Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelek0

WEEKEND!!!! GDZIE POJECHAĆ, SPA

Polecane posty

Gość gość
Ja uwielbiam jeździć do Świnoujścia, a dokładniej do hotelu Villa Herkules. bardzo przyjazny hotel i miła atmosfera Jedzenie jest przepyszne, a zabiegi i grota solna rewelacyjna

Gość gość
Bardzo dobrze wspominam pobyt w hotelu Aubrecht (www.hotelaubrecht.pl). Pod względem standardu to 4 gwiazdki i czuło się ten wyższy poziom na każdym kroku. Poczynając od obsługi, przez wystrój pokojów, a kończąc na restauracji, gdzie posiłki serwowane były przez świetnego szefa kuchni.

Gość gość
Ja bardzo dobrze wspominam pobyt w strefie Spa i wellness Solparku - http://www.solpark-kleszczow.pl/ Mieli tam saunę,baseny,różne masaże i zabiegi na całe ciało,więc wypoczęłam za wszystkie czasy! To świetna opcja na wspólny weekend ;)

Gość szalonaAnia
UNITRAL!!!! Jedno z lepszych spa i w ogóle miejsc, w których byłam! Polecam naprawdę bardzo, bardzo serdecznie!

Gość dorotkadorotka
co prawda, nie w Warszawie, ale godne polecenia i niedrogie jest spa UNITRAL w MIelnie Bardzo spoko ceny, któe nie zrujnują naszych oszczędnosci. Wracaam tam raz na jakiś czas...

Gość PięknaPodróżniczka
Jeżdżę po Polsce w poszukiwaniu różnych atrakcji, inspiracji, krajobrazów- jestem typową podróżniczką.Przyznam, że najłatwiej jest mi podróżować tanim autobusem ECOLINES. Polecam zresztą wszystkim taką formę podróży jest tania, nowoczesna i bezpieczna. https://ecolines.net/pl/

Gość gość
Kilka tygodni temu byłam w grandlubicz.pl w Ustce. Na pewno wrócę tam na wakacje bo hotel jak i zarówno ustaka mnie zachwyciły. Hotel ma wiele atrakcji i rozbudowaną strefę spa i wellness. Jedzenie w restauracji jest bardzo dobre. A pokoje hotelowe przestronne. Myślę że nawet najbardziej wybredni będą zachwyceni tym miejscem

Gość Ola2177
Drogie Panie i Panowie. Mam pytanie / prośbę z innej beczki. Jeśli któreś z Państwa było w hotelach SPA Dr Irena Eris, prosiłabym o wyrażenie swojej opinii. Poniżej informacja o co chodzi. Wraz ze swoją grupą licencjacką piszę prace na temat jakości usług oferowanych w obiektach SPA Dr Irena Eris. Pojechaliśmy do Krynicy aby klienci mogli odpowiedzieć na pytania zawarte w ankiecie. Niestety, odprawiono nas z kwitkiem (stąd ta próba kontaktu z klientami). Byłabym wdzięczna, gdyby poświęcili Państwo kilka minut na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/12aNVTXHU6DHo9vhf0BUEcOYKyeLM7FeW8rs5u4Efyj0/edit?usp=drive_web Z góry dziękuje za poświęcony czas. Pozdrawiam.

Gość Małgosiamówiąmi
Ja też z Warszawki - z czystym sumieniem polecam hotel spa UNITRAL - niedrogo mają, więc raz na jakiś czas staram się tam wyskoczyć na kilka dni/na weekend. bardzo dobre zabiegi mają... myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet mężczyźni.

Gość Miśka1238
to też zalezy czego oczekujesz, jak wypoczywasz, bo wiadomo, jedni lubią zwiedzać i poznawać nowe miejsca, inni leżą i pachną - ja do tej drugiej grupy się zaliczam. Lubię odłożyć kasę i raz na jakis czas wyskoczyć na 2-3 dni do fajnego spa (fajnego, wcale nie znaczy drogiego) - Ten UNITRAL rzeczywiscie godny polecenia- z Wawki masz tam rzut beretem, ja z Krk więc trochę, ba dużo dalej, ale warto...

Gość gość
jesli ktoś szuka klimatycznego spa raczej na uboczu, ale niedaleko od większego miasta, to genialne jest to w hotelu Remes http://www.hotelremes.pl/spa , bardzo polecam ,zabrałam tam mame na dzień matki:)

Gość gość
Hotel Mamaison Beauty First SPA - moim zdaniem jedno z ciekawszych SPA, które warto odwiedzić

Gość flawlessa
Pałacyk ŁĄKOMIN polecam bardzo serdecznie. Cudowny klimat, super ludzie i jakaś taka aura nie do opisania... Bardzo wypoczełam w tej ciszy na łonie natury - polecam każdemu, kto chce uciec od miasta...

Gość gość
My z przyjaciołką jeździmy do hotelu grand lubicz w ustce. I za każdym razem jesteśmy bardzo zadowolone, mają dobre spa i cudowny basen. A najlepsza jest lokalizacja przy plaży

Gość gość
My z dziewczynami jeździmy do hotelu Grand Lubicz w Ustce, super miejsce na spędzenie czasu z przyjaciółkami. Miłe spa, piękna oki=olica i pyszne jedzenie. Nigdy jeszcze ie wróciłyśmy zawiedzione

Gość gość
My też ostatnio byliśmy w Grand Lubicz i naprawdę bardzo fajne miejsce. Nie można tam się nudzić bo jest tyle atrakcji, ustka sama w sobie jest piękna, ale jak nie ma pogody to dobrym rozwiązaniem jest hotelowy basen

Gość Ewel12p3
Ja polecam Dwór Elizy w Długopolu Zdr. Bardzo miła obsługa, smaczne jedzenie, duży wybór zabiegów zarówno na ciało jak i twarz. Można również pozwiedzać Kotlinę Kłodzką. Bardzo atrakcyjne ceny. https://www.youtube.com/watch?v=7Xa-b7hhsOU

Gość RiotkaQ4
Taaaak - pałacyk Łąkomin- cudowne spa w dobrej cenie! POlecam serdecznie!

Gość karooolka
nad morze, do Mielna do spa UNITRAL - świetne zabiegi, mega relaks... Lubie do nch wracać, bo cenowo jest przyciągająco... a nie cierpni na tym jakość.

Gość Milkaiam
Pałacyk łąkomin - zakochałam się podczas ostatniego pobytu - rewelacyjne miejsce. Te zabiegi wszystkie... Klimat... Dużo zieleni... no nie do opisania. Polecam każdej z Was!

Gość gość
Jak szukasz dobrych warunków i ciekawej lokalizacji hotelu w Górach świętokrzyskich to może zainteresuje się oferta, którą znajdziesz pod adresem www.hotelprzedwiosnie.pl To niedawno odnowiony obiekt, który świadczy wysoki poziom usług. Ma dobrze wyposażoną salę konferencyjną, basen, saunę, siłownię i restaurację!

Gość lellijaa
Mielno i hotel UNITRAL, bez chwili zastanowienia. Świetne miejsce, do którego się wraca. genialne te wszystkie zabiegi, super ludzie, super lokalizacja no i cenowo mega <3

Gość basiablondynnkatoja
Mnie moj facet zabrał na weekend do MIlena do spa UNITRAL (które z resztą już tutaj padało) - ja byłam zachwycona. Cudowne miejsce, super te wszystkie zabiegi. Mimo ze to tlyko 2dni, to wypoczęłam. :)

Gość gość
Fajne są takie romantyczne wypady, ja byłam w Krakowie ostatnio i przyznam, że naprawdę było super mieszkaliśmy w Hotelu Best Western Old Town, z którego wszędzie było blisko. I przyznam, że to był jeden z fajniejszych wyjazdów.

Gość gość
Bardzo fajne jest Spa w Hotelu Piramida w Tychach :) byłam tam własnie na weekend z mężem i było super, jedzenie w restauracji też bardzo dobre a cenowo moim zdaniem konkurencyjnie. http://www.hotelpiramida.pl

Gość gość
My niedawno byliśmy niedaleko Wisły, w miejscowości Brenna w bardzo przytulnym hoteliku Kotarz. Pojechaliśmy tam z polecenia koleżanki, która zachwalała sobie zabiegi SPA. Faktycznie dało się odczuć wykwalifikowanie pracowników, którzy robili nam różne zabiegi. Okolica jest piękna, sam hotel też jest bardzo ładny, czysty, pokoje przestronne.

Gość Biedroska
A może Mileno i spa unitral? Dobre ceny, super zabiegi, super standard i bardzo dobre ceny....

Gość gość
Też mogę polecić Grand Lubicz, Byłam tam z siostrą już dwa razy i bardzo nam się podobało. Okolica piękna, zabiegi cudowne. Mają fajne pakiety, warto o nich poczytać na stronie http://www.grandlubicz.pl

Gość gość
Kotrarz owszem fajne miejsce i znakomity Sauna majster Ryszard Rak!! Mogę też polecić Termy Rzymskie w Czeladzi.