firmę nie patrzyłam i nigdy o niej nie slyszalam..Kiecki wpadły mi w oko,i doradzały mi koleżanki,że są bardzo ładne ..:/ Ahh..

Gość oj nieładnie panienko
Prosisz o opinie, ktoś ci odpowiada a ty na niego wyskakujesz z buzią i obrażasz? Pewnie odpowiedział/a szczerze bo obie te sukineczyny są tandetne do bólu. Brzydkie i niegustowne.

Gość oj nieładnie panienko
Koleżanki ci doradziły te kiecki? No to chyba nie bardzo cię te koleżanki lubią albo czymś się im ostatnio naraziłaś:-D

Gość agusia2102
Mylisz się,nie mam takich fałszywych koleżanek..Może ty mi pokażesz sukienki jakie Tobie się podobają coo?Zobaczymy kto ma jaki gust ..

Ok,dzieki wszystkim za odpowiedzi..Juz nie odpowiadajcie,bo mam dosyć..Zalamałam się i chyba bedę musiala kupic nową sukienkę jeżeli te są takie przerażające.. Dziękuję.