Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Xymena :) wlasnie o to zaufanie chodzi :) ...nie wiem czy naprawde zrezygnowalas z pisania o mnie ;) teraz zagadujesz tak jak zasugerowalem i sam nie wiem ......jesli ci przytakne ? wpadlem :D....jesli nie to bedziesz miala jeszcze wieksze dylematy :O... bozia ci nie pomoze w podjeciu decyzji .... ja chyba moglbym :)....najwyzej bedziesz miala na kogo psioczyc :D a i jeszcze cos....rozwin - "postawic kobiete do pionu" :)... jesli sie mam ustosunkowac do tego musze to wiedziec :P dla mnie to ma dwojakie znaczenie ...

a kiedy jest sprawiedliwość?? wtedy, kiedy każdy ma tyle ile chce, czy wtedy kiedy wszyscy mają po równo?

bazienka Kabel moj ty bycie nieastralny powiedz co zrobic z facetem ktory mnie nie slucha? co sie takiemu w lebku legnie? nagminne syt typu on przed kompem,...>> ja na twoim miejscu oslonil bym zaslony w oknacz i zaczal paradowac w koronkowej bieliznie :) ....odskoczy od kompa jak oparzony :D a ze nie slucha ? hmm zaprzatnij mu musli muzyka rozwalona na caly regulator ....zdaje sie ze mysli ze w domu jest sam .....

widzisz Kablu... przyszła zazdrosna pomarancza...zrobiła zamieszanie.. i twoje dziewczyny poszły:) ale wrocą napewno:)

Gość Artefakt_Diabła
ja juz jestem:D mimo że nie chca mi oddać czarnego:(

Gość Artefakt_Diabła
no własnie nie mam zielonego pojęcia:D nawet nie wiem kiedy dokłądnie sie to stało,ale jak juz ktos pisał podobno za nic mnie zbanowali. ale jest szansa!nawiązałam kontakt z modką

kolor kolorem,ale wkurzaja mnie podszywy.oczywiście nie te w stylu "jem kupe i bzykam sie z tatom". ale juz nie raz sie zdarzyło ze ktoś w moim iieniu napisał cos co rzeczywiście niby ja mogłam napisać. a na to nie pozwole:D a na imie mam Zuzia:)

Gość Jestem niezmiernie
ucieszony Artefakt twym czarnym nickiem czyli sugestia w jakimś stopniu cię zmobilizowała.:classic_cool: Kabelku aleś mnie zaskoczył lepiej byłoby Król przed.:P