Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

sytuacja nieciekawa :O....ale skoro twoj facet jest twoim facetem ta jakim sposobem nie masz nic do powiedzenia ? nie nie gram :) ....nawet nie wiem co to jest :) pupa :) trafilas w moje klimaty ....

xymena :).....mnie nie przeraza ....slucham muzyki odpowiednie do nastroju ....kiedy potrzebuje wyciszenia slucham Enya, ERY Enigmy ...lubie tez trance co sugeruje moja stopka....ale gdy potrzebuje kopa, gdym zmeczony siegam wlasnie po cos takiego ...rammstein tez stawia mnie do pionu pracuje wtedy jak mrowka ....nie zastanwiajac sie nad niczym poprostu robie co trzeba ......inni siegaja po amfe moja amfa to muzyka

Ja lubię głównie muzykę instrumentalną... Solaris potrafiłam słuchac pół dnia, jeszcze bardzo podobało mi się "In blue" K. Schultze, ale mój ex zabrał mi większosc płyt :( Lubię Vangelisa, Morricone, Kilara, Badalamentiego... Ktoś jeszcze tego słucha czy jestem sama?

lubie mroczna muze ...jest ciekawsza :) trance to jest to co uruchamiam po powrocie z pracy zaczynajac oczywiscie od marka shultza, Armina i im podobnych....

Ja też:) Antonio Badalamenti jest bardzo mroczny - ale chyba mało znany - no może sporo osób skojarzy najwyżej "Miasteczko Twin Peaks"... Coś ząb mnie rozbolał, chyba na chwilę spadam.

xymena>>> hmmm wiec dziala na ciebie pdodbnie ....siegasz wtedy gdy potrzebujesz kopa ....nara 🖐️ musze zniknac na jakis czas ...ale wroce :)

Gość ni zywej duszy

Gość Artefakt_Diabła
nie gaśta bo ja wróciłam.z włosami:)

Gość Artefakt_Diabła
sa spoko,prawie białę.nie spodziewałam sie ze tak dobrze wyjdzie. a jutro do fryzjera na jakąs osssstrą fryzurke:)

Gość Artefakt_Diabła
he he he tak ja określił mój facet jak ostatnio ją sobie zrobiłam, tak mi sie spodobało że powtórze.no i do cholernej szkoły trzeba jakoś wyglądać...to już za pare dni:(

Gość Artefakt_Diabła
ach trafiłes w sedno niestety. ja sie nerwicy nabawie przez ta szkoła.ja mam gdzieś tą rewie mody,wole do szkoły przyjśc w dżinsach i bezrękawniku a wystroić sie na wyjście z facetem albo kumplami. a ci ludzie...szkoda gadać. totalna obcinka każdego "zobacz ona założyła drugi raz tą samą bluzke!!!" "ale beznadziejna spódnica" "przeciez te kolczyki nie pasują jej do fryzury" RZYGAĆ SIE CHCE

Gość Artefakt_Diabła
tyle ze 20 lat temu nie było solarium tipsów i całego tego syfu:D

"zobacz ona założyła drugi raz tą samą bluzke!!!" O Chryste, dobrze że już nie chodzę do szkoły, bo mam zwyczaj chodzenia ciągle w tym samym aż się nadaje do wyrzucenia. :(

Gość Artefakt_Diabła
i to jest 5 rok studiów moja droga...

Gość Artefakt_Diabła
wiekszośc studentów to porażka.ciesze sie z tego że sie nie załapałam na gimnazjum, uffff

taaa ale to czym nasiakneli bedziesz mogla zaobserwowac za 30 lat w koscielnych lawkach ....tyle ze temat solariow i tipsow odpadnie :) ale o bluzkach i sukienkach bedzie zawsz glosno....

Gość Artefakt_Diabła
ja już to widze:( i ogarnia mnie zgroza

zawsze mozesz do nich dolaczyc :).....albo powiedziec cos w rodzaju : ja pitole ...myslalam ze pierwszego dnia pogadamy o czyms fajniejszym niz stara sukienka kowalskiej ...