Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Elegancki

Jak przetlumaczyc dziewczynie zeby sie odchudzala ?

Polecane posty

Gość ZERWIE Z NIA JEZELI BEDZIE
czytal takie brednie ktore PANI ELEGANCKA tutaj wypisuje.

Gość PAN ELEGANCKI POTRZEBUJE
PANI ELEGANCKIEJ HEHEHEHEHE:):):):)

Gość i juzzzz
i juz sie zaczyna chyde=puste :o 🖐️

Gość Gruba ona................
Mój męzczyzna tez chce zebym sie odchudzała ale mi takiej dobrze i tu jest pies pogrzebany. Ja lubie siebie. Jemu w seksie w lozku nie przeszkadza moje cialo , podnieca go bardzo za to przeeszkadza mu jak mamy gdzie wyjsc razem czy pojechac to jest raczej WSTYD, a wstyd jest gorszy niz gdyby mialo mu to przeszkadzac:(

Gość Pani Elegancka
Ja wcale nie jestem niedowartościowana,wręcz przeciwnie znam swoja wartość i mam swoje zdanie i wbrew temu co mówicie nie każę mu z nią zerwać tylko mówię,że to na dłuższą metę nie zda egzaminu.Poprostu nie zamierzam leczyć obłudnie kompleksów jakiś zaniedbanych kobiet z tego forum.Mówię jak jest.A co on zrobi to jego własna decyzja.A Was Drogie panie najwyrażniej prawda w o czy kole....

Gość Tam sobie mysle ze moze
Autor nie pisal ze w łozku jest źle moze to tez taki typ co w lozku ekstra ale jak ludzie patrza to juz mniej:o

Prosze o pomoc bo to kobiece forum a chce dotrzec do kobiety aby zaczela sie odchudzac. Ona jest zablokowana i nie chce o tym slyszec, wpada w histerie. Jestem z nia dla jej osobowosci, jest swietna dziewczyna. Chce zeby sie odchudzala bo robi z siebie kaleke. Uda ma tak grube, ze mowi mi o skurczach ktore ja lapia i bierze tabletki przeciw bolowe. Tak jak wysoko osoba napisala - otylosc to choroba. Czemu tyle jesc jesli nie potrzeba? Ja jem bo musze. Tak jak pewna Pani napisala wyzej. Mam slabosci np. balaganie w domu. Ale walcze z tym i kiedy posprzatam to dalej juz staram sie wszystko odkladac na miejsce. Potem znow sie lapie na tym, ze jest syf w mieszkaniu ale dalej probuje.

Gość Ona-.
Twoja dziewczyna musi sama dorosnac do decyzji o odchudzaniu. Do tego nie da się nikogo zmusić. Przykre ale prawdziwe. Może te badania które ktoś tu polecał coś zadziałają. Warto spróbować

Gość niestety nie uda się

Nic dziwnego że facet chce mieć szczupłą,przecież ona z wiekiem będzie jeszcze grubsza skoro teraz nie potrafi sobie odmówić słodyczy...:o

Gość PANI ELEGANCKA
USILUJE ELEGANCKO,NARZUCIC SWOJA OSOBE

Nie wiem po co się wiążecie z osobami, których nie akceptujecie, albo które nie akceptują was? Po co męczyć jedno drugie? Panie Elegancki Twoja dziewczyna ma po prostu słabą wolę. Bo z tego piszesz to sama się ze sobą dobrze nie czuje, ale nie ma tyle siły by zrzucić zbedne kilogramy. Nic jej nie pomożesz.

Gość panie elegancki kup jej
MERIDIE podobno sa dobrymi tabletkiami na odchudzanie. I przedewszystkim niech odstawi tabletki antykoncepcyjne.

Gość rozyczka...
ona ma po prostu pecha, ze ma taka przemiane materii, ja np moge jesc wszysto, od fast foodow po slodycze i nie tyje, mam od paru lat ta sama wage, ale jak sobie pomysle, ze pewnego dnia ktos kazalby mi nie jesc czekolady, nie pic coca coli i nie jesc np pizzy, to mysle ze nie potrafilabym sie powstrzymac, mam to szczescie ze waze niecale 50 kg, mimo ze jem rzeczy niezdrowe, dlatego wspolczuje dziweczynom, ktore tyja, obojetnie czy sa na diecie czy nie

Jesli chodzi o zycie erotyczne to nie mam ochoty sie z nia kochac i dlatego chce zeby odstawila tabletki. A przy okazji by schudla.

Gość rozyczka...
wspolczesne tabletki nie powoduja tycia, juz nie przesadzajcie

Elegancki - nie podoba ci się twoja dziewczyna, nie chcesz sie z nią kochać to po co z nią jesteś. Skoro nie chcesz jej takiej jaką jest to zerwij z nią i poszukaj sobie zgrabnej, ładnej dziewczyny.

Gość Pani Elegancka
Ah Drogie Panie zebrałyście się żeby sie wymądrzać,podejrzewam że leczycie tu swoje kompleksy.Wyżywacie sie na szczupłych że są puste i głupie nie wiem tylko po co.Zgadzam się z tym co ktos wczesniej napisał otyła=chora....nic dodać nic ująć a teraz zmykam,albo jak kto woli juz sie nie narzucam:D .Życzę podjecia dobrej decyzji:)

Gość rozyczka...
pewnie wplywaja, zdaje sobie z tego sprawe, inna rzecz, ze codziennie nie obzeram sie hamburgerami, ale jem je czesto, chociaz w malych ilosciach, moze zaproponuj jej, zeby jadla czesto a mniej, nie obzerala sie duzo podczas jednego posilku

Panie elegancki skoro Ona tyje po pigułkach anty to najwyrazniej są one zle dobrane,niech idzie do gina i niech jej dobierze dobre.Poza tym piszesz że jak się poznaliście to też była pulchna...Może ma taką a nie inną przemianę materii? Tak czy siak coś powinna z tym zrobić!

jezeli juz nie masz ochoty nawet na sex z nia to nic z tego nie bedzie. Ale nie słuchaj tych głupich komentarzy i rob co do Ciebie należy .

Gość tyle ze ladna zgrabna
juz nie bedzie miala takiego fajnego charakteru:)

Gość Pani Elegancka
Jeszcze tylko jedno dodam,że tak jak mówiłam kobieta ma pociągać a autor swoja powyzsza wypowiedzią przyznał tym słowom racje.

Gość No to wez
ta pake smalcu,kopnij w ten wielki zad,moze wtedy sie opamieta.

ja mam okrągły tyłek i ile bym się odchudzała on już taki bedzie .Zawsze miałam kompleksy z tego powodu a moj facet robi z tego atut.Kocha mnie taka jaka jestem .

Gość szarrrrraczka
musisz sprawic zbey byla zazdrosna ja sie wzielam za siebie kiedy sie dowiedzialam ze moj Maz ma kolezanke ktora jest szczupla i zadbana wtedy zaczelam sie odchudzac i wygladac jak czlowiek zazdrosc czasami dobrze wplywa na kobiety, motywuje:]