Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelek0

WEEKEND!!!! GDZIE POJECHAĆ, SPA

Polecane posty

Gość Mary mary
Hotel, Spa Pałac Brzezina. Przepiękny pałacowy wystrój wnętrz.. Można poczuć się naprawdę wyjątkowo ! Świetna lokalizacja i dobre ceny :) Zabiegi w SPA fenomenalne

Gość emiilaa
Hmmm...a czy koniecznie SPA ??? Jest wiele miejsc gdzie mają SPA, trzeba poszperać w necie za ofertami. Ja niezbyt lubię chodzić do SPA więc bardziej jak już gdzieś jadę to po to by pozwiedzać. Ostatnio zwiedzałam Warszawę byłam tam 2 dni a i tak nie zdążyłam wszystkiego zobaczyć. Nawet byłem w eleganckiej restauracji Akademia obiad był przepyszny.

Gość gość
A co powiecie na uzdrowisko zamiast SPA? Wraz z małżonką ogromnie wypoczeliśmy i zrelaksowaliśmy się dzięki http://uzdrowisko-cieplice.pl/ . Na miejscu mogliśmy liczyć na zabiegi lecznicze z wykorzystaniem leczniczych wód. Do tego doszły wspaniałe eventy i przepyszne posiłki. :) To był udany weekend.

Gość Nielegalna898
Można też spędzić bardziej aktywniej czas przykładowo wybierając się do stolicy i zwiedzając tam najbardziej atrakcyjne rejony. Co wy na to? Przy okazji można wpaść tam do wyśmienitej restauracji Bubbles, która zachwyca nietuzinkowym smakiem i wszechstronnym wyborem w winach oraz szampanach.

Gość gość
Najlepsze spa mają w Hotelu Verde Montana! Istne chwile wytchnienia dla mamy na pełen etat, ale polecam każdemu, kto zwyczajnie chciałby odpocząć ;)

Gość gość
hotelsuprasl.com - bardzo polecam, to Supraśl w centralnej części Puszczy Knyszyńskiej, z pięknymi krajobrazami. Ja tam bardzo wypoczęłam, mega świeże powietrze, cisza, spokój…

Gość gość
kochane, najlepszy wypoczynek, relaks i nicnierobienie znajdziecie w Dworku Galosa http://www.dworekgalosa.pl/ każdy się zachwyci przepięknym otoczeniem gór, ogrodów... nie mogę się doczekać, aż znowu tam pojadę

Gość gość
raz byłam w Spa jedynie, ale mogę polecić, bo byłyśmy wszystkie zadowolone i to mega, pełen relaks, to jest wlasnie wypoczynek, myśmy były w Janowie Podlaskim na Zamku jest spa od ireny eris, mega, rewelacja

Gość Grazia007
A znasz Zamek w Janowie Podlaskim? Jak dla mnie bezkonkurencyjne miejsce :)

Gość gość
bylysmy tam na wieczorze panienskim, my już nie nastolatki, więc to miejsce bylo idealne, a spa w janowie - bajka

Gość gość
Moim ulubionym miejscem jest Hotel Lubicz w Ustce. Pierwszy raz zabrał mnie tam mąż na romantyczny weekend, a później stało się już tradycją i kilka razy do roku odwiedzamy to miejsce bo mieszkamy niedaleko :) Hotel jest bardzo elegancki i ładnie urządzony. Panuje w nim czystość i porządek, a pracownicy bardzo dbają o spędzających tam czas gości :)

Gość malutka119
Jak dla mnie Zamek w Janowie Podlaskim jest miejscem bezkonkurencyjnym! :)

Gość Janurka
Zamek w Janowie Podlaskim naprawdę super :) Polecam też nowość w branży wellnes spa floating i sauny ganbanyoku np. na śląsku www.float.tychy.pl fb FloatTychy

Gość gość
Dworek Galosa nie ma sobie równych. Przepiękne miejsce na weekend, wyjazd czy urlop, mega sympatyczna obsługa, nowoczesny wystrój i przepyszne wyżywienie. Polecam!

