Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dusiia

Jak usunąć cienie pod oczami??

Polecane posty

Cześć, śpię po co najmniej 8 godzin, dobrze się odżywiam . Ale i tak mam okropne cienie pod oczami ..xD . MAcie jakieś sposoby żeby je usunąc?

Gość nie.ma.sposobów
ja mam cienie od zawsze, nic nie pomaga... a najgorsze jest to,że jak jest artykuł o tytule "cienie pod oczami" to w opisie jest o workach pod oczami a to kuźwa różnica i mnie to wpienia:/

bardzo często cienie pod oczami są wynikiem nadmiaru toksyn w organizmie. jeśli palisz papierosy i spożywasz dużo kawy - już znasz odpowiedź na swoje pytanie. niemniej jednak, żeby przyspieszyć oczyszczanie organizmu warto zainwestować w dobry suplement, ja w takich przypadkach polecam sanogel, cały opis tego specyfiku znajdziesz tutaj: http://www.suplementymbm.pl/shop/?id=3 nie należy do najtańszych, ale rzeczywiście pomaga. no i na pewno zobaczysz zmianę samopoczucia, oczywiście na lepsze.

Gość alicyjkaaa
żadne "oczyszczanie" nie pomoże - niektóre osoby mają po prostu bardzo cienką skórę pod oczami i cienie będą zawsze. Można jedynie zamaskować korektorem - najgenialniejszym dla mnie jest Magic Concealer Heleny Rubinstein (drogi, ale piekielnie wydajny) :)

Gość gość
spróbuj komórkowego serum odmładzającego Luminesce amerykańskiej firmy Jeunesse, u mnie poradziło sobie doskonale z cieniami i workami pod oczami. zobacz na stronkę firmy https://mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL/

Gość gość
Cienie pod oczami moga oznaczac niewlasciwie pracujace nerki. Radzilabym oczyszczanie nerek np metoda Dr Clark albo innymi domowymi sposobami :)

Gość gość
Żadne kremy, płatki i maseczki nie pomogą. Ja raz w miesiącu idę na mezoterapie igłową okolic oczu i wstrzykuje mi babka koktajl z czystą witaminą C. Efekt utrzymuje się około miesiąca czasu. Koszt 100-150zł w zależności od miasta i gabinetu.