Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Gość chodzcie ju spac

nie do końca:) jak chcesz możesz mi dokonczyć:D z historii, wosu.. i musze sie nauczyc piosenki:-oale w tym to mi nawet sam Bóg nie pomoze..:-

jest w skzole jeszcze idiotyzny przedmiot jak MUZYKA:-o i te lekcje prowadzi totalnie nudna baba... kazała sie nauczyc 2 ZWROTKI "warszawianki" ale tego sie nie da zaspiewac! to jest trudne no... załoze sie za autor tej piosenki równiez nie umie tego zaspiewac jak trzeba..:( a i do tego kazała podczas spiewania klaskac:-o jezu gdzie ja jestem😭

eeee to w jakiej ty szkole jestes? u nas w podstawówce takie cyrki były...a nie mogłas iśc na plastyke zamiast muzyki?przynajmniej u mnie w liceum tak było,że sie wybierało

ja mam jeden semestr muzyke drugi plastyke.. tylko ze mnie uczy muzyki i plastyki ta sama baba😭

ale lipa,powinno byc do wyboru.po cholere zmuszać do śpiewania kogoś kto nie umie,zreszta tak samo z rysowaniem. ale musicie śpiewać??? ja tam bym sie zbuntowała chyba...spiewać nie znosze i po pierwsze nie umiem

ja umiem troche śpiewac ale piosenki które mi sie podobają..:-o ale ja nie chodze do liceum:D

Artefakt moja kafe tez sie smlimaczy :O....co robisz na drutach ? szalik czy skarpetki ? magnolia >>spiewac i klaskac ? czy nauczycielka nie nazywa sie rubik :D ?

magnolia to gdzie chodzisz? do gimnazjum? ile ty wogóle masz lat?:D Kabel szalik robię dla Xięciunia, skarpetki to wyższa szkołą jazdy...tylko strasznie się boję że mu sie ie spodoba:/

Artefakt_Diabła >>> spodoba sie :) chocby przez sam fakt ze ty je dziergalas ... magnolio > moglbym zaspiewac :) dlaczego nie :D ? basem :D

no własnie taką mam nadzieję ze mu serce zmięknie bo to ja robiłam i bedzie nosi nawet jak wyjdzie obciachowy:/ magnolia myślałam ze do lic chodzisz...

Artefakt:) nie tylko ty sie rozczarowałas:D dziwne ze takie dziecko tu pisze, no nie??:)

Jezu Kabel nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! nie znasz jej!! to debil! i do tego jest brzydka:D ale Ty chyba lubisz brzydkie..:D

Artefakt nic sie nie martw ...bedzie to nosil :) dlaczego wychodzisz z zalozenia ze wyjdzie obciachowy ? kiedys zamowilem taki szalik ...gdy przyszedlem po odbior kobieta myslala podobnie jak ty i zaproponowala ze zrobi drugi....wyrwalem jej szalik kladac kase i w nogi ! bo wlasnie ten mi sie poodobal a innego nie chcialem :)

Artefakt :) bo magnolia to taka mala smarkata dorosla :) tak jak kiedys napisala ze stoi na rozdrozu ..dla rowiesnikow za madra a dla starszych za glupia :)

Kabel ona ma troche dziwne zasady... żyje w schematach... niereformowalna..:-o mowie po raz nty mam 15 lat:D a jak sie idzie do liceum to ma sie 15 bądź 16 lat. bo ja pójde jak bedę miec 15:) i tym sposobem skoncze liceum w wieku 18 lat, a studia(jesli dobrze pójdzie) w wieku 23 lat:D i to mi się podoba, bo jestem młodsza niz rówieśnicy:D

18:16 [zgłoś do usunięcia] A mi kabel USB Artefakt bo magnolia to taka mala smarkata dorosla tak jak kiedys napisala ze stoi na rozdrozu ..dla rowiesnikow za madra a dla starszych za glupia Kabel czyli jestem dla ciebie za głupia:-o dzięki🌻:)