Gość gość
My byliśmy z polecania znajomego w Termach Rzymskich z SPA Przepiękny apartament Agrypiny ponadto Strefa Welnes w rzymskim stylu wykończenia znakomite seanse zapachowe sauny jakuzzi i baseny wszystko w jednym obiekcie. Na Andrzejkowy wieczór wybieramy się ponownie ze znajomymi. Może trochę kawałek drogi musimy przejechać ale warto poczuć ponownie ten klimat.

Gość gość
W Hotelu Natural Rezidence pod Siewierzem czasem bywam obiekt nawet fajny w lesie w ciszy z dala od miasta i ruchu ulicznego!!

Gość Lucjan50
Zdecydowanie nr 1 to medical spa unitral w mielnie. Bylismy z żoną dwa razy i wracamy w ferie zimowe. Naprawde soa na bardzo wysokim poziomie, swietna kadra, piekne apartamenty. Az trrudno uwierzyc ze to u nas w polsce.

Gość gość
Ja kilka tygodni temu zatrzymałam się z mężem w hotelu www.hotel-uroczysko.com.pl. Musze przyznać, że nie wiedziałam, że Kielce są takie ładne. Na pewno jeszcze tam kiedyś wrócimy.

Gość gość
Każdy wolny weekend spędzam w Dworku Galosa i przyjeżdzam całkowicie odmieniona i wypoczęta. Super miejsce na złapanie oddechu i odpoczynek.

Gość rychollos

Ja miałem dosyć morza, czy gór więc wybrałem mazury. Cisza, spokój a i niema tylu turystów. Jeździmy z żoną co roku i jest to chyba najlepsza opcja jak dla nas. Wybraliśmy sobie fajny hotel z basenem, aqua aerobikiem, spa i innymi atrakcjami więc o nudę naprawdę ciężko. Zalesie Mazury – polecam każdemu kto wybiera się w tamte strony. Warto wiedzieć  że hotel urządza weekendy tematyczne w niezłej cenie. Udało nam się złapać ostatnie miejsca na mikołajki u nich

Gość papi

Polecam hotel Wilga- mają wiele atrakcji dla aktywnych więc na pewno znajdziecie coś dla siebie 🙂

Gość nadiia

Podpinam się do Pani wyżej mam dokładnie takie same spostrzeżenia- byłam w hotelu Wilga w ubiegły weekend i wszystko na duży plus 🙂 

Gość Wiolettta

Ja natomiast ze swojej strony pragnę polecić hotel Iskra. Bardzo fajne miejsce na spędzenie weekendu czy to w gronie znajomych czy rodziny. Bardzo fajna okolica, ogólnie wszystko na plus 😄 

Gość Edytaa

Jeśli lubisz SPA, mogę polecić hotel www.hotel-uroczysko.com.pl. Jego zaletami są: ciekawa lokalizacja, wysoki standard i szeroka oferta Spa&wellness. Na pewno Ci się tam spodoba.

Gość MagdaK

Mnie się bardzo podobało w Janowie Podlaskim. Mają świetne spa, nowoczesne, ładnie i ze smakiem urządzone, panuje tam bardzo przyjemna atmosfera a ich specjaliści od masażu są bezkonkurencyjni;)

Gość zuza

Byłam w lutym na walentynki z chłopakiem i teraz w lutym jedziemy znów do http://www.mercure-piotrkow-trybunalski-vestil.com niedaleko Łodzi. Odpoczynek, miła atmosfera gwarantowane

Gość Flora

Spa to idealna opcja na wyjazd, mozna odpocząć i się zrelaksowac po cieżkim tygodniu :) Ostatnio wybrałam się z kolezanką do estetyka day spa w pruszkowie i było rewelacyjnie!

Gość Agata

nie ma lepszego miejsca na spontaniczny wypad weekendowy od Dworku Galosa! Atmosfera, obsługa, lokalizacja i wszystko inne pierwsza klasa!

Ja mam już sprawdzone miejsce ze SPA. Zawsze jest to Hotel Dosłońce SPA. Przytulne, rodzinne miejsce z odrobiną luksusu. Świetne masaże i jedzenie. Z daleka od hałasu i tłumów. Jeśli chodzi o samo spa to mają bardzo profesjonalne, ja uwielbiam ich masaż balijski. Polecam.