Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

do górskiej chatki wyprowadzić.chodować pare kur i koze, napedzić baniak bimbru,chodzić na ryby...byleby tylko towarzystwo dobre było takie cos by mi odpowiadalo ...chata nad strumieniem.... nie chce czekac do emerytury ....za malo czasu zostanie by nacieszyc sie tym ....

Gość idziecie czy nie idziecie spac
no remiza zwlaszcza jest istotna w tym wszystkim... i strazacy....z fajnymi sikawkami :classic_cool:! cześć :)🖐️

Royal Flush-->jak mnie nie bylo to m.in. usypialam 2latka.... mentalnie jestesmy na rownym poziomie..... ponadto odkrylam u siebie talent do wymyslania czynnosci, ktore na szczescie angazuja w pelni nie tylko mnei ale tez tego 2latka....

....niektorzy nie moga sie obejsc bez tancerek... widzialam takie jedno ogloszenie.....czego to ludzie nie wymysla...

smażony chleb z patelni...toż to koszmar kulinarny:D ale bułeczka posmarowana masłem czosnkowym,nadziana na kijka albo druta jakiegoś i upieczona nad ognichem....mmmmmmmmmmmm

to nie koszmar :) zapewniam cie....pamietam ten zapach z dziecinstwa ...nie bylo wtedy masla czosnkowego, zreszta malo co bylo ale bylo inaczej, fajniej.....

Kabel ja tez to pamiętam ale nigdy nie mogłam tego przełkąc,zbyt tłuste chyba. a masła czosnkowego teraz eż nie kupuje, nienawidzę napychania się konserwantami. wystarczy śiwerzo wyciśnięty czosnek ubić z masełkiem:) ale ja ogólnie mam pierdolca na punkcie sztuki kulinarnej;)

Gość smazony chlebus wymoczony w
jajku-----zajebisty

specyficzny nie specyficzny,troche inny.czasem ludzie sie dziwią co ja jem. ogólnie jem prawie wszystko oprócz pieczywa,makaronu,ziemniaków,kaszy i ryżu:) i to bardzo konsekwentnie,bez rzadnych wyjątków

odchudzam się dla siebie, chociaż fakt,on ciągle mi ówi ze jestem gruba. a gruba wcale nie jestem,tylko mam duże biodra i kawał tyłka. a muszę jeśc w ten sposób bo mam jakiś problem z tarczycą(i to wcale nie taki prosty) i jak jem "jak inni ludzie" to sie rzeczywiście robie gruba

Royal Flush>>> grzejcie lozeczko :)..zaraz dolacze .... nie musisz mi sie rewanzowac :) usmiechasz sie piszac posta kierowanego do mnie :) i tyle mi wystarczy :) slodkich snow :)....i wilgotnych :D

mi moja figura chyba nigdy nie będzie odpowiadać( he he to ten kompleks o którym pisałam:P), kiedyś sie głupia w anoreksje wpędziłam.więc juz wole ten wałeczek na brzuchu niż tamto. ale spokojnie,wszystko da sie zrobić;)