Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznany

Boję się że moja dziewczyna mogła zajśc w ciążę

Polecane posty

Gość Nieznany

Czy możliwe jest że moja dziewzcyna mogła zajśc w ciązę ? Pewnego razu zadowalaliśmy się i chcieliśmy zobaczyc jak to jest wsadzic członek bez opakowania... Przed tym wytarłem go ze śluzu. I wsadzięłm dziewczynie z 4 moze 5 razy. To trwało bardzo mały momencik. i teraz jej okres spóźnia się już 9 dni. Dodam ze ma 17 lat. I zazwyczaj nie maiła stałego miesiączkowania. Regularny okres miała tylko 2 razy. Pomóżcie bo ja już nei wiem co o tym myślec ;/;/

Gość Nieznany
No pewnie ze nie o siebie... Ona jest dla mnie najważniejsza. A czy to normalne żeby aż tyle się okres spóźniał ?;/

Gość najwyżej sie wyskrobie

Gość Nieznany
No namawiałem ją żeby zrobic, ale ona się za bardzo boi. Może dzisiaj się uda. Ale nerwy to sa normalnie nie z tej ziemi :(

Gość aniulka 1234
Musielibyście mieć wybitnego pecha, jeśli okazałoby się, że ona jest w ciąży. Wbrew pozorom w ciążę nie jest tak łatwo zajść, niektórzy muszą się o to starać latami. A jak spóźnia jej się okres to zróbcie test dla pewności, bo pewnie to ze stresu i jak wykluczycie ciążę to okres przyjdzie sam...zobaczysz. Zainwestujcie w tabletki, naprawdę ceny niektórych są dużo niższe niż koszt zużytych prezerwatyw w miesiącu, a i wtedy bez nerwów sprawdzicie jak to jest, bez opakowania. I dziewczynie się miesiączka ureguluje, same plusy. Powodzenia

Gość Nieznany
Proszę się nie podszywac pod mój Nick !!!

Gość aniulka 1234
Całkiem niezła ta twoja dziewczyna.

Gość Mat1234
To ja jestem założycielem tego forum. I ktoś mi się podszył pod nick ale juz to zgosiłęm. Za neidogodności przepraszam. I proszę o pomoc !;(

Gość Mat1234
Nie no postaram ją przekonac zeby dzisiaj albo jutro zrobic ten test. Ale rozumiecie jak test wyjdzie pozytywnie to ja nie wiem co my zrobimy :(;/;/;/;/;/Ja własnei w środe wyjeżdzam na studia a ona tu tak zostanie. Nie wiem co zrobie jak to wyjdzie pozytywnie ;/ Ale no chyba nei ma co czekac tylko robic ten test. Chyba rozumiecie ten stres...

Gość podstawowe pytanie
czy wcześniej miałeś wytrysk przed tym "wycieraniem" ? Jeśli tak to prawdopodobieństwo ciąży bardzo się zwiększa. Jeśli nie, to nie wiadomo jak wiele plemników jest w twoim śluzie... Czyli na dwoje babka wróżyła. Idźcie do laboratorium, zróbcie test z krwi i będzie wiadomo na 100%. A na drugi raz - idź go umyć, a nie wycieraj przed takimi głupimi próbami bez opakowania :(

Gość aniulka1234
Na pewno wyjdzie negatywny. A poza tym 17 lat to nie taka tragedia...

Gość Mat1234
Nie przed tym zdażeniem nie miałem wytrysku. No ja wiem taka głupota. Oby test wyszedł negatywnie i przysięgam ze bede teraz 100razy bardziej uważał ;/

Gość zrobcie test z krwi
Betahcg płatny ok 30zł w kazdym labolatorium mozna ten test zrobic juz 6 dni przed terminem miesiaczki jest wiarygodny w 100%

Gość Mat1234
Dzięki za pocieszenia ;) jak zrobimy test to się odezwę. Ale mam stracha na maxa ;/;/;/

Gość aniulka 1234
Test też będzie wiarygodny prawie w 100% jesli jej się tak długo spóźnia okres. Tylko niech go zrobi z samego raza, jak wstanie.

Gość aniulka 1234
rana tam miało być.

Gość Mat1234
Ok to jutro bedzie wszystko wiadomo. Oby było dobrze. A i mam nadzieje ze do jutra dostanie okresu jeszzce to to by było najlepsze ;d

Na pocieszenie dodam, że jeśli ona rzeczywiście jest w ciąży, to przez kolejne 7-8 miesięcy będziesz mógł uprawiać seks na full - do końca z wytryskiem w środku! :P

Gość Mat1234
Fajnie mi pomagasz w ten sposób... Chodzi o to żeby ona nei była w ciązy.

Nie jest w ciąży... Bo niby z czego? Z samego faktu, że na chwilę w niej byłeś bez prezerwatywy? Do zapłodnienia niezbędne są plemniki. Dla pewności niech zrobi test. Czym dłużej będzie się stresowała brakiem okresu tym później on przyjdzie, norma ;)

Gość Mat1234
A jeszzce miałbym takie pytanko. Czy jest taka możliwośc usunięcia takiej wczesnej ciązy, bo słyszałem ze są jakieś tabletki. Jeśli tak to jak i gdzie to można dostac ?

Jest w sieci stronka, przez którą można kupić takie tabletki. Działają do 9 tygodnia. Tylko przemyślcie to dobrze. Plusy i minusy, zagrożenia (np bezpłodność), wyrzuty sumienia (albo i nie, nie wiem - nie znam Was). Wiele par zostaje rodzicami w tak młodym wieku i są szczęśliwi, mimo trudności.

Gość Mat1234
A mógłby mi ktos podac taką stronkę. Tak na wszelki wypadek...;/

Test ciazowy, i ginekolog nic innego nie pomorze no moze;d poczuj sie pewnie i badz optymista najwyzej zostaniesz ojcem;) gratuluje

Nie bierzcie tabletek z neta etc.:) 1. nie usuniecie dziecka 2. urodzi sie niedorozwinete 3. trujecie swoj ogranizm. wszytsko konsultujcie z ginekologiem !! zadnych tabsow przez neta'!!

Gość Mat1234
Zrobiliśmy z dziewczyna test ciążowy, niby 99% skuteczności tak jak badania laboratoryjne, tzn. ona zrobiła a ja czymałek kciuki ;)) I test wyszedł negatywnie na szczęście ale jestem szczęśliwy heheheh ;d;)))))))))) Dzięki wszystkim za pomoc. teraz to czekamy tylko na jej okres ;)

Gość Nie bahora
huuuuuuuuuuuuuuura