Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

ale jak pomyśle, że szanowny Kabel usb odejdzie z kafe, to mi tej pozytywnej energii ubywa... a o czy pisaliście do tej pory??:)

Artefakt_Diabła>>>>chcialbym zeby to byla sciema :O ale niestety nie .... mialem zamiar nawet oddac moje haslo do nicka ...ale potem doszedlem do wniosku ze jakis jaskiniowiec bedzie pisal bzdury i zrezygnowalem :) przeciez musze miec wejsciowke na kafe po ktorej mnie rozpoznacie :)

Kabelek jak odejdzie, to wpadnie w złe towarzystwo, osłabi się jego silna wola... wejdzie na kafe... a my go zaczniemy namawiać azeby został.. a on słaby psychcznie w owym czasie... zostanie:D !!! tak będzie !!:D

oddać nick i haśło??? nieeeeeeeee bez sensu! przecież będziesz tu zaglądał:) najlepiej jakbyś przed tym zaglądnięciem wysyłał nam ostrzeżenie na maila, zeby być wtedy na kafe:)

to wpadnie w złe towarzystwo, osłabi się jego silna wola... hehehe starannie dobieram towarzystwo :) a mojej woli nie jest nic wstanie zachwiac .... ales to sprytnie wymyslila :D

magnolia2>>> duzo juz pisalem magnolio :)....a kazde zdanie dodatkowo zmuszalo by mnie do odkrywania siebie .....a przeciez ja nie mowie nic o sobie :)....

he he magnolia, sory ale kijem przez szmate bym tego kolesia nie dotkneła:D nie cierpie takich. a na telewizorach sie znam jak kura na pieprzu. prawie nie korzystam z tego przybytku

moze i sa ale nie koniecznie musza mi sie podobac :) hmm tv nie wiem ...nie jestem wybredny ..duzy albo wiekszy, plaski ...co by tu jeszcze ? czarny ! musi byc czarny .... no i kino domowe :) hehe kupie taki jak juz zaczne miec czas by go wlaczyc :)