Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

i to jest wlasnie dziwne ....bo nie dbam wcale :O nie mam na to czasu... nie mam zwierzatka ale moze kiedys :)... cos sobie zafunduje ...cos cichego :)

cichego??:) może kanarka??:D kup sobie kota, ale nie takiego zwykłego.. tylko takiego z jakim bawiłeś się na wakacjach:D

ale ja nie pytam gdzie ty jestes dokladnie... ale jak nie chcesz mowic to nie mów.. DOMYŚLE SIE

Kabel pewnie mieszkasz w rezydencji..:) chciałabym zrobic pare zdjęć u Ciebie w ogródku:)

Kabelku ..:D czyli twój dom nie wie ze w nim mieszkasz??:D a gosposia?? czy inni domownicy?? masz czapkę niewidkę??:D

a ja musiałam zrezygnowac z czytania..:( net i książki niszczą mi wzrok:( a gdzie lubisz robic zakupy?

skoro zadejesz sobie z tego sprawe to dlaczego katujesz oczy przy kompie ? zakupy ...nie lubie ich robic wiec i ulubionych miejsc tez nie mam jesli juz gdzies wchodze to wg scislego planu ktory opiera sie na prostej formie zabraklo plynu do plukania ? to go biore i nie inetresuje mnie nic co jest obok :) ....

no ja niestety nigdy nie mam tak ze kupie tylko to co zaplanowałam..:( a katuje oczy bo lubie pisac z Tobą:) jak nie moge z Tobą gadac na żywo, to chociaz tutaj poklikam:) na gg tez mam wielu rozmówców.. jak mogłabym ich zostawic??:)