Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Gość przyszly posilki
milych :D tylko dla wybrancow 🖐️

🖐️.... Royal >>.probuj :O....sprawdzalem dziesiec razy pod rzad na 2 lapach i kompie... link dziala, zakladka pobierz plik dziala bez zarzutow :O.....

kurcze siedze i czekam na wiadomosc od Royal ... podalem jej wczoraj plik do sciagniecia ... chyba ma klopoty z tym sciaganiem :(... nie mam kontaktu , poczta milczy jak zakleta ....

ksiaze powiadasz ? hmmm jak znam siebie to ...jak bedzie chodzil facet i zbieral suchy chleb dla konia to mozesz mu dac tego chabazia :)....nada sie tak jak moje kwiatki :D.....wygladaja jak po chemioterapii ....nieudanej zreszta :classic_cool:

:D heheheh ja tez mam z tym problem :) nie wiem kiedy jest "to tydzien" czasem zdarza mi sie ze budze sie w niedziele i przygotowuje sie do wyjscia do pracy :O..... cale szczescie ze niedlugo bede mogla odpoczywac jakis czas...

wydaje mi sie ze zwiazane jest to z pospiechem, pogonia za czasem, zerkam czasem na zegarek z czestotliwoscia co 3 -5 minut ....czuje sie jakby ktos kradl mi czas.... czuje sie jak pieprzony straznik czasu ...

heheh tak tez moze byc :D ja pierdole ! :O martwie sie ....przychodza mi do glowy rozne mysli moze Royal sciagnela vira wraz z plikem ? :O plik byl ok ...sprawdzalem go ale w necie roznie bywa ostatnio kliknalemw stopke jakiejs dziewczyny i wylapalem torjana :O poprosilem by usunela stopke ...nie bardzo wiedziala jak wiec jej pomoglem

Kabelek Kabelek nie martw sie:) mówie ci ze Royal na pewno melanżuje:D albo ma jakąś robote w domu, albo jakieś zajęcie, albo katuje ten film. ewentualnie porwali ją obcy, ale spoko,zrobią jej badania,podmienia mózg i do nas wróci

Gość to ja i tylko znowu ja
siedze zagilona :o chora...😭 mam wreszcie okazje sie pouzalac nad soba... lecz nie ma z kim:o :D

cześć nie chce jechać do Oświęcimina drugi raz...:( jestem za wrażliwa... nie wiem jak ci hitlerowy mogli tak upokarzać.. nie byli ludźmi..

noo cos mis ie własnie wydawało ze Royal w czwartki coś robi, ale nie byłam pewna więc nie chciałam się wymądrzać. wymądrzaniu się mówie stanowcze NIE!!! (zawoalowana aluzja już nie ważne do kogo...ech)

no ja jestem...:) szpinak.... ja nadal nie wiem czy go lubie, czy nie... smakuje mi, ale jak go jem, to mam ochote przestać... ale nadal jem..:-o

heja:) wróciłaś już z tego Oświęcimia czy dopiero jedziesz? wiesz co,ja szpinak uwielbiam od dziecka. tylko nie wiem czemu.mam 2 pomysły.jeden to taki że wszyscy nienawidza szpinaku a ja od zawsze inaczej niż wszyscy:D a drugi to taki ze wmóiłam sobie że dinozaury jadły szpinak:D