Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Royal kurcze nawet nie pamietałam ze tam pisałam:D często tu bluzgam ale tylko w odpowiedzi na czyjeś bluzgi,wieć po kiego grzyba blokuja mnie a nie prowokatora ech...

Gość Bardzo było miło
🌻

to teraz spodziewaj sie Kabelek karti ode mnie na walentynki:) no to zaryzykuje. zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie głuchą noc. wiatr hula,psy szczekają. zapadacie w sen. ale niespokojny sen. męczą was koszmary.wizje stają sie coraz straszliwsze aż budzicie się zlani potem.odruchowo zapalacie nocna lampkę a waszym oczom ukazuje się TO! http://www.allegro.pl/item761043833_nikk_a_lila_z_cekinkami_zniewalajaco_piekna_r_uni.html ja bym sie zesrała:D

heheh nie nie ;)......pisza tylko zainteresowane osoby (powazne) ten mail ma specjalne wlasciwosci ;)....wiec nie wszyscy chca na niego pisac :D...a zwlaszcza wrogowie :D...

xymena>>> adres ???? nie musze go kasowac stworzylem go miesiac temu dla przerwy :)...miala do mnie zaufanie i prosila o potwierdzenie jej wiarygodnosci :).... jest znany wszystkim :) ale tak jak powiedzialem wrogow mam zglowy :) przyjaciol nie tykam ....

Kabel a tak obok tematów kartkowookazyjnych...wiem ze nie lubisz takich pytań ale mógłyś sie wysypać kiedy masz urodziny,nie chodzi mi o rok,ale datę i miesiąc.kiedyś sie interesowałam astrologią i właściwie do dzisiaj zostało mi to zboczenie.w sumie to każdą nowo poznaną osobę pytam o date ur

xymena czy niezła dupa to można by powiedzieć po zmyciu żelbetonu z kudłów, ztarciu tej kolorowej mazi z pyska i zeskrobaniu tej lepkiej czarnej emulsji:D no i odjąc efekty fotoszopa, bo przy kinolu to na bank jej ostro majdrowali:D ktoś zdecydowanie przedobrzył z tymi zdjęciami

Artefakt_Diabła xymena czy niezła d**a to można by powiedzieć po zmyciu żelbetonu z kudłów>>>> heheh a czego sie spodzielalas za 6.50 :O....:D :classic_cool